12 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς αριστερό μπακ στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στα Γιάννινα χωρίς αριστερό μπακ, αφού οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης τέθηκαν εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ. Στην 18άδα ο Αποστολόπουλος.

Με "υπηρεσιακή" λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός για Γιάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αφού οι Νίκος Σπυρόπουλος και Διαμαντής Χουχούμης δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και παρέμειναν στην Αθήνα.

Την 19μελή αποστολή για την πρωτεύουσα της Ηπείρου αποτελούν οι Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Λαγός, Σο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κουίνσι, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ, Αποστολόπουλος.

Εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν οι "κομμένοι" Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Χουχούμης και οι νεαροί Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Στην προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: