28 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκιγκς: «Λείπει ο Βίντιτς»

Ο Νεμάνια Βίντιτς είναι μεγάλη απώλεια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως παραδέχθηκε ο Ράιαν Γκιγκς, κάτι που αποτυπώνεται στα γκολ που δέχονται οι «κόκκινοι διάβολοι».
Η επιθετική γραμμή της Γιουνάιτεντ βγάζει τα... κάστανα από τη φωτιά, αφού έχει γίνει συνήθεια, πλέον, να μένει πίσω στο σκορ η ομάδα του Φέργκιουσον σχεδόν σε όλα της τα ματς.
«Είναι εξαιρετικός αμυντικός, από τους καλύτερους στον κόσμο, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως μάς έχει λείψει», είπε αρχικά ο Γκιγκς για την απουσία του Βίντιτς και πρόσθεσε:
«Αυτό που κάνουμε είναι να βάζουμε περισσότερα γκολ από όσα δεχόμαστε. Θα θέλαμε να μην δεχόμαστε γκολ και για αυτό θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια μας».

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκή Συμμαχία: Δάνειο με προσωπικές εγγυήσεις (photos)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Προπόνηση χωρίς Ολαϊτάν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κάτοικος Ξάνθης ο Σμιθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι για ΤΣΣΚΑ, με την αύρα του Παπαλουκά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγγλία ο επόμενος προορισμός του Γουαρδιόλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαισιόδοξοι 7 στους 10‏

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δοκιμάζει Ιταλό ο Αναστασιάδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Κόμπε στο All Star Game.ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεταγραφές από Super League για ΟΣΦΠ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνητικοί οι μεν, ανυπόμονοι οι δε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... άλλος Παναθηναϊκός

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Διευκρίνιση περί... Βαρδινογιάννη

Η αναφορά του Γιάννη Αλαφούζου κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στη μη χρηματοδότηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αλλά και μια διευκρινιστική τοποθέτηση από την πλευρά του προέδρου των πρασίνων.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου, αυτό που θέλησε να περάσει ως μήνυμα προς τους συμμετέχοντες στη γενική συνέλευση είχε να κάνει με το γεγονός της μη συμμετοχής της οικογένειας Βαρδινογιάννη, τα δύο τελευταία χρόνια, στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Με κατηγορηματικό, μάλιστα, τρόπο ξεκαθαρίζεται ότι ο Αλαφούζος με όσα ανέφερε στη διάρκεια της συνέλευσης δεν καταφέρεται προσωπικά εναντίον κανενός μετόχου της ομάδας και πως κατέγραψε μια δεδομένη θέση που δημόσια είχε εκφράσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, της μη συμμετοχής του στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, η οποία είχε και ως αποτέλεσμα να διογκωθεί περαιτέρω το οικονομικό πρόβλημα της εταιρίας.

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέπλο… μυστηρίου στην Τούμπα! (video+photos)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκή Συμμαχία: Δάνειο με προσωπικές εγγυήσεις (photos)

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Δάνειο με προσωπικές εγγυήσεις (photos)Η Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έδωσε άδεια στο ΔΣ να πάρει δάνειο 7,5 εκατ. ευρώ, με προσωπικές εγγυήσεις των μελών, σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική έκβαση με τη συμμετοχή του πρίγκιπα στην ΑΜΚ των 28 εκατ. ευρώ, για να δοθούν τα χρήματα στην ΠΑΕ – «Να αναλάβουν τα χρέη τους Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας», άφησε να εννοηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος.
Στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στον «Τάφο του Ινδού», ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ανέλυσε εκτενώς τα χρέη που έχουν οι «πράσινοι» αλλά και το πώς δημιουργήθηκαν, αναφέροντας πως οι μέτοχοι που ήταν στη διοίκηση του «τριφυλλιού» το προηγούμενο διάστημα θα έπρεπε να έχουν αναλάβει τις υποχρεώσεις τους «δείχνοντας» με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα.
Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ανέφερε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρά το γεγονός ότι είχε στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών είχε σταματήσει πολύ καιρό να χρηματοδοτεί την ομάδα, κάτι που δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα, ενώ ανέλυσε τα χρέη του Παναθηναϊκού τόσο προς ποδοσφαιριστές και δημόσιο όσο και προς τρίτους. Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως θα προσπαθήσει να πάρει δάνειο, κάτι για το οποίο η ΓΣ έδωσε ήδη έγκριση στο ΔΣ της ΠΑΕ, ύψους 7,5 εκατ. ευρώ για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες της ομάδας, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν περιμένει να υπάρχει θετική έκβαση στην υπόθεση του πρίγκιπα και στη συμμετοχή του στην ΑΜΚ των 28 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αποφασίστηκε να μειωθούν οι τιμές για τις εγγραφές των μελών και να έχουν όλα τα μέλη, ανεξαρτήτου της συνδρομής τους, δικαίωμα να ψηφίζουν στις εκλογές του Σωματείου από τον Ιούνιο κι έπειτα. Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανάταση της ομάδας και υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός σε ορίζοντα διετίας θα μπορεί να είναι ξανά ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη.
«Μπορεί να εξυγιανθεί ο Παναθηναϊκός»
«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα έλλειμμα 28 εκατομμυρίων. Η εφετινή σεζόν έχει άνοιγμα, όσο και τα έσοδα. Ελπίζουμε βέβαια να το μειώσουμε λίγο. Χρειαζόμαστε 8 εκατομμύρια. Πριν από δύο εβδομάδες, στην Γ.Σ της ΠΑΕ πήραμε μία απόφαση για αύξηση ύψους 28 εκατομμυρίων που θα ισχύει μέχρι 4/1 για να μπορέσει ο Πρίγκιπας να βάλει τα λεφτά στον Παναθηναϊκό. Μετά από εκείνη την ημέρα, θα προκηρυχτεί αμέσως Γ.Σ για να εισηγηθεί αύξηση 15 εκατομμυρίων. Για να καλυφθεί αυτό το ποσό με ασφάλεια, υπάρχουν δύο τρόποι. Είτε με δάνειο, είτε να βρεθεί κάποιος Παναθηναϊκός και να βάλει 7,5 εκατομμύρια. Μπορεί η Συμμαχία με προσωπική εγγύηση των μελών της να πάρει αυτό το δάνειο και να αυξήσει το ποσοστό της. Ελπίζω ότι στην αύξηση θα βάλουν και κάποιοι μέτοχοι το ποσοστό τους. Πρέπει να αποφασίσουμε σαν Συμμαχία, αν θα πάρουμε δάνειο με προσωπικές εγγυήσεις», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της ΓΣ, όταν το θέμα έφτασε στο άνοιγμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στη χρηματοδότησή της από την «Συμμαχία».
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των «πρασίνων» ανέλυσε τι ακριβώς μπορεί να γίνει αν δεν βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, λέγοντας: «Προσωπικά εγώ και άλλα μέλη, πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός με την βοήθεια των οπαδών του μπορεί να εξυγιανθεί. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο τρόπος διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλύτερος. Πολλά χρήματα που επενδύθηκαν, πήγαν χαμένα. Με την εμπειρία που σιγά σιγά αποκτώ, μπορώ να σας πω ότι αξιοποιώντας δικά του παιδιά και βρίσκοντας παίκτες από Ελλάδα και από εξωτερικό να έχει πολύ καλή ομάδα. Αν θυμάμαι καλά το μπάτζετ της Μάριμπορ είναι 2 εκ. και το δικό μας πέρυσι 28 εκατομμύρια. Έχω εκπλαγεί από το μπάτζετ που είχαμε. Πρέπει να κάνουμε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Δεν μπορούμε όμως να μαζέψουμε εμείς από μέλη 7,5 εκ. για αυτό και λέμε σήμερα, αν συμφωνεί το σώμα της Συμμαχίας να εξασφαλιστεί ένα δάνειο, με προσωπικές εγγυήσεις μελών για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε οικονομικά προβλήματα. Ο στόχος μας για την επόμενη σεζόν είναι να κατέβει από τα 28 εκατομμύρια που θα ήταν για εφέτος, αν δεν είχαν γίνει κάποιες παρεμβάσεις στα 13 εκατ. ευρώ. Χωρίς να πέσει το επίπεδο της ομάδας. Το αντίθετο… Θα ανέβει. Κάποιοι παίκτες, όπως ο Μπουμσόνγκ που δεν παίζει μας στοιχίζει 2 εκατομμύρια και δεν παίζει».
Ο Γιάννης Αλαφούζος, στη συνέχεια μίλησε για το πώς έφτασε ο Παναθηναϊκός να έχει τόσο μεγάλο άνοιγμα και υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει να οφείλει 28 εκατ. ευρώ. Αυτό οφείλεται στον τρόπο που διοικήθηκε. Ξέρετε καλά ποιοι διοίκησαν τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2-3 χρόνια. Το 54% το είχε ο κ. Βαρδινογιάννης. Εσείς μπορείτε να απαντήσετε γιατί εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν πλήρωνε. Ο κ. Βαρδινογιάννης δεν έβαζε χρήματα στον Παναθηναϊκό».
Όσο για το αν τα 7,5 εκατ. ευρώ θα είναι αρκετά για να δοθούν λύσεις, ανέφερε: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε μια προσπάθεια να εξυγιανθεί ο Παναθηναϊκός και να αποκτήσει την ομάδα που μας αξίζει. Δεν αντιμετωπίστηκε με σωστό τρόπο επιχειρηματικά η ΠΑΕ. Φέτος με τα εισιτήρια από το ΟΑΚΑ θα μπούμε μέσα ίσως και 500.000 ευρώ. Με τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ που προσδοκούμε να συγκεντρώσουμε, ο σκοπός δεν είναι να βγει η χρονιά, αλλά να ισορροπήσει ο Παναθηναϊκός. Η εκτίμησή μας είναι ότι 7,5-8-8,5 θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χρωστάμε στους παίκτες μας και κατ' επέκταση στην εφορία. Άλλαξε πέρυσι ο νόμος και για κάθε 1.000 ευρώ που παίρνει κάθε ποδοσφαιριστής, δίνουμε άλλα 1.000 ευρώ στην εφορία. Θα μπορέσουμε να μην έχουμε πια υπαρξιακά θέματα. Θα έχουμε χρέος αλλά θα το διαχειριζόμαστε καλύτερα».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενέκρινε τη λήψη δανείου έτσι ώστε να δοθούν τα χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ στη συνέχεια, ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλυσε και το πώς ακριβώς κατανέμονται τα 28 εκατ. ευρώ του ανοίγματος.
«Από τα 28 εκατομμύρια ευρώ, τα 18 τα χρωστάμε σε παίκτες και εφορία και τα υπόλοιπα 10 σε γενικά έξοδα, προμηθευτές, ΟΑΚΑ όπου χρωστάμε 2-3 εκατ. ευρώ», ανέφερε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ.
Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε από τα μέλη για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον εύπορο Παναθηναϊκό για συμμετοχή στην ΠΑΕ και χρηματοδότηση της ομάδας, απάντησε: «Δεν έχουμε εικόνα για αυτό. Η προσπάθειά μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα, έτσι ώστε το δάνειο να μην μας επιβαρύνει. Να έχουμε κατά κάποιο ένα κεφάλαιο κίνησης με μία τράπεζα. Ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς».
Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Γόντικα, τόσο για το αν μπορεί να έχει θέση και στη Συμμαχία και στην ΠΑΕ όσο και για την αμοιβή του, ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε: «Ο Γόντικας δεν παίρνει 25.000 το μήνα και το συμβόλαιό του λήγει τον Μάρτιο. Εμείς βρήκαμε μία κατάσταση, τηρούμε τις συμφωνίες μας και προσπαθούμε να εξορθολογήσουμε τα πράγματα. Είναι μέλος της Συμμαχίας και δικαιούται να εκλέγεται. Δεν είναι ασυμβίβαστες ιδιότητες».
Ενώ για το γεγονός ότι κάποια μέλη της Συμμαχίας δείχνουν να μην στηρίζουν την προσπάθεια και αν θα έπρεπε να παραιτηθούν, σχολίασε: «Αυτό είναι θέμα προσωπικό. Αν κάποιος νιώθει, έτσι ας παραιτηθεί. Είναι θέμα ευθιξίας και οπτικής γωνίας».
Μετά τη συγκεκριμένη ερώτηση προς τον Γιάννη Αλαφούζο, πήρε το λόγο ο Αντώνης Αντωνιάδης καθώς σε αυτόν αναφερόταν ουσιαστικά το ερώτημα, και θέλησε να απαντήσει.
«Ήθελα να απαντήσω στον τελευταίο ομιλητή. Ήθελα να σας ενημερώσω και εσάς, ότι το τάχα εγώ είπα ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία απέτυχε. Εγώ είπα ότι δεν είχαμε μεγάλη επιτυχία στις εγγραφές λόγω των γνωστών θεμάτων που ξέραμε. Την πήρε ένας δημοσιογράφος στο Φως και την έκανε θέμα. Έδωσα εξηγήσεις στο Δ.Σ. Πάει αυτό… Μας αρέσει να τρωγόμαστε μεταξύ μας», είπε αρχικά ο «Ψηλός».
Στη συνέχεια, ανέφερε: «Για το δεύτερο θέμα, έκανα μία παρέμβαση στην ΕΡΑ Σπορ, καθώς ακούστηκε μία ανακρίβεια. Στο τέλος με ρωτάει «τι γίνεται με τον Πρίγκιπα» και απάντησα ότι τώρα είναι στο χέρι του Πρίγκιπα. Αν δεν τα βάλει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. «Ναι», μου λέει «αλλά την επιταγή»; Του λέω ότι την έχω τσεκάρει ότι έχει εκδοθεί. Όχι ότι την έχω δει. Σημασία έχει στις 4 του μηνός να βάλει τα λεφτά. Εμένα, η θέση μου είναι εδώ. Μαζί ξεκινήσαμε. Επιτρέπεται να βγει ανακοίνωση εναντίον μου; Τέλος πάντων».
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος αρκέστηκε να συμπληρώσει ότι: «Εγώ δεν θα απαντήσω, αν και θα μπορούσα. Δεν θα κάνουμε δίκη εδώ πέρα».
Τα μέλη της Συμμαχίας, συγκεκριμένα εκπρόσωποι της Θύρας 13, στη συνέχεια επανέφεραν το θέμα των ευθυνών για το άνοιγμα, με τα ονόματα των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Δημήτρη Γόντικα να αναφέρονται από τους ερωτώντες, και τον Γιάννη Αλαφούζο να απαντά: «Εγώ δεν είμαι δικαστής. Θα κάνω την δουλειά μου. Ξέρω ποια είναι η Ελλάδα που ζούμε και θα κάνω τις τοποθετήσεις μου. Και στην ΠΑΕ θα υπάρχει εκλογίκευση του κόστους. Επειδή αναφέρθηκε το όνομα του Γόντικα, κάποιος τους την έδωσε την αμοιβή. Δεν την έκλεψε. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως για ένα διάστημα ο Γόντικας και ο Φερέιρα κρατούσαν πέρυσι τον Παναθηναϊκό».
«Ανταγωνιστικός σε δύο χρόνια»
Για το αγωνιστικό σκέλος και τις μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε πως θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βάλει «ταβάνι» στις 300.000 ευρώ στα συμβόλαιά του, και πως πρέπει να αλλάξει η φιλοσοφία στην απόκτηση ποδοσφαιριστών από το «τριφύλλι» στο μέλλον. Παράλληλα, μίλησε και για το δικό του ρόλο και το πώς δέχθηκε να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ σε μια δύσκολη συγκυρία για το σύλλογο.
«Δεν θέλω να αναφερθώ προσωπικά σε κανένα. Όπως είναι η κατάσταση, ο Παναθηναϊκός αντέχει ανώτερο συμβόλαιο τις 300.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος όταν του ζητήθηκε να λύσει τα συμβόλαια συγκεκριμένων παικτών.
Όσο για το γεγονός ότι φεύγουν παίκτες φθηνοί και μικροί σε ηλικία ενώ μένουν στην ομάδα παίκτες με μεγάλα συμβόλαια οι οποίοι δεν προσφέρουν, ανέφερε: «Στην Ελλάδα φέρναμε παίκτες, μεγάλους σε ηλικία που έρχονταν στην Ελλάδα για να κλείσουν την καριέρα τους. Τρανταχτό παράδειγμα ο Μπουμσόνγκ, που κατά τις ιατρικές εκτιμήσεις είναι υγιέστατος. Ο Παναθηναϊκός κρατούσε παίκτες που είναι μέτριοι, όμως τους κρατούσες. Δεν έχει φύγει κανένας παίκτης που να ήταν απώλεια σαν ταλέντο».
Ενώ για το πότε πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός, τόνισε: «Η ομάδα θα είναι ώριμη και ολοκληρωμένη, την μεθεπόμενη χρονιά. Ελπίζω του χρόνου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και την μεθεπόμενη να μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε σε Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εγώ πιστεύω ότι ήδη η ομάδα μπορεί να παίξει καλά».
Αναφορικά με τη δική του εμπλοκή στην ΠΑΕ, υπογράμμισε: «Θέλω να σας πω κάτι. Ανέλαβα πρόεδρος γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να το κάνει. Εγώ ήθελα να αναλάβω την προεδρία της Συμμαχίας. Όλοι εμείς που προσφέραμε στην Συμμαχία, ήρθαμε στον Παναθηναϊκό όταν δεν ήταν κανένας άλλος… Κανείς δεν έχει έρθει να μου πει ότι θέλει να βάλει χρήματα ή να αναλάβει διευθύνον σύμβουλος και να μοιραστούμε τις ευθύνες. Είναι πολύ μοναχική η θέση. Κάποτε τελειώνουν τα καλά και Πρωταθλήματα να κερδίσουμε. Ο Κόκκαλης που μου είναι αντιπαθής, είδατε τι προσέφερε και πως έφυγε… Παρεμπιπτόντως, εύχομαι να φύγει έτσι και ο Μαρινάκης».
«Μειώσεις και δικαίωμα ψήφου σε όλους»
Νωρίτερα, είχε συζητηθεί το θέμα των μελών και της αναπροσαρμογής των τιμών για τις εγγραφές, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναφέρεται στο συγκεκριμένο ζήτημα και να αναλύει τις μειώσεις που θα γίνουν έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότεροι υποστηρικτές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και μεγαλύτερη βοήθεια προς το «τριφύλλι».
«Όταν ξεκίνησε η Συμμαχία είχαμε πολύ πίεση χρόνου. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε διοίκηση και άδεια για να παίξει. Έπρεπε να σπεύσουμε να εξασφαλίσουμε ό,τι χρειάζονταν. Είχαμε και τις εκλογές τον Ιούνιο και δεν είχαμε χρόνο να παρουσιάσουμε αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα. Στο Σωματείο ανήκει το 58%, κανένα μέλος από εμάς δεν έχει μετοχές. Θα φτιάξουμε πακέτα βασισμένα στα πακέτα που έχουν μεγάλες ομάδες του εξωτερικού που προσφέρουν άλλες τιμές σε διαφορετικές κατηγορίες οπαδών. Π.χ. η οικογενειακή συμμετοχή είναι 60 ευρώ. Δεν θέλω να μπω σε τιμές γιατί δεν έχει νόημα. Η κάρτα μέλους από του χρόνου θα είναι και εκπτωτική», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Σωματείου.
Στη συνέχεια, για τη μείωση των τιμών, ανέφερε: «Είναι και για την αναγνώριση όσων μας τίμησαν. Δεν ήταν μόνο αυτό ο λόγος. Η εσωστρέφεια και οι έριδες μεταξύ των μετόχων, έχουν κάνει τους οπαδούς επιφυλακτικούς. Μην ξεχνάμε ότι έγινε βεβιασμένα, η εγγραφή μελών. Δεν έγινε καλή ενημέρωση. Όταν όμως ο κόσμος γύρισε από τις διακοπές, τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν απογοητευτικά».
Ο Αριστείδης Καμάρας από την πλευρά του, υποστήριξε: «Η προσπάθεια της Συμμαχίας πρέπει να είναι διαρκής… Είναι χρέος όλων μας, να κάνουμε έναν Παναθηναϊκό μεγάλο. Τώρα μας έχει ανάγκη η ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε την προσπάθεια να μεγαλώσει η βάση των μελών. Αυτά τα ζητήματα θα συζητηθούν στο τέλος. Υπάρχει όμως ένα καταστατικό που το ακολουθήσαμε με μεγάλη σχολαστικότητα. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση…».
Για το δικαίωμα ψήφου και το ποιοι θα έχουν τελικά, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε: «Τα νέα μέλη, με τις νέες τιμές θα έχουν δικαίωμα ψήφου όπως όλα. Θέλαμε και εμείς να κάνουμε τα δέκα μέλη να έχουν ένα ψήφο. Τα νέα μέλη τα οποία θα εγγραφούν θα έχουν ψήφο. Από τον Ιούνιο θα έχουν ψήφο όλοι. Ελπίζουμε τους επόμενους 1-2 μήνες να ολοκληρωθούν οι εισηγήσεις του συμβουλίου. Θέλαμε και εμείς να εκπροσωπηθούν 3-4 μέλη των 20 ευρώ στο Δ.Σ. αλλά νομικά δεν γίνονταν».
Παράλληλα, πριν εγκριθούν από τη ΓΣ οι προτάσεις για μείωση του κόστους εγγραφής και συνδρομής, παρουσιάστηκαν αλυτικά σε προτζέκτορα και έχουν ως εξής:
Προτείνεται 50% μείωση για όλα τα ποσά πλην των ηλεκτρονικών μελών που διατηρούνται στα 20 ευρώ. Άρα τα 175 γίνονται 85, τα 280 γίνονται 140, τα 700 γίνονται 350, τα 4.200 γίνονται 2.100 και τα 7.000 ευρώ γίνονται 3.500.
Ενδεικτικές προτάσεις για τη νέα σεζόν όπως φάνηκαν στον προτζέκτορα:
E-member 30 ευρώ, Family 60 ευρώ, Green member 90 ευρώ, Young elder (18-24 ετών και άνω των 65 ετών) 50 ευρώ, International 110 ευρώ, Golden 3.000 ευρώ.

Σχετικές Ειδήσεις στο

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Προπόνηση χωρίς Ολαϊτάν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κάτοικος Ξάνθης ο Σμιθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι για ΤΣΣΚΑ, με την αύρα του Παπαλουκά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγγλία ο επόμενος προορισμός του Γουαρδιόλα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαισιόδοξοι 7 στους 10‏

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δοκιμάζει Ιταλό ο Αναστασιάδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Κόμπε στο All Star Game.ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεταγραφές από Super League για ΟΣΦΠ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνητικοί οι μεν, ανυπόμονοι οι δε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... άλλος Παναθηναϊκός

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλαφούζος: "Ευθύνεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης"

Τον Γιάννη Βαρδινογιάννη κατονόμασε ο Γιάννης Αλαφούζος ως τον κύριο υπεύθυνο για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", την Παρασκευή στη Λεωφόρο.


Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκή Συμμαχία: Δάνειο με προσωπικές εγγυήσεις (photos)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Προπόνηση χωρίς Ολαϊτάν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κάτοικος Ξάνθης ο Σμιθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι για ΤΣΣΚΑ, με την αύρα του Παπαλουκά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγγλία ο επόμενος προορισμός του Γουαρδιόλα

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Scouting report α' γύρου

Το Contra.gr συνεργάζεται με την ιστοσελίδα Overlap.gr και με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League σας προσφέρει το αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού

Το προφίλ του Ολυμπιακού και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού

Φάση επίθεσης
- Άμεσες μεταβιβάσεις για την ταχύτερη προώθηση του παιχνιδιού στην εστία του αντιπάλου
- Παιχνίδι από τα πλάγια με εκατέρωθεν πλευρικά overlap και έμφαση στις προσωπικές ενέργειες 1V1
- Αυτοματισμοί στην αριστερή πτέρυγα με κύριους εκφραστές τους Αμπντούν/Χολέμπας και τη συμμετοχή μέσω εσωτερικών overlap ποδοσφαιριστών από τον άξονα
Τα action zones του Ολυμπιακού (whoscored.com)
- Αδυναμία κάθετης προώθησης του παιχνιδιού με την όποια ανάπτυξη να επιτυγχάνεται μετά από πρωτοβουλίες των Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Μασάντο
- Αδυναμία διατήρησης της κατοχής μπάλας σε συνθήκες πίεσης
- Οι πολλές επαφές κατά περίπτωση από τον κάτοχο της μπάλας και η διάθεση για το κάτι παραπάνω καθυστερούν τον ρυθμό ανάπτυξης

Οι πάσες του Ολυμπιακού μέχρι τώρα (whoscored.com)
Φάση μετάβασης από επίθεση σε άμυνα
- Μεμονωμένες αργές επιστροφές εκθέτουν την ανασταλτική λειτουργία
Φάση άμυνας
- Εφαρμογή προσαρμοσμένης πίεσης στο χώρο του κέντρου με κατακόρυφη άνοδο των γραμμών στην επιθετική ζώνη αλλά και συντονισμένη οπισθοχώρηση αυτών στην αμυντική όταν αυτό απαιτείται
- Αδυναμία σωστής απομάκρυνσης της μπάλας εκτός της περιοχής ευθύνης
Φάση μετάβασης από άμυνα σε επίθεση
- Άμεσες μεταβιβάσεις και άρτια εφαρμογή αντεπιθέσεων
Key strengths
- Προσήλωση στο πλάνο του προπονητή
- Επιθετική τακτική στημένων φάσεων
 
Τα γκολ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη (whoscored.com)
Κey weaknesses
- Απουσία καθαρού ανασταλτικού μέσου υψηλού επιπέδου
- Πληθώρα χαμένων προσωπικών μονομαχιών απέναντι σε πιο ταχυδυναμικούς αντιπάλους
- Αμυντική τακτική συμπεριφορά Χολέμπας
- Έλλειψη συγκέντρωσης κατά διαστήματα
- Λανθασμένη τακτική διαχείριση αν προηγηθεί νωρίς σε βαρύνουσας σημασίας αναμετρήσεις
- Ψύχραιμη τακτική διαχείριση δίνοντας την εντύπωση ενός δυκολοκατάβλητου συνόλου
Επιπρόσθετα σχόλια
Ο εφετινός Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να βασίζεται σε παίκτες κλειδιά για την επίτευξη των στόχων του με τους Αμπντούν, Μήτρογλου, Τζεμπούρ, και Χολέμπας να αποτελούν βαρόμετρα για την πορεία του συλλόγου σε κάθε περίπτωση.

Οι 16 πρώτοι παίκτες σε συμμετοχές στο Champions League και τα στατιστικά τους (whoscored.com)

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Προπόνηση χωρίς Ολαϊτάν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κάτοικος Ξάνθης ο Σμιθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι για ΤΣΣΚΑ, με την αύρα του Παπαλουκά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγγλία ο επόμενος προορισμός του Γουαρδιόλα

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια: Προπόνηση χωρίς Ολαϊτάν

Με μοναδικό απόντα τον Μάικλ Ολαϊτάν συνεχίστηκε την Παρασκευή (28/12) η προετοιμασία της Βέροιας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Στην προπόνηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Νιγηριανό επιθετικό που θα επιστρέψει τελικά το Σάββατο στη Βέροια, μιας και είχε μια μέρα παραπάνω άδεια από τους υπόλοιπους.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα, στο οποίο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δοκίμασε την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς με τους ερυθρόλευκους κάνοντας αρκετές αλλαγές, αφού θα απουσιάσουν λόγω καρτών οι Ολαϊτάν, Καλί, Γεωργιάδης και Μπαργκάν!

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το πρωί του Σαββάτου (29/12) με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 11:30 στο Ταγαροχώρι.

Πηγή: Sport.gr

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κάτοικος Ξάνθης ο Σμιθ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι για ΤΣΣΚΑ, με την αύρα του Παπαλουκά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγγλία ο επόμενος προορισμός του Γουαρδιόλα

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κάτοικος Ξάνθης ο Σμιθ

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε επίσημα την Παρασκευή (28/12) την απόκτηση του Ράιαν Σμίθ. Διαβάστε την λιτή ανακοίνωση

Κάτοικος Ξάνθης είναι και επίσημα από την Παρασκευή (28/12) ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Ράιαν Σμιθ, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή RYAN SMITH".
Ο Σμιθ ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ το 2003 και το καλοκαίρι του 2005 παραχωρήθηκε δανεικός Λέστερ. Επίσης αγωνίστηκε σε Ντέρμπι Κάουντι, Μίλγουολ, Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας, Κάνσας Σίτι, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Σίβας.

Πηγή: Sport 24 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάρτι για ΤΣΣΚΑ, με την αύρα του Παπαλουκά


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το TOP-16 για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να ντεμπουτάρει, διέλυσε την Αναντολού Εφές 90-71.

Στη Universal Sports Hall Arena το κλίμα ήταν εορταστικό μιας και έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια ο Θοδωρής Παπαλουκάς επέστρεψε στην Μόσχα. Για τρία δεκάελεπτα το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μιας και οι Τούρκοι έπαιζαν αρκετά έξυπνα και είχαν πάει το ματς στον δικό τους ρυθμό. Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε 63-58 υπέρ των γηπεδούχων και όλα έδειχναν πως οδηγούμασταν σε φινάλε θρίλερ.
Τελικά η ομάδα του Μεσίνα με φοβερό πεντάλεπτο (30-35') στο τέταρτο δεκάλεπτο έστειλε τη διαφορά στο +16 (77-61) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Το τελικό 90-71 μαρτυρά το πόσο εύκολα έφτασαν στη νίκη οι Ρώσοι.
Δεκάλεπτα: 25-24, 42-42, 63-58, 90-71
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Τεόντοσιτς 11 (3), Μίτσοφ 4, Τζάκσον 2, Κρστιτς 22 (1), Γουίμς 22 (4), Κριστμας 11 (3), Κάουν 7, Κριάπα 11 (3), Παπαλουκάς.
Αναντολού Εφές (Μαχμούτι): Φάρμαρ 24 (4), Βούγιασιτς 8 (2), Ερντέν 9 (10ριμπ), Σιπ 7 (1), Γκονλούμ 9, Σαβάνοβιτς 7 (1), Λούκας, Γκιουλέρ, Μπάρατς 7.

Βαθμολογία
1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 90-71
2. Ρεάλ Μαδρίτης 2 77-63
3. Μάλαγα 2 85-82
4. Μπάμπεργκ 1 82-85
5. Άλμπα Βερολίνου 1 63-77
6. Αναντολού Εφές 1 71-90
7. Παναθηναϊκός -
8. Ζαλγκίρις Κάουνας -

Επόμενη αγωνιστική
Μπάμπεργκ-Ρέαλ Μαδρίτης 3/1
Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός 3/1
Ζαλγκίρις Κάουνας-Μάλαγα 4/1
Άλμπα Βερολίνου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4/1

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκή Συμμαχία: Δάνειο με προσωπικές εγγυήσεις (photos)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγγλία ο επόμενος προορισμός του Γουαρδιόλα

Τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν καταστρώνει ο Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει πως θα αναλάβει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Διαβάστε πώς έχουν τα δεδομένα και ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προορισμοί του.

Μπορεί να υπάρχουν ομάδες όπως οι Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα επιθυμεί να πάει στην Αγγλία σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo". Έχει, μάλιστα, ενημερώσει σχετικά τον εκπρόσωπό του, Χοσέπ Μαρία Ορομπίτγκ και τον αδερφό του.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, οι μόνες επί της ουσίας που αυτή τη στιγμή μπορούν να καλύψουν απόλυτα τις φιλοδοξίες του.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" ψάχνουν τον διάδοχο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κι εκείνος έχει ανάψει το πράσινο φως για τον Γουαρδιόλα, τον οποίο εκτιμά. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου φήμες λένε πως υπήρξε συνάντηση μεταξύ των δύο προπονητών.
Οι "πολίτες" από την άλλη, δύσκολα θα συνεχίσουν με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι δυσαρεστημένοι με τον Ιταλό και εκτιμούν πως για να ανέβει επίπεδο η ομάδα τους θα πρέπει να πάρουν άλλον προπονητή. Ο Γουαρδιόλα φαντάζει ιδανική επιλογή και εκτός των χρημάτων θα μπορούν να του προσφέρουν και ένα ελκυστικό πλάνο, ενώ εκεί ο 41χρονος θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει και με έναν δικό του άνθρωπο, τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν, αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.
Τέλος, για την Τσέλσι είναι γνωστό πως αποτελεί διακαή πόθο του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρώσος ήθελε έναν προπονητή ως το τέλος της φετινής σεζόν, προκειμένου να μπορεί το καλοκαίρι να πάρει τον Ισπανό. Ωστόσο, πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Γουαρδιόλα έχει ενστάσεις λόγω του ιδιόρρυθμου ιδιοκτήτη των "μπλε" και της τάσης του ν' αλλάζει προπονητές με ευκολία.

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνικός: Τα τρία καλύτερα γκολ (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαισιόδοξοι 7 στους 10‏

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δοκιμάζει Ιταλό ο Αναστασιάδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Κόμπε στο All Star Game.ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεταγραφές από Super League για ΟΣΦΠ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνητικοί οι μεν, ανυπόμονοι οι δε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... άλλος Παναθηναϊκός

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνικός: Τα τρία καλύτερα γκολ (video)

Εθνικός,ethnikosΤα τρία καλύτερα γκολ του Εθνικού για τη φετινή σεζόν έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος της ΕΠΣ Πειραιά.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προβάδισμα Κόμπε στο All Star Game.ΝΒΑ

(NBA/Gettyimages/Idealimages)Πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού για το All Star Game του NBA έρχεται μέχρι στιγμής ο Κόμπε Μπράιαντ, με τον "βασιλιά" του Μαϊάμι και MVP της περασμένης σεζόν, ΛεΜπρον Τζέιμς, να τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.
Ο 34χρονος σούπερ σταρ των Λέικερς κατέχει προς το παρών την πρώτη θέση στις καρδιές των φιλάθλων, μιας και μετά την ολοκλήρωση του δευτέρου κύκλου της ψηφοφορίας συγκεντρώνει 977.444 ψήφους. Ο Τζέιμς έχει 970.314, τρίτος είναι ο Κέβιν Ντουράντ των Θάντερ με 924.898, ενώ τέταρτος ο Καρμέλο Άντονι των Νικς με 891.759.
Στην ψηφοφορία για τις πεντάδες του All Star Game, παίρνουν μέρος 120 παίκτες, οι οποίοι επιλέχθηκαν από ένα πάνελ δημοσιογράφων. Κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να επιλέξει ανάμεσα σε 60 παίκτες από την Ανατολή και ισάριθμους από τη Δύση, με 24 γκαρντ και 36 φόργουορντ ή σέντερ εκατέρωθεν.
Οι πεντάδες των παικτών που θα συμμετάσχουν στη… γιορτή του μαγικού πλανήτη θα ανακοινωθούν στις 14 Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια οι προπονητές των ομάδων του NBA θα κάνουν την επιλογή τους για τους υπόλοιπους επτά παίκτες για τις δύο ομάδες.
Γκαρντ Ανατολής: Ντουέιν Ουέιντ (Χιτ) 645.875, Ραζόν Ρόντο (Σέλτικς) 574.272, Ντερόν Ουίλιαμς (Νετς) 309.778, Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς) 258.193, Ρέι Άλεν (Χιτ) 195.142. 
Ψηλοί Ανατολής: Λεμπρόν Τζέιμς (Χιτ) 970.314, Καρμέλο Άντονι (Νικς) 891.759, Κέβιν Γκαρνέτ (Σέλτικς) 328.716, Κρις Μπος (Χιτ) 308.194, Τάισον Τσάντλερ (Νικς) 260.000. 
Γκαρντ Δύσης: Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς) 977.444, Κρις Πολ (Κλίπερς) 542.564, Τζέρεμι Λιν (Ρόκετς) 496.133, Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς) 283.691, Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ) 232.074. 
Ψηλοί Δύσης: Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ) 924.898, Ντουάιτ Χάουαρντ (Λέικερς) 616.150, Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς) 489.795, Τιμ Ντάνκαν (Σπερς) 299.434, Πάου Γκασόλ (Λέικερς) 197.377. 
 Πηγή: SuperBasket

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαισιόδοξοι 7 στους 10‏

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δοκιμάζει Ιταλό ο Αναστασιάδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεταγραφές από Super League για ΟΣΦΠ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνητικοί οι μεν, ανυπόμονοι οι δε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... άλλος Παναθηναϊκός

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλατανιάς: Δοκιμάζει Ιταλό ο Αναστασιάδη


Στις προπονήσεις επιστρέφουν την Παρασκευή οι παίκτες του Πλατανιά, ενώ από το μικροσκόπιο του Άγγελου Αναστασιάδη θα περάσει κι ένας Ιταλός.
Από την Πέμπτη βρίσκεται στα Χανιά ένας παίκτης από την Ιταλία, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του, όπως όνομα, ηλικία και θέση. Ο Ιταλός αναμένεται να δώσει το παρών στην προπόνηση του Πλατανιά και τις επόμενες ημέρες να δοκιμαστεί, κι αν ικανοποιήσει τον Μακεδόνα τεχνικό να αποκτηθεί.
Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαισιόδοξοι 7 στους 10‏

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεταγραφές από Super League για ΟΣΦΠ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνητικοί οι μεν, ανυπόμονοι οι δε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... άλλος Παναθηναϊκός

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεταγραφές από Super League για ΟΣΦΠ

Μεταγραφές από Super League για ΟΣΦΠ 

Τις περιπτώσεις των Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι εξετάζουν στην ομάδα του λιμανιού

Μάλιστα ο Ολαϊτάν θεωρείται πως έχει "κλείσει" στην ομάδα του λιμανιού παρά τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο Νιγηριανός περιφερειακός επιθετικός θα παραμείνει στην Βέροια μέχρι το τέλος της σεζόν.
Όσο για τον Ντε Βινσέντι, πληροφορίες από τα Ιωάννινα ανέφεραν πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαισιόδοξοι 7 στους 10‏


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνητικοί οι μεν, ανυπόμονοι οι δε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... άλλος Παναθηναϊκός

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνητικοί οι μεν, ανυπόμονοι οι δε!


Aπαισιοδοξία στη Μαδρίτη, προσμονή σε Αγγλία και Γαλλία! Αυτά τα είναι τα συναισθήματα που προκάλεσαν οι τάσεις φυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης!


Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο λήγει το 2015 και η είδηση πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα δεν πρόκειται να ανανεώσει έχει προκαλέσει συναγερμό σε όλη την Ευρώπη. Το θέμα του δεν είναι οικονομικό, αλλά η συμπεριφορά των Μαδριλένων προς το πρόσωπό του. Νιώθει ότι δεν τον αγαπούν όσο θα έπρεπε βάσει των επιδόσεών του! 
Η Daily Mail, λοιπόν, δεν έχασε χρόνο. «Η επιστροφή του Βασιλιά;» αναρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Old Trafford! «Η Γιουνάιτεντ είναι ενημερωμένη για την κατάσταση του Κριστιάνο», προσθέτει. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Metro. Λίγο μετά την αποκάλυψη της άρνησης του Κριστιάνο για υπογραφή νέου συμβολαίου στους Μερένγκες έβγαλε προς τα έξω ότι η συμπεριφορά του αυτή στρώνει το δρόμο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Πορτογάλου! 
 
Με αφορμή την επιστροφή του παίκτη άλλωστε για τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του, τονίζοντας ότι θα του άρεσε η σκέψη της επιστροφής του και ότι κανείς δεν ξέρει ποτέ τι μπορεί να γίνει! Λίγο μετά την κλήρωση, οι δηλώσεις του επιστρέφουν στην επικαιρότητα. Αναφορές υπάρχουν στην πλειοψηφία των αγγλικών ΜΜΕ, όπως η Mirror, η Telegraph και η Sun.
 
Χαμός όμως γίνεται και στη Γαλλία. Το France Football αναφέρει ότι «η φυγή του ποδοσφαιριστή γίνεται όλο και περισσότερο αναπόφευκτη», ενώ το 24matins το πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα και... ονειρεύεται συνύπαρξη του Κριστιάνο με τον Ιμπραΐμοβιτς στην 11άδα των Παριζιάνων. Η εμπλοκή της Παρί γίνεται θέμα και στα αγγλικά ΜΜΕ. Ο Σεΐχης αλ Τανί το είχε δηλώσει άλλωστε ξεκάθαρα στις 18 Δεκεμβρίου: «Ο Κριστιάνο και ο Μουρίνιο είναι στόχοι της Παρί».
 
Ποια ωστόσο είναι η άποψη των οπαδών της Ρεάλ; Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο παίκτης δεν θα αλλάξει απόφαση και δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Σε ηλεκτρονικό γκάλοπ που διεξήγαγε η εφημερίδα AS, απάντησαν 33.135 αναγνώστες. Η ερώτηση ήταν «Θεωρείτε ότι ο Κριστιάνο θα αλλάξει γνώμη και θα ανανεώσει;».  Το 62% απάντησε αρνητικά...

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαισιόδοξοι 7 στους 10‏

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεταγραφές από Super League για ΟΣΦΠ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... άλλος Παναθηναϊκός

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε για να μείνει και ήρθε για να επενδύσει στον ΠΑΟΚ, την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται πως έχει προχωρήσει στην απόκτηση με αγορά έκτασης 40 στρεμμάτων στην περιοχή της Περαίας, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί αν η έκταση αυτή θα χρησιμεύσει σε χώρο για γηπεδικές εγκαταστάσεις, ή σε κάποιου άλλους είδους επένδυση, όπως η επένδυση γης και real estate.
Η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται στο ύψωμα πάνω από τον κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί προς τους Νέους Επιβάτες. Είναι έκταση επικλινής και για γηπεδικές εγκαταστάσεις θα απαιτηθεί διαμόρφωση χώρου.
Έγινε μάλιστα γνωστό το εξής. Η έκταση αυτή γειτνιάζει με μια άλλη τεσσάρων στρεμμάτων η οποία έχει εντός του χώρου και ένα οικοδόμημα. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε την απόκτηση και αυτού του οικοπέδου με το κτίριο, αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν είχε κανέναν λόγο να το εκποιήσει και αρνήθηκε την πρόταση του μεγαλοεπιχειρηματία.
Ο Πόντιος επιχειρηματίας, είναι αποφασισμένος να κινηθεί και σε διαφορετικό γεωγραφικό μήκος και πλάτος αναζητώντας εταιρείες που είναι προς πώληση και εκμετάλλευση.
Έτσι φήμες αναφέρουν πως εκτός της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. για την οποία έχει καταθέσει πρόταση αγοράς της με όλα τα εργοστάσια, έχει βλέψεις και για την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη εκτιμώντας πως παρά την υψηλή και σχεδόν δυσβάστακτη φορολογία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα σήμερα, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να ρισκάρει και να πετύχει στις πρωτοβουλίες του αυτές.
Σε ότι αφορά στον ΠΑΟΚ οι αναζητήσεις και οι σκέψεις του συνδυάζονται με τον ίδιο στόχο. Την αναζήτηση ιδανικού προπονητηρίου-αθλητικού κέντρου, αφού ήδη ο ίδιος στην προ-Χριστουγεννιάτικη γιορτή εξεδήλωσε την άποψη του για τη Νέα Μεσημβρία, την οποία προτίθεται να την κάνει και... δώρο σε όποιον θα μπορούσε να την συντηρήσει και την αναζήτηση άλλων ιδανικών χώρων προφανώς για την ενοικίασή τους, αν πρόκειται για έτοιμο προπονητήριο που θα μπορούσε η ομάδα να πάει άμεσα εκεί και να συνεχίσει απρόσκοπτα την προετοιμασία της εκεί.
Τέτοια αθλητικά κέντρα υπάρχουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε κοντινή απόσταση από την Τούμπα. Ετσι κι αλλιώς υπάρχει και ένα άλλο ανοιχτό ζήτημα σχετικά με την έδρα της ομάδας. Το ζήτημα της Τούμπας και της κατασκευής νέας έδρας που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Κι αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξει να το λύσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... άλλος Παναθηναϊκός

Ένας,Παναθηναϊκός,enas,panathinaikosΟ Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Ζαλγκίρις σε μια πρεμιέρα με αλλαγές σε σχέση με το ματς της Μαδρίτης για την πρώτη φάση. Το gazzetta.gr γράφει για τις αλλαγές στο «πράσινο» ρόστερ.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαισιόδοξοι 7 στους 10‏

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεταγραφές από Super League για ΟΣΦΠ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αρνητικοί οι μεν, ανυπόμονοι οι δε!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επενδύει γενικά ο Σαββίδης

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απαισιόδοξοι 7 στους 10‏

Κλίμα διάχυτης απογοήτευσης και απαισιοδοξίας καταγράφεται στην έρευνα της ALCO για την ΝΕΤ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 71% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Ελλάδα κινείται σε λάθος κατεύθυνση και μόλις το 18% σε σωστή, ενώ το 63% δεν είναι ικανοποιημένο από την ποιότητα της δημοκρατίας στη χώρα. 
Σε ότι αφορά τον δείκτη αισιοδοξίας, το 68% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι πράγματα θα χειροτερέψουν. Το ίδιο ισχύει και για τον δείκτη προσωπικής αισιοδοξίας, καθώς μόλις το 16% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα πάνε τα πράγματα καλύτερα για τους ίδιους.
Σε ότι αφορά τον δείκτη αισιοδοξίας, το 68% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι πράγματα θα χειροτερέψουν. Το ίδιο ισχύει και για τον δείκτη προσωπικής αισιοδοξίας, καθώς μόλις το 16% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα πάνε τα πράγματα καλύτερα για τους ίδιους.
Η αξιοπρέπεια και η αλληλεγγύη θεωρήθηκαν από τους πολίτες οι κυρίαρχες αξίες, ενώ ακολουθεί, η δικαιοσύνη και η πατρίδα.
Τέλος, στο “βαρόμετρο” σε σχέση με τους θεσμούς υπάρχει μία καθολική εμπιστοσύνη στο θεσμό της οικογένειας, ενώ θετικό πρόσημο εμφανίζει και η εκκλησία.
Εδώ σταματούν και οι θετικές κρίσεις για τους θεσμούς, καθώς στη συνέχεια διαφαίνεται η απαξίωση του πολιτικού συστήματος, της βουλής, του συνδικαλισμού, των ΜΜΕ και της δικαιοσύνης.
 
Πηγή: protothema.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr