Μεγάλα παιχνίδια και αυτό το τριήμερο στην Σούπερ Λίγκα, με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει. Και τα 8 ματς μπορείτε να τα δείτε από τη NOVA.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συνδρομητικού έχει ως εξής: «Με νέο προπονητή στην τεχνική ηγεσία τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη δυνατό ντέρμπι της Superleague.
H Nova θα μεταδώσει το μεγάλο αυτό παιχνίδι ζωντανά και αποκλειστικά σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition, ο Ισίδωρος Πρίντεζης θα περιγράψει το παιχνίδι ενώ ο Νίκος Τζουάννης και ο Κωστής Μπότσαρης θα μεταφέρουν όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Το Σάββατο 16/11 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:
17.15 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 1 HD / Novasports 1.
17.15 Πανιώνιος – Πλατανιάς σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Γιάννη Φάκαρου από το Novasports 2 HD/ Novasports 2
19.30 Ολυμπιακός – Κέρκυρα σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το Novasports 2 HD / Novasports 2.

Την Κυριακή 18/11 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

15.00 ΟΦΗ – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το Novasports 1 HD/ Novasports 1.
17.15 Skoda Ξάνθη – Πανθρακικός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Παναγιώτη Στεφάνου από το Novasports 3
17.15 Βέροια – ΑΕΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιάννη Πάγκου και του Μανώλη Βογιατζάκη από το Novasports 1 HD/ Novasports 1.
19.30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Κωστή Μπότσαρη από το Novasports 1 HD/ Novasports 1.
Σπουδαίες αναμετρήσεις και την Δευτέρα!
Την Δευτέρα 19/11, στις 19.30, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Γιάννη Μαρκόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου από το Novasports 2 HD / Novasports 2.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου
Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός – Κέρκυρα δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το Novasports 1 HD/Novasports 1 με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το Novasports 1 HD/Novasports 1:

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής. Όλο το ρεπορτάζ από το ντέρμπι και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova , οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών»!
Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ???.