18 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στήριξη σε Καλαϊτζίδη

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης χαίρει της απόλυτης στήριξης του φίλαθλου κόσμου της Βέροιας αλλά και της διοίκησης της ΠΑΕ.

Ακλόνητος παραμένει στην άκρη του πάγκου της Βέροιας ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που χαίρει της απόλυτης στήριξης του φίλαθλου κόσμου της ομάδας αλλά και της διοίκησης της ΠΑΕ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το βράδυ μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης υπήρξε διοικητικό συμβούλιο όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ομόφωνη απόφαση παραμονής του Θεσσαλονικιού τεχνικού.
Κι όσο για την χθεσινή τοποθέτηση του Καλαϊτζίδη στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας από τον Αστέρα Τρίπολης είχε ως στόχο έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Έναν κοινό παρονομαστή του σήμερα με το 2004.
"Σε ένα χώρο εργασίας, πρέπει να υπάρχει προστασία της επένδυσης και αξιοποίησης της. Υπήρχαν από το 2004, στελέχη που με τις παραλείψεις τους δημιουργούν προβλήματα, με μικρό και μεγάλο κόστος.
Μου έλεγαν ότι θα είχαμε τα δελτία δυο ποδοσφαιριστών (Μπερτίν και Ρεάνο), που ενδεχομένως να μας βοηθούσαν. Πρέπει να αναδειχθεί το φαινόμενο, για να εκλείψει.
Δεν μπορεί να μην εκδόθηκαν τα δελτία. Τους είχα μέσα στην αποστολή και τους έσβησα την τελευταία στιγμή. Αν δεν βοηθήσουν όλοι, δεν μπορεί να γίνει δουλειά", είχε δηλώσει χθες ο Καλαϊτζίδης.
Κι όσο για αυτόν στον οποίο αναφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί κοινό παρονομαστή του σήμερα με το 2004 και που τότε είχε κάνει λάθος όσον αφορά την παρουσία δύο νεαρών ποδοσφαιριστών σε παιχνίδι Κυπέλλου της Βέροιας με την Πρέβεζα.
Ένα λάθος που είχε σαν αποτέλεσμα η Βέροια να δεχθεί ένσταση και να αποκλειστεί από την συνέχεια της πορείας της στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ από το ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας δεν κατέστη δυνατή η έκδοση των δελτίων των Μπερτίν και Ρεάνο.
Μάλιστα εκτός των δύο απομένει να φανεί και το τι θα γίνει και με τους άλλους δύο και πιο συγκεκριμένα με τους Ντομπρασίνοβιτς και Ίσραελ ώστε να μπορέσουνε να τεθούνε στην διάθεση του Καλαϊτζίδη για το επόμενο παιχνίδι της «Βασίλισσας του βορρά». Αυτό του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. 

Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: