19 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και πάλι εκτός Ντουμπάι η Βίκα

Image Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Βικτόρια Αζαρένκα μετά την κατάκτηση του Qatar Total Open στην Ντόχα, απέσυρε τη συμμετοχή της απ'το δεύτερο συνεχόμενο Premier τουρνουά στο tour, το Dubai Tennis Championships, επιτρέποντας στη Γουίλιαμς να διατηρήσει το Νο1 ανενόχλητη.

Κουρασμένη απ'τα συνεχή hard court και με ενθύμιο ένα πρόβλημα στο πόδι, η Βικτόρια Αζαρένκα απέσυρε την τελευταία στιγμή την συμμετοχή της απ'το σπουδαίο Dubai Tennis Championships.

Η 23χρονη Λευκορωσίδα που την περασμένη Κυριακή πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Γουίλιαμς στον τελικό της Ντόχα, έπεσε στο Νο2 της παγκοσμιας κατάταξης μετά την πορεία της Αμερικανίδας στο Κατάρ και πλέον η Σερίνα θα παραμείνει σίγουρα στην κορυφή ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο Ντουμπάι.

"Συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς έχω παίξει πολλούς αγώνες οπότε δεν θα ήταν καλό να πάω και σε δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά. Θα χειροτέρευε το πρόβλημα. Δυστυχώς έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση και είμαι πολύ απογοητευμένη γι'αυτό" τόνισε χαρακτηριστικά η Αζαρένκα.

Η Βίκα και πάλι πέρυσι είχε αποσύρει τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της απ'το Ντουμπάι, τότε με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Την Κυριακή πάντως δεν έδειξε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, φεύγοντας θριαμβεύτρια απ'το Khalifa Tennis Complex απέναντι στην Γουίλιαμς, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη κόντρα στην Αμερικανίδα μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια (Μάρτιος 2009).
Είναι η δεύτερη απόσυρσή της τη φετινή σεζόν, αφού είχε προηγηθεί η εγκατάλειψη στο τουρνουά του Μπρισμπέιν αρχές της σεζόν, λόγω ενός κακού πεντικιούρ, με αποτέλεσμα να μην κατέβει στον προγραμματισμένο αγώνα με τη Σερίνα Γουίλιαμς στα προημιτελικά.

Η Αζαρένκα θα αγωνιστεί πάλι στο Indian Wells όπου είναι υπερασπίστρια του τίτλου και μάλιστα θα είναι το Νο1 του ταμπλό, αφού η Σερίνα Γουίλιαμς μποϊκοτάρει το τουρνουά τα τελευταία 10 χρόνια λόγω ρατσιστικού επεισοδίου παλιότερα. 


Πηγή: Tennis24



Δεν υπάρχουν σχόλια: