27 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μώραλης: «Ούτε νύξη για νέα Λίγκα»

Μώραλης: «Ούτε νύξη για νέα Λίγκα»

Μώραλης: «Ούτε νύξη για νέα Λίγκα»Ο πρόεδρος της Λίγκας ξεκαθάρισε ότι σε επικοινωνία που είχε με ομάδες - μέλη του συνεταιρισμού δεν δέχτηκε κανένα αίτημα περί δημιουργίας νέου φορέα και κάλεσε τον Αλέξη Κούγια να αποδείξει τα λεγόμενά του - «Είχε Μπέο και Τσακογιάννη» τόνισε για τον Πατέρα ο 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 14:20 Μ.Μ.ΣΤΙΣ 14:58 ΕΓΙΝΕ ΓΕΡΑΚΙΟΥ!!!.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ???!.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Η ΑΛΛΑΓΗ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΚΟΜΑ,Η ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΟΣ?.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ναδάλ συναντάει Φάρα και Ράντκλιφ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:MVP της 7ης αγωνιστικής ο Γιορντάνοφ

Στον Μπόγιαν Γιορντάνοφ κατέληξε το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague, εξαιτίας κυρίως των 31 πόντων που σημείωσε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.


Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, ο Βούλγαρος διαγώνιος αναφέρθηκε στη δυσκολία του παιχνιδιού με την ακριτική ομάδα και το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε σε σετ που κρίθηκε στον 42ο πόντο.
"Χωρίς αμφιβολία ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, αλλά έχουμε ανάγκη από τέτοιους αγώνες όπου νιώθουμε την πίεση του αντιπάλου για να δούμε πως αντιδρούμε στις δύσκολες στιγμές. Κι είναι πολύ καλό το ότι αντιδράσαμε σωστά, αντιδράσαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση", είπε αρχικά.
Για το... αιώνιο σετ τόνισε: "Δεν μου είχε συμβεί ξανά κάτι ανάλογο και το απόλαυσα πραγματικά. Από την άλλη όμως στεναχωρήθηκε γιατί το χάσαμε και κυρίως γιατί κάναμε κάποια λάθη όταν προηγηθήκαμε με 21-18 και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Σίγουρα όμως ήταν ένα συγκλονιστικό σετ, αλλά κι ένα ματς πολύ όμορφο για τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο αλλά και αυτούς που το είδαν από την τηλεόραση".
Το ματς έμοιαζε με προσωπική μάχη του Ράιτς με τον Γιορντάνοφ, ωστόσο ο τελευταίος είχε διαφορετική άποψη: "Δεν ισχύει αυτό... Ήταν μια μάχη μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων και πρέπει να πω ότι ο Εθνικός έκανε εξαιρετική εμφάνιση, μας έβαλε δύσκολα, αλλά εμείς μείναμε ενωμένοι κι όλοι είδαν ότι παλεύοντας ως ομάδα πήραμε μια μεγάλη νίκη υπό δύσκολες συνθήκες. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δουλεύουμε σωστά κι επίσης όπως φάνηκε χθες σε όλες τις θέσεις έχουμε επιλογές που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι ξεκινήσαμε τη σεζόν χωρίς τους Στεφάνου, Ποτότσνικ, αλλά όλα τα παιδιά δούλεψαν και κάλυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά τους".
Αναλυτικά οι κορυφαίοι της 7ης αγωνιστικής
Πασαδόρος: Σίμο Ντάμπουβιτς (Νίκη Αιγινίου)
Διαγώνιος: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Ολυμπιακός)
Ακραίοι: Μάρεκ Μίκουλα (Ηρακλής), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Κεντρικοί: Θάνος Ντίνας (Άρης), Νίκος Καραγιάννης (Παμβοχαϊκός)
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός)
Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 14:20 Μ.Μ.ΣΤΙΣ 14:58 ΕΓΙΝΕ ΓΕΡΑΚΙΟΥ!!!.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ???!.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Η ΑΛΛΑΓΗ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΚΟΜΑ,Η ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΟΣ?.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Sorry από Τσέλσι!

Το μετάνιωσαν οι Μπλε και η καταγγελία για ρατσιστική επίθεση του Κλάτεμπεργκ στον Όμπι Μίκελ πάει στα... σκουπίδια! Ανακωχή των δυο πλευρών που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάχες για την κορυφή και τον υποβιβασμό

Έξι παιχνίδια είναι αυτά που έχουν πολύ μεγάλη σημασία στην Α2.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ναδάλ συναντάει Φάρα και Ράντκλιφ

Την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Μο Φάρα και την Πόλα Ράντκλιφ είχε ο Ράφα Ναδάλ. Διαβάστε τι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook και δείτε τη photo που ανέβασε.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 14:20 Μ.Μ.ΣΤΙΣ 14:58 ΕΓΙΝΕ ΓΕΡΑΚΙΟΥ!!!.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ???!.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Η ΑΛΛΑΓΗ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΚΟΜΑ,Η ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΟΣ?.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ?.ΕΜΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ,Η ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ)ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ?.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η (ΕΠΙΤΡΟΠΗ) ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ...

Ανακοίνωση

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (27/11/2012 14:58)

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνoνται οι παρακάτω αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα: α) ο αγώνας για τη 7η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ανάμεσα στις ομάδες  Α.Ε. Περιστερίου Φιλισίου - Μολαϊκός θα διεξαχθεί το Σάββατο 1/12/2012 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Γερακίου και β) ο αγώνας για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος παίδων (Δ' όμιλος) ανάμεσα στις ομάδες Α.Ε. Περιστερίου Φιλισίου - Τρινασιακός  θα διεξαχθεί  το Σάββατο 1/12/2012 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Γράμμουσας.
Η έδρα και των δύο αναμετρήσεων άλλαξε λόγω συντήρησης του γηπέδου Έλους που είχαν αρχικά οριστεί.
β) ο αγώνας για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος παίδων (Ε' όμιλος) ανάμεσα στις ομάδες Αστέρας Βλαχιώτη - Κρόνος Αγ. Δημητρίου  θα διεξαχθεί  την Κυριακή 15/11/2012(25 ΠΑΡΑΚΑΛΩ) και ώρα 11:00 στο γήπεδο Γράμμουσας λόγω ακαταλληλότητας του Δημ. Σταδίου Βλαχιώτη που είχε αρχικά οριστεί.
  23.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ - ΔΟΞΑ ΠΑΚΙΩΝ ΕΛΟΥΣΚυριακή02/12/1215:00

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή και ο Αλεξόπουλος

Δεν ησυχάζει η ΑΕΚ από τα παλιά. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος κατέθεσε προσφυγή κατά της Ένωσης διεκδικώντας το ποσό των 64.000 ευρώ.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Σκέψεις για νέα Λίγκα!

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για νέα Λίγκα! | onsports.gr


Τη δημιουργία μιας νέα «καθαρής» λίγκας εξετάζει η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Η Πράσινης», λίγη ώρα μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της διοίκησης της ομάδας, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα… βήματα για τη στάση που θα κρατήσει στα θέματα της διαιτησίας,ωστόσο,συζητήθηκε και το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου πρωταθλήματος με ομάδες που βρίσκονται… έξω από το «σύστημα».
Συγκεκριμένα,το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος,ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παναγόπουλος,ο Δημήτρης Γόντικας,ο Λεωνίδας Πολέμης,ο Γιάννης Ηπειρώτης,ο Γιάννης Παναγιωτίδης και οι νομικοί σύμβουλοι Γιάννης Κάρμης και Αθηνά Μπαλωμένοι και στο… τραπέζι έπεσε η πρόταση μιας νέας «καθαρής» λίγκας.
Βέβαια, το συγκεκριμένο εγχείρημα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, τόσο πρακτικά,όσο και οικονομικά,ωστόσο,οι άνθρωποι της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζονται αποφασισμένοι να το…ψάξουν εις βάθος. Μάλιστα,η συγκεκριμένη ενέργεια έχει ήδη έναν σύμμαχο,ομάδα της Super League.
Για τον λόγο αυτό, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν επαφές και με άλλες ομάδες,ούτως ώστε να φανούν οι προθέσεις τους,αλλά και να συζητηθεί ο τρόπος που η συγκεκριμένη πρόταση θα είναι υλοποιήσιμη. Παράλληλα, συζητήθηκε η πρόταση απόσυρσης των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας, από όλες τις εθνικές ομάδες.

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... Βέλλιος για την ΑΕΚ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτη στον κόσμο στη δοκό η Μιλλούση

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο «Καβαλιέρε» απόλαυσε τη νίκη επί της Γιουβέντους

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Μασάντο θέλει! Μπορεί;

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φέρνει αλλαγές η ήττα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προχωράει ο Σαββίδης με την Βιομηχανία Ζαχάρης

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ένας... Βέλλιος για την ΑΕΚ!

Ένας... Βέλλιος για την ΑΕΚ! | onsports.gr

Έναν ικανό επιθετικό που θα μπορέσει να την βγάλει από το επιθετικό αδιέξοδο και τη δυστοκία ψάχνει η ΑΕΚ. Κάτι σαν... τον Απόστολο Βέλλιο δηλαδή!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», όχι μόνο η Ένωση ψάχνει έναν παρόμοιο επιθετικό, αλλά τον ίδιο τον Βέλλιο! Συγκεκριμένα, για να γίνει ο «γάμος», ρόλο... κουμπάρου έχει αναλάβει ο Γιώργος Κατίδης.
Ο νεαρός άσος του «Δικεφάλου» γνωρίζει τον Βέλλιο από τις μικρές εθνικές ομάδες και προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για λογαρισμό της ΑΕΚ.
Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση, αφού ο Έλληνας επιθετικός ανήκει στην Έβερτον, στην οποία έχει και χρόνο συμμετοχής. Ήδη έχει κάνει φέτος τρεις εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα παίζοντας στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ως αλλαγή, ενώ έχει δέκα εμφανίσεις και δύο γκολ με τις «ρεζέρβες».
Επιπλέον, άγνωστο είναι αν η Έβερτον είναι διαθέσιμη να τον παραχωρήσει, έστω και σαν δανεικό, αλλά και αν ο παίκτης θέλει να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο «Καβαλιέρε» απόλαυσε τη νίκη επί της Γιουβέντους

Με αρκετή δόση χαιρεκακίας υποδέχτηκε την προχτεσινή νίκη της ομάδας του επί της Γιουβέντους (1-0) με «κάλπικο» πέναλτι ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προχωράει ο Σαββίδης με την Βιομηχανία Ζαχάρης

Οι εννέα υποψήφιοι επενδυτές που έχουν περάσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για το 82,33% της ΕΒΖ.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φέρνει αλλαγές η ήττα

Οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή μετά την βαριά ήττα από τον Πανθρακικό το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να τρέξουν στον Άρη. Φαβορί για την επόμενη μέρα ο Αναστασίου.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Μασάντο θέλει! Μπορεί;


Ήρθε στον Ολυμπιακό ως ο επόμενος ηγέτης, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες. Το gazzetta.gr αναλύει την μέχρι τώρα παρουσία του Πάουλο Μασάντο στο λιμάνι.
Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν απεγνωσμένα τον παίκτη που θα παραλάμβανε τα ηγετικά ηνία της ομάδας από τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Πορτογάλο άσο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα από την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τελικά ο Μασάντο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Τουλούζ έναντι του ποσού των 2,7 εκατομμυρίων και ήρθε στην Ελλάδα με μεγάλες προσδοκίες. Αυτό το διάστημα των τριών μηνών που βρίσκεται στο λιμάνι, τυγχάνει της εμπιστοσύνης του συμπατριώτη του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο ήδη οι πρώτες μουρμούρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους.


Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στο 1/3 του και το Champions League να έχει «τελειώσει» για τον Ολυμπιακό, η παρουσία του 26χρονου μέσου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Κανείς δεν αμφιβάλλει για την ποδοσφαιρική του αξία, ωστόσο στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» θεωρούν ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει την διαφορά και σε καμία περίπτωση δεν έχει ανταποκριθεί στον ρόλο του αντι-Ιμπαγάσα.


Η αλήθεια πάντως, είναι ότι στον Ολυμπιακό τον έχουν στηρίξει στο έπακρο, αφού ο Πορτογάλος μέσος είναι αναντικατάστατος στην ενδεκάδα με 11 συμμετοχές σε 12 αγώνες στο πρωτάθλημα και 5 στο Champions League σε ισάριθμες αγωνιστικές.


Σε 908 λεπτά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει σημειώσει ένα γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ, ενώ σε 438 λεπτά στο Champions League ο απολογισμός του είναι ένα τέρμα κόντρα στη Μονπελιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης».



Στη Γερμανία και στον καθοριστικό -για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Champions League- αγώνα με την Σάλκε, η απόδοσή του κυμάνθηκε σε ρηχά νερά, ενώ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν απογοητευτικός και δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να πάρει την ομάδα τις πλάτες του.


Ας δούμε όμως αναλυτικά τις παραμέτρους της αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει ο Μασάντο το διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ήρθε ως ηγέτης... Μπορεί;

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο ότι τον απέκτησε για να κάνει τη διαφορά και να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη στην ομάδα. Ουσιαστικά είδε στο πρόσωπό του τον αντι-Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός έδειχνε να ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτό τον ρόλο με το καλημέρα, ωστόσο πλέον τα χρόνια έχουν περάσει και δεν είναι εφικτό να βγάλει όλη τη σεζόν. Από την άλλη ο Πορτογάλος σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό δείχνει αγχωμένος να επιβεβαιώσει τον ρόλο του και αυτό του βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να ξεχωρίσει για τα ηγετικά του καθήκοντα.

Άλλες προσδοκίες με Ολυμπιακό

Στην Τουλούζ που αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία οι απαιτήσει και οι προσδοκίες δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Δεν υπήρχε ούτε το άγχος των τίτλων, αλλά ούτε και αυτό του πρωταθλητισμού. Και κυρίως δεν υπήρχαν οι υψηλές προσδοκίες για μια καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Ο Πορτογάλος από μια μικρομεσαία ομάδα που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια, ήρθε στον μόνιμο πρωταθλητή της Ελλάδας, με την καλή παρουσία στην Ευρώπη να αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων της ομάδας.

Στον Ολυμπιακό με... μισή σεζόν

Την τελευταία του σεζόν στην Τουλούζ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος. Έπαιξε συνολικά σε 24 ματς με την φανέλα της γαλλικής ομάδας εκ των οποίων στα 19 ξεκίνησε ως βασικός, ενώ μόλις στα 6 από αυτά έβγαλε ολόκληρο 90λεπτο. Στον Ολυμπιακός παρότι έχει ολοκληρωθεί μόλις το 1/3 της σεζόν, έχει παίξει ήδη σε 11 ματς πρωταθλήματος (σε 12 αγώνες) και 5 στο Champions League, όλα ως βασικός. Αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμοί για τον 26χρονο άσο στο λιμάνι κυμαίνονται σε διαφορετικά επίπεδα από αυτά που είχε συνηθίσει στην Τουλούζ.

Που παίζει;

Ένα άλλο μεγάλο θέμα από την πρώτη του κιόλας συμμετοχή με την φανέλα του Ολυμπιακού είναι η θέση και ο ρόλος του στον αγωνιστικό χώρο. Η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό «8άρι». Πρόκειται για τον παίκτη που παίζει δίπλα στο αμυντικό χαφ και λίγο πιο πίσω από τον επιτελικό μέσο. Εκεί έπαιζε στην Τουλούζ, ωστόσο στον Ολυμπιακό τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Ζαρντίμ τον έχει δοκιμάσει σε ουκ ολίγες θέσεις. Επιτελικό μέσο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, ως αριστερό μέσο στην τριάδα των χαφ, ακόμα και στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεχωρίσει σε κάποια από αυτές τις θέσεις και ο Ζαρντίμ προβληματίζεται για το πώς θα τον αξιοποιήσει όσο το δυνατό καλύτερα.

Δεν έχει το γκολ

Όπως είπαμε και πιο πάνω κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγωνιστική του ποιότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πορτογάλος είναι ο παίκτης από τον οποίο ο Ολυμπιακός θα περιμένει το γκολ. Τα στατιστικά του στην Τουλούζ δείχνουν ότι σε μια γεμάτη σεζόν φτάνει μάξιμουμ τα 5 γκολ. Σε 16 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει σκοράρει 2 φορές. Παρακάτω ακολουθεί πίνακας με τα στατιστικά του στην Τουλούζ.

Σεζόν Αγώνες Γκολ
2011/12 24 3
2010/11 33 4
2009/10 33 5
2008/09 43 4

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρώτη στον κόσμο στη δοκό η Μιλλούση

Με άλλη μία μεγάλη διάκριση κλείνει το 2012 για την ελληνική ενόργανη γυμναστική, αφού η Βάσω Μιλλούση τερμάτισε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της παγκόσμιας ομοσπονδίας στη δοκό ισορροπίας, μιμούμενη τους Λευτέρη Κοσμίδη και Λευτέρη Πετρούνια ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διέρρηξαν το... κίτρινο «Alianz Arena» (vid)

Το σαββατιάτικο ντέρμπι της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ ξεκίνησε νωρίς με οπαδούς της Μπορούσια να μπαίνουν στο «Alianz Arena» να τοποθετούν λογότυπο της ομάδας τους και να ανεβάζουν video στο youtube κάνοντας κίτρινο το στάδιο!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πάει... Σικάγο ο Κατσουράνης (;)

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δεν αποκλείεται να περάσει ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί πρόταση από τους Chicago Fire, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr