4 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Προς… παράταση η κατάθεση των χρημάτων!

Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου ζήτησε η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ προκειμένου να καταθέσει τα χρήματα για την κάλυψη της ΑΜΚ των 28 εκατ. ευρώ, που είχε δεσμευτεί να καταθέσει μέχρι σήμερα, 4 Ιανουαρίου που ήταν η καταληκτική ημερομηνία.
Ο Σαουδάραβας επενδυτής έπρεπε σήμερα το μεσημέρι (13.00) και σύμφωνα με όσα από το περιβάλλον του έβγαιναν όλες τις προηγούμενες ημέρες ήταν έτοιμος να το πράξει, να καταθέσει στην Τράπεζα Πειραιώς το ποσό όπως αυτό ορίστηκε στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ για να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού.
Ωστόσο, μέσω mail που έστειλε στην ΠΑΕ ζήτησε παράταση δύο εργάσιμων ημερών, γεγονός που λόγω των αργιών μεταφράζεται ως παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου (την προσεχή Τρίτη), καθώς λόγω τεχνικού προβλήματος όπως αναφέρει δεν προλαβαίνει τις διαδικασίες.
Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλούνται να αποφασίσουν αν θα κάνουν δεκτό το αίτημα, ενώ η τελική απόφαση θα τεθεί επί τάπητος και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου των πρασίνων, το οποίο έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει στη μία το μεσημέρι. 

ΠΗΓΗ:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:α κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ψάχνει ο Μαρακάκης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ξεχνά το Μάντσεστερ ο Ρονάλντο

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: