24 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Πλατανιάς - ΑΕΚ (17:15)

Στα Χανιά γίνεται ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, με τον Πλατανιά να υποδέχεται την ΑΕΚ.


► Aπό δύο συνεχόμενες νίκες με Αρη και ΟΦΗ, σε βάρος των οποίων πέτυχε 5 γκολ και δέχθηκε μόλις ένα, προέρχεται ο Πλατανιάς, ο οποίος φιλοδοξεί να κάνει ακόμα ένα βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.
► Και να φανταστεί κανείς ότι αυτές οι δύο νίκες, ήρθαν για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, μετά από 8 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο μετρούσε 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

► Στις τελευταίες 15 αγωνιστικές έχει μόλις 3 επιτυχίες (η άλλη με τον Παναθηναϊκό). Στα υπόλοιπα 12 παιχνίδια έχει απολογισμό μόλις 4 βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες.

► Στο γήπεδό του, έχει συγκεντρώσει τους 16 από τους 24 βαθμούς (4 νίκες - 4 ισοπαλίες - 2 ήττες), έχοντας πετύχει τα 12 από τα 20 γκολ και έχοντας δεχθεί τα 10 από τα 27.

► Η ΑΕΚ προέρχεται από 3 αγωνιστικές, στις οποίες δεν δέχθηκε γκολ, ενώ παραμένει αήττητη για 6 σερί αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο έχει συγκεντρώσει τους 14 από τους 26 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό της (4 νίκες - 2 ισοπαλίες)! 

► Έχει να χάσει από τις 5 Ιανουαρίου, όταν ο Αστέρας την κέρδισε 3-1 στην Τρίπολη.

► Ως φιλοξενούμενη έχει αποσπάσει μόλις 7 από τους 26 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες (Κέρκυρα & Βέροια), 1 ισοπαλία και 7 ήττες!

► Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που ήταν η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 με γκολ του Ταξιάρχη Φούντα στο 66'.

Ωρα έναρξης:     17:15 - Novasports 3
Γήπεδο: Χανίων
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί:Αναστόπουλος (Αρκαδίας) - Σταθόπουλος (Ηλείας)


Πηγή: Sport.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι τώρα και στον πάγο!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Μπορεί να βγάλει 90λεπτό ο Μπέκαμ»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ναι θα θέσω υποψηφιότητα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το Twilight… σάρωσε τα «Χρυσά Βατόμουρα»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αθανασούλας: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: