23 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μουρίνιο και ο Μαϊκόν αστειεύονται με τον Μπενίτεθ

Αγκαλιές, φιλιά και... χαβαλέ επεφύλασσε η συνάντηση του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Μαϊκόν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε με το δικό του τρόπο την έλευση Μπενίτεθ στην Τσέλσι.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φουλ για πρωτιά η Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη συνέχισε επιτυχημένα τις υποχρεώσεις της στον Α’ προκριματικό Όμιλο του Τσάμπιονς Καπ που διεξάγεται στη Νις της Γαλλίας, επικρατώντας με 14-8 της διοργανώτριας.

Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ευρωλιγκα.(Κα)ντου στο TΟΡ 16!

Η φανέλα παραμένει βαριά! Ο Μάικ Μπράμος καθάρισε την Καντού (69-71) με 7/9 τρίποντα κι ο μισός, αλλά ηρωικός, Παναθηναϊκός ήδη είναι στο TΟΡ 16!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνική χάντμπολ γυναικών: Ανώδυνη ήττα από την Τυνησία

Εθνική χάντμπολ γυναικών: Ανώδυνη ήττα από την Τυνησία | onsports.gr
Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 31-16 από την Τυνησία στο κλειστό του Καματερού σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Η ελληνική ομάδα υπέκυψε φυσιολογικά κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο που έχει συνεχείς παρουσίες σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και αθλήτριες που αγωνίζονται στα δυνατότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Σωκράτης Βακάλης, σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα: «Ξέραμε ότι κλείσαμε φιλικά με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Έχει παίκτριες με μεγάλη εμπειρία και 150-250 διεθνείς συμμετοχές και παρουσία σε Δανία, Γαλλία, Νορβηγία, Τουρκία. Ως ένα σημείο καταφέραμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι όσον αφορά την απόδοση μας και όχι τόσο το σκορ. Έπαιξαν όλα τα κορίτσια και δοκιμάσαμε όλα τα σχήματα και απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο αυτό τιμωρείται. Έπρεπε όμως να λειτουργήσουμε έτσι. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Προετοιμαζόμαστε συνεχώς για τα επίσημα παιχνίδια».
Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και αύριο (16:30) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.
ΕΛΛΑΔΑ- ΤΥΝΗΣΙΑ 16-31
Τα δεκάλεπτα: 2-6, 5-11, 8-14 (ημχ.), 11-21, 15-26, 16-31
ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Παπαδοπούλου Αλ., Ποιμενίδου 3, Χρυσή, Νούλα, Παπαδοπούλου Μ., Παπανικολάου 1, Χατζηπαρασίδου 3, Μάστακα 1, Λογδανίδου 1, Κοτσαμπουικίδου, Μαυρογεώργη Ν., Στρατάκη 2, Παρασκευαϊδου, Δημητρίου, Βαφειάδου 5.
ΤΥΝΗΣΙΑ (Λορέν Μπεζό): Αμέντ, Νταουλά 3, Μπετχούρ, Ελγκαουί 6, Αμίς, Τουμί 5, Αμπλαλά, Κιλανί, Χλαιλί, Μαρζούκ 3, Τσεμπά 1, Κλουιλντί 3, Ζαουαντί 4, Σφαρ, Μανσουρί 3, Νταουάντι 3.
Διαιτητές: Μπάβας- Τσάμος, δίλεπτα: 2-1, πέναλτι: 1/1-3/4.

ΠΗΓΗ:Onsports.gr
 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Link.Bennet Cantu - Panathinaikos











ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣΑνάλυση Παρασκευής (Ευρωλίγκα):

ΡΕΑΛ - ΧΙΜΚΙ.Καλύπτει το χάντικαπ η Ρεάλ; Η καλή Ρεάλ που θα τρέξει ναι όπως λέγαμε και χθες για τον Ολυμπιακό. Η μέτρια όχι καθώς η Χιμκι είναι πονηρή ομάδα με την ζώνη και χωρίς άγχος για το ματς αυτό. Η Ρεάλ που θέλει την πρωτιά βασικά σε αυτό τον πολύ δύσκολο και ανοιχτό όμιλο και έρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟ. Γενικά σε μεγάλη φόρμα και αήττητη στην Ισπανία και με πολύ κόσμο αλλά στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ παρά τα 12τρ έχασε εύκολα (10-15, 38-26, 51-37,65-52,71-64) με πρόβλημα στο σκορ αφού δεν είχε ανοιχτό γήπεδο. Στην Ισπανία καθάρισε στο τέλος εκτός την Μανρέσα. Είχε χάσει στο τέλος στην Ρωσία στον πρώτο γύρο όταν γύρισε το ματς από -20 αλλά δεν κράτησε την ανατροπή. 

Η Χίμκι είναι καλή και ακριβή ομάδα με έμπειρους παίκτες αλλά δεν έχει μεγάλη ισορροπία και κάτι λείπει. Πάντως πήρε μεγάλη νίκη με την Φενέρ σε ματς θρίλερ αν και είχε διαφορές (31-20, 49-39), με καλάθι στο τέλος του Ρίβερς αφού συνηθίζει να έχει κενά διαστήματα! Έχει κάνει διπλό στο ΟΑΚΑ μην ξεχνάμε με τον ΠΑΟ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρεάλ σχετικά εύκολα και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με -9 πάμε με τον άσο.ΚΑΝΤΟΥ - ΠΑΟ Πέφτει ο άσος καθώς ο ΠΑΟ πήγε στην Ιταλία μισός στην κυριολεξία και η Καντού παίζει το τελευταίο της χαρτί. Η Καντού που μάλλον θα πληρώσει τις ήττες από την Ολίμπια και πλέον έχοντας και δύσκολο πρόγραμμα ελπίζει σε μικρό θαύμα και σήμερα αναγκαστικά θέλει και +3 (είχε χάσει 78-76 στην Αθήνα). Στηρίζεται στην έδρα και την άμυνα αλλά κάτι της λείπει φέτος ειδικά. Πάντως εντός έχει νικήσει εύκολα Χίμκι και Φενέρ μην ξεχνάμε καθώς παίζει με τσαμπουκά.Ο Παναθηναϊκός έκανε τρομερή εμφάνιση με την Ρεάλ (10-15, 38-26, 51-37, 65-52, 71-64) παρά τον κακό Διαμαντίδη και πάλι και τα 3/19τρ στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά αγκάλιασε την πρόκριση. Πήρε τους Μπανκς και Καπόνο αλλά ο δεύτερος χάνει το ματς σήμερα ενώ ο Ούκιτς και ο Τσαρτσαρής παίζουν αναγκαστικά από τραυματισμο αφού είναι εκτός και Σόφο και Πάνκο! Συνεπώς είναι μισός ο ΠΑΟ που πάντως δεν έχει πίεση για το αποτέλεσμα τόσο μεγάλη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και ο μισός ΠΑΟ μπορεί να κερδίσει αλλά η Καντού είναι δυνατή εντός και μπορεί τον άσο που βάζουμε στο -2 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.ΣΙΕΝΑ - ΜΑΚΑΜΠΙΝτέρμπι χωρίς πίεση στον όμιλο που έχουν εξασφαλιστεί και μαθηματικά και οι δύο καθώς δεν είχαν σοβαρούς αντιπάλους. Η Σιένα αν και έχει φέτος μειώσει στο μισό το μπάτζετ είναι ανταγωνιστική παίζοντας πολύ με το τρίποντο τελευταία. Καυτός ο Μπράουν, πέρασε από το Βερολίνο και την Άλμπα με ανατροπή στο τέλος καθώς είχε διαφορές με 11/20τρ αλλά τις έχασε (17-26, 38-52, 61-60 και 67-64) και επικράτησε με την εμπειρία. Περίπατο εντός στο καμπιονάτο με την Καζέρτα. Η Μακάμπι θέλει Φάιναλ Φορ και είναι έμπειρη και δεμένη ομάδα. Πάντως έχασε για πρώτη φορά φέτος από την Μάλαγα εντός έδρας μάλιστα σε ματς θρίλερ έχοντας 2/10τρ και παρά τις 29-3 (!) βολές υπέρ της. Θέλει επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι αλλά ποντάρουμε στο διπλό της ΜακάμπιΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΚΑΧΑ*Νέος προπονητής

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ετοιμος ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Παναθηναϊκός αφήνει στην άκρη τον τελικό με την Τότεναμ στο Λονδίνο στις 6 Δεκεμβρίου και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλανατιά του Άγγελου Αναστασιάδη στα Χανιά για το πρωτάθλημα. Έτοιμος ο Χριστοδουλόπουλος, θλάση ο Κουίνσι.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το πρόγραμμα της 9ης και 10ης αγωνιστικής

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα μέχρι την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Το Παναθηναϊκός-Πανιώνιος στις 19/12

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εισιτήρια 1 ευρώ για το Κύπελλο!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι με αγορά ενός εισιτηρίου για το ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά οι φίλαθλοί του θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο του 1 ευρώ για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη. Εκπρόσωπος της Ρέντινγκ θα δει τον αγώνα

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλήρωσε από την τσέπη του το πρόστιμο ο Δώνης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενοχλήσεις ο Σιόβας και στο βάθος... Κοντρέρας!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Η Ολομέλεια του ΣτΕ κρίνει τη Διπλή Ανάπλαση

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΠΟ: Απόλυτη στήριξη σε Σάντος, μήνυμα στις άτακτες ΠΑΕ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΡΒΕΛΕΡ-ALERT!.... ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟ ΤΟΥ 2013

ΑΡΒΕΛΕΡ-ALERT,ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ,ΣΕΠΤΕΜΡΙΟ,2013,arveler-ALERT,echete kratos mechri,septemrio,2013ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΞΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ.  

                                                                                                                                        
                                       

Πηγή: NewsNow

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΠΟ: Απόλυτη στήριξη σε Σάντος, μήνυμα στις άτακτες ΠΑΕ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Μέσα» και ο Έτο με Ολυμπιακό!


ΠΑΟΚ: «Μέσα» και ο Έτο με Ολυμπιακό!  | onsports.gr Ευχάριστα ήταν τα νέα που έφτασαν στα αυτιά του Γιώργου Δώνη από το μέτωπο… Έτο, ο οποίος έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το σημερινό (23/11) πρόγραμμα του «Δικέφαλου», θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (25/11, 19:30).
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» συμπεριέλαβε, μάλιστα, τον Βραζιλιάνο στην αποστολή, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργος Γεωργιάδης που συνεχίζουν θεραπεία, αλλά και ο τιμωρημένος Χακόμπο.
Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κουμάλο, Φωτάκης, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Πέλκας και Λόρενς.
Από εκεί και πέρα, πριν την έναρξη του σημερινού προγράμματος το οποίο παρακολούθησαν οι Βρύζας και Σιστιακόφ, ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε μέσω βίντεο το παιχνίδι του Ολυμπιακού, θέτοντας παράλληλα ζητήματα τακτικής.
Ο 43χρονος τεχνικός, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις προπονήσεις, αναμένεται να παρατάξει τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τον Κατσικά με έναν εκ των Κουμάλο ή Βιβιάν παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας και τους Έτο, Λίνο σε δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα.
Οι Κάτσε και Λάζαρ ή Φωτάκης θα πάρουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Ρομπέρ (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) θα βλέπουν την πλάτη των Λόρενς και Αθανασιάδη.
ΠΗΓΗ:Onsports. 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλήρωσε από την τσέπη του το πρόστιμο ο Δώνης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενοχλήσεις ο Σιόβας και στο βάθος... Κοντρέρας!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Η Ολομέλεια του ΣτΕ κρίνει τη Διπλή Ανάπλαση

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πλήρωσε από την τσέπη του το πρόστιμο ο Δώνης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενοχλήσεις ο Σιόβας και στο βάθος... Κοντρέρας!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Η Ολομέλεια του ΣτΕ κρίνει τη Διπλή Ανάπλαση


Η συνταγματικότητα του Προεδρικού Διατάγματος για τη Διπλή Ανάπλαση θα κριθεί από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως εκτιμούν οι νομικοί του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με το νομικό επιτελείο, το θέμα της Διπλής Ανάπλασης θα έχει προωθηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη και η απόφαση του σώματος σε ό,τι αφορά στη συνταγματικότητα του Προεδρικού Διατάγματος θα γίνει γνωστή μέσα στον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Η στάση του Παναθηναϊκού είναι ήδη εκπεφρασμένη. Αν δεν ολοκληρωθεί και το τελευταίο έργο στον Βοτανικό, δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να κάνει έστω και σκέψεις κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
ΠΗΓΗ:Onsports.gr