30 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρκετά προβλήματα στην Κέρκυρα



Δεν ήταν και λίγοι οι πονοκέφαλοι για την Κέρκυρα στο αγωνιστικό σκέλος στην προπόνηση της Κυριακής που διεξήχθη στις βοηθητικές εγκαταστάσεις των Γαζάτικων.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέκυρας, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το πρωί, οι Φαίακες δούλεψαν στο γυμναστήριο και κατόπιν στις βοηθητικές εγκαταστάσεις των Γαζάτικων. Το κυρίως μενού, περιελάμβανε χωρισμό των παικτών σε ομάδες και ασκήσεις τακτικής και ανάπτυξης με μπάλα.
Απόντες, λόγω ίωσης, ήταν οι Τσουμάνης και Κούδας, σταθερά ο Καραλής, καθώς και ο Ζιαμπάρης στην απογευματινή προπόνηση, αφού νωρίτερα έλυσε την συνεργασία του με την ΠΑΕ. Με θεραπεία συνέχισε ο Γιάντσης και με ατομικό οι Ηλιάδης και Διαμαντόπουλος.
Ο υπό δοκιμήν Στάμου του ΠΑΟΚ προπονήθηκε για 2η συνεχή μέρα με την ομάδα. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Δευτέρας (11.30) την τελευταία τους προπόνηση για το 2012, στον Πλάντραφο. Στο ίδιο μέρος θα γίνει και την Τρίτη η πρώτη προπόνηση για το νέο έτος.  
Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμπληρώνουν το πάζλ στο Αγρίνιο



Την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα αποτελέσει και το τελευταίο κομμάτι στο μεταγραφικό παζλ του Ιανουαρίου, ενισχύοντας παράλληλα την ομάδα στη συγκεκριμένη θέση θέλουν τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής του Παναιτωλικού.



Οι μέχρι τώρα μεταγραφές των Μελισσά, Τζούνιορ, Αραμπατζή και Μπόγιοβιτς έχουν κλείσει όλα τα κενά που υπήρχαν. Στόχος και των δύο είναι τα «καναρίνια» να μην βιαστούν στην προσπάθεια ανεύρεσης του παίκτη που θα καλύψει επάξια το κενό αυτό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα να βοηθήσουν την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στην άμεση επιστροφή της στη Super League. 
Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μοίρασε βασιλόπιτες και… ευχές ο Σύλλογος Μετόχων του ΟΦΗ

Για τρίτο συνεχόμενο χρόνο, η διοίκηση του Συλλόγου Μετόχων του ΟΦΗ βρέθηκε στο ΒΑΚ, παραμονή πρωτοχρονιάς και μοίρασε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τις καθιερωμένες βασιλόπιτες.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Διαλυνάς και το μέλος του ΔΣ Νίκος Βαθιανάκης εκπροσώπησαν τον Σύλλογο στο "Βαρδινογιάννειο" και μόλις ολοκληρώθηκε το φιλικό με την Επισκοπή πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ και μοίρασαν τις βασιλόπιτες στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ.
Ο Νίκος Διαλυνάς μιλώντας μετά το τέλος της εκδήλωσης είπε πως "σαν Σύλλογος Μετόχων προσπαθούμε στις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι μας να βοηθάμε όσο μπορούμε και πέρα από το κομμάτι που μας αφορά και χρειάζεται συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα".

Πηγή: Sport.gr 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Taça da Liga: Έσωσε την παρτίδα η Μπενφίκα

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Όσκαρ Καρντόσο στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μορεϊρένσε έγραψε το τελικό 1-1 και έφερε την Μπενφίκα αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Taça da Liga.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αποζημίωση 400.000 ευρώ στον Ξηροκώστα

Το ποσό των 400.000 ευρώ καλείται να δώσει η Football League στον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ, Νίκο Ξηροκώστα ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ το 1995 και έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν βοηθούν στο ποσό Άρης και ΑΕΚ
Το ποσό των 400.000 ευρώ σε δόσεις καλείται να δώσει η Football League στον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ, Νίκο Ξηροκώστα ο οποίος το 1995 τραυματίστηκε σοβαρά (έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι) στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι (10/9/195) πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ στριμώχτηκαν σε χώρο που δεν χώραγε ούτε τους μισούς και το μοιραίο δεν άργησε να γίνει με το κιγκλίδωμα να υποχωρεί και ο Νίκος Ξηροκώστας υπέστη συντριπτικό χτύπημα στην σπονδυλική στήλη.
Μάλιστα εκείνη την περίοδο το γήπεδο του Άρη είχε κριθεί ακατάλληλο, από την αρμόδια επιτροπή, και η διορία που είχε δοθεί για τις επισκευές των κιγκλιδωμάτων έληγε στις 6 Σεπτεμβρίου τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι.
Ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ, ο Νίκος Ξυροκώστας προσέφυγε στο δικαστήριο και δικαιώθηκε και πρέπει να του καταβληθούν 400.000 ευρώ, ως αποζημίωση.
Το συγκεκριμένο ποσό στον Νίκο Ξηροκώστα (συζητήθηκε και στο συμβούλιο της Παρασκευής, 28/12) καλείται να το καταβάλει η Football League.
Ο λόγος είναι πως το 1995 όλα τα Επαγγελματικά πρωτάθλημα άνηκαν στην τότε ΕΠΑΕ, η οποία τώρα είναι η Ένωση Football League- Football League 2 και με την δημιουργία της Super League, όλα τα χρέη της τότε ΕΠΑΕ μεταφέρθηκαν στην Football League.
Άλλωστε για τον λόγο αυτό η Super League δίνει ένα πόσο το χρόνο στην Football League για να εξοφλούνται τα παλιά χρέη της ΕΠΑΕ.
Στο μεταξύ, η Football League ζήτησε από τον Άρη και την ΑΕΚ να πληρώσουν το πόσο ή να ένα μέρος του, ωστόσο αρνήθηκαν καθώς δεν έχουν χρήματα και όλο το ποσό θα καταβληθεί από Football League.

Πηγή: Sport.gr 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr