8 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στου Ρέντη ο Τοροσίδης

Ο Βασίλης Τοροσίδης βρέθηκε την Πέμπτη (7/2) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ είχε τετ α τετ και με τον Μίτσελ.


Η μεταγραφή του στη Ρόμα έγινε πολύ γρήγορα και ο Βασίλης Τοροσίδης δεν πρόλαβε καν να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Κάτι που έκανε την Πέμπτη (7/2), με την ευκαιρία επιστροφής του στην Ελλάδα λόγω του φιλικού αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ελβετία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (6/2, 0-0).
Ο νυν δεξιός οπισθοφύλακας της Ρόμα τα είπε σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ είχε τετ α τετ και με τον Μίτσελ, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι και ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ευχήθηκαν με τη σειρά τους τα καλύτερα στον Τοροσίδη με τη φανέλα της Ρόμα, ενώ ο "Τόρο" επισήμανε στους πρώην συμπαίκτες του πως θα παρακολουθεί την πορεία τους. Έτσι, τους προέτρεψε να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη για την εκπλήρωση των στόχων του Ολυμπιακού. 

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η τραγωδία της Θύρας 7, 32 χρόνια μετά

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στις 18:00 θα έρθει τελικά ο Φιγκερόα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πήρε φωτιά η Ferrari

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εξετάζεται και το δεύτερο δείγμα του Αρκούδα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΦΗ: Χωρίς δυο στην Τούμπα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Με Κόστλι, χωρίς Καλί στο Περιστέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: