10 Νοε 2012

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΜΥΡΤΙΑΣ 2-0.ημιχρ.1-0

  • ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 30 λεπτο σε πιεση που ασκησεη ομαδα του Ευρωτα στο χωρο της αμυντικης γραμμης και κοντα στο κεντρο εγινε το λαθος απο τους παιχτες του Α.Ο. Μυρτιας, ο μικρος Μιχελακος Κωστας Μιχ.εγινε κατοχος της μπαλας και εκανε μια διαδρομη 10 μετρων και μονος απεναντι στον τερματοφυλακα Καλογιαννη τον πλασαρε ιδανικα και εκανε το 1-0 και ελυσε το <<γορδιο δεσμο>>,τον οποιο ειχε επιβαλει η φιλοξενουμενη ομαδα,αλλα και τον κακο ευατο του που παρουσιασε ο Ευρωτας Ελους στην διαρκεια του πρωτου ημιχρονου,διοτι δεν ειχε την επιθετικη δραστηριοτητα που θα περιμενε κανεις.Στο πρωτο ημιχρονο δεν ειχε αλλες αξιολογες στιγμες.
  • Ο Α.Ο. Μυρτιας μετριος ως ομαδα δεν παρουσιασε καποια αξιολογη επιθετικη δραστηριοτητα σε ολο τον αγωνα και περιοριστηκε μονο σε ανασταλτικα καθηκοντα στο χωρο του κεντρου κυριως,διοτι αργοτερα η αμυντικη του γραμμη μονο αμυνα δεν ηταν ο τροπος με τον οποιο επαιξαν.
  • Β  ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Ο Ευρωτας Ελους περισσοτερο δραστηριος και πιο αποφασιστικος απο οτι στο πρωτο ημιχρονο,πηγαινε πιο γρηγορα επανω στην μπαλα και τα αποτελεσματα ηρθαν σχετικα αργα αλλα ηταν υπερ αρκετα για να επιφερουν ενα ακομα γκολ. 
  • Στο 70  Μπογρης Νικος σουταρε δυνατα και εξω απο την περιοχη και με δυσκολια ο Καλογιαννης απεκρουσε σε κορνερ!.
  • Στο 74 υστερα απο συνδιασμο πολλων παιχτων,ο Αλιμπαλης Αλεκος τελικος αποδεκτης της μπαλας μονος και απο καλη θεση απενατι στην εστια του τερματοφυλακα το σουτ που εκανε εφυγε λιγο αουτ απο το αριστερο δοκαρι. 
  • Στο 76 οι παιχτες του Ευρωτα αλλαξαν με ευκολια την μπαλα στο κεντρο και ο Αλιμπαλης Αλεκος ειδε το μεγαλο αμυντικο κενο που αφησαν οι παιχτες των φιλοξενουμενων και ξεπερνωντας τον τελευταιο αμυντικο,που παρα την προσπαθεια του να τον ριξει κατω αυτος εμεινε ορθιος και συνεχισε την ενεργεια του και ξεπερνοντας τον βγηκε μονο με τον τερματοφυλακα σταματησε για λιγο και υστερα με ταχυτητα τον περασε και απο ελαφρως πλαγια θεση εκανε το 2-0. 
  • Απο το σημειο αυτο και υστερα η γηπεδουχος ομαδα ειχε πληρη κατοχη της μπαλας και προσπαθουσε να φτασει και σε ενα τριτο γκολ που παραλιγο να καταφερει. 
  • Στο 88,οταν σε ωραια προσπαθεια του Σπυρου Μαρτακου αυτος εβγαλε σεντρα στη καρδια της αμυνας του Α.Ο. Μυρτιας που το μονο που εκαναν μαζι με τον τερματοφυλακα και οσους βρισκονταν στο γηπεδο  ηταν να παρακολουθουν την πορεια της μπαλας απο την κεφαλια του Μιχελακου Κωστα,η οποια κατεληξε στο οριζοντιο δοκαρι.
  • Ο Κωστας ο Μιχελακος για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι σκοραρει και εχει 2 δοκαρια. 
  • ΜΙχελακος Κ.-Αλιμπαλης Αλ.συμπωματικα στους δυο τελευταιους αγωνες εχουν σημειωσει και τα δυο γκολ του ευρωτα με την ιδια σειρα.
  • Ο Ευρωτας σιγουρα δεν εντυπωσιασε αλλα πηρε σχετικα ευκολα τους 3 βαθμους της νικης και οι μικροι ποδοσφαιριστες του στον αγωνα αυτον εστω και αργα,εδειξαν οτι εχουν το ταλεντο και την δυναμη μαζι με του μεγαλους να ανταπεξελθουν στις αγωνιστικες υποχρεωσεις τους εστω και αν βρεθουν σε κακη ημερα ειτε ατομικα ειτε ομαδικα. 
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ανα αγωνιστικη με κοκκινο χρωμα τα  εντος εδρας τερματα: Αλιμπαλης Αλεκος 1η,1η,1η,,, .Μιχελακος Κωστας ,.Μιχελακος Αρης ,Μπογρης Νικος .
  • Στους αλλους αγωνες της 4ης αγωνιστικης 10/11-11/2012:Α.Ο. Ελικας- Ποσειδωνας ελαφονησου , Απιδια Λακωνιας -Ολυμπιακος Μολαων , Δοξα Πακιων- Α.Ο. Αγγελωνας 1-2, Ταξιαρχαι  Νιατων-Π.Α.Νεαπολης.Η βαθμολογια αυριο σε νεοτερη ενημερωση μετα την ολοκληρωση της αγωνιστικης.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ,ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ,ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ,ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓ.,ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ(στο 65 ΛΕΟΝΤΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(στο 46 ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ),ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝ.(στο 82 ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ), ΜΠΟΓΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧ,ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΑΛΕΚΟΣ,ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΑΡΗΣ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.LINK, Levadiakos - Aris Thessaloniki FC




ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Link.PAS Giannina - Xanthi


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.OFI Crete - Veria FC


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Ευρωλίγκα: Η ανασκόπηση της Παρασκευής 9/11 (video)

Σε πέντε από τις έξι αναμετρήσεις της δεύτερης μέρας (Παρασκευή 9/11) της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι των γηπεδούχων, συμπεριλαμβανομένου της νίκης της Χίμκι στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού (79-67).

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.F1: Έτσι μοιράζονται τα εκατομμύρια βάσει της Concorde Agreement!

Kαθοριστικές για το μέλλον της Formula 1 είναι οι εβδομάδες που διανύουμε καθώς οριστικοποιούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες της νέας Συμφωνίας Ομόνοιας, ευρύτερη γνωστής ως Concorde Agreement.

ΕΤΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Δεν υπάρχει πουθενά σαν το Βικελίδης»

Ο Νίκος Ψυχογιός θεωρεί πως το να παίζει στον Άρη είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, άλλη αίσθηση και τόνισε πως ατμόσφαιρα σαν το «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν υπάρχει πουθενά.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Μεγάλο κίνητρο ο Ολυμπιακός»

Μπορεί το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (19:00, ΕΤ3) να είναι για το Περιστέρι εκτός… προγράμματος, αλλά το κίνητρο παραμένει υψηλό.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε»

Η Τότεναμ φιλοξενείται στο Μάντσεστερ από τη Σίτι και ο προπονητής των Λονδρέζων, Αντρέ Βίλας Μπόας τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτό το παιχνίδι και θα ξεκινήσει με έναν επιθετικό.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Για το καλύτερο στη Λιβαδειά»

Ο αριστερός μπακ του Αρη, Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αναφέροντας πως η ομάδα του θα πάει για το καλύτερο παρά τις απουσίες και το άγχος.

Πηγή: Gazzetta

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Μαραθώνιος: Με Θεοδωράκη η αφή της φλόγας.


Μαραθώνιος: Με Θεοδωράκη η αφή της φλόγας | onsports.gr
Πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Τύμβου στο Μαραθώνα το πρωί του Σαββάτου (10/11) η τελετή αφής της φλόγας του Μαραθωνίου ενόψει του αγώνα της Κυριακής (11/11).
Ο κόσμος που παρευρέθηκε απόλαυσε το θεατρικό δρώμενο με το Λόγο του Ευριπίδη από τις "Ηρακλείδες" αψηφώντας το κρύο και τη βροχή που έπεφτε, με τη φλόγα να ανάβει στο βωμό και τον Ημεροδρόμο (Λεωνίδας Αργυρόπουλος) να δίνει τη δάδα στον Μίκη Θεοδωράκη.
Ο μεγάλος δημιουργός έδωσε με τη σειρά του το φως σε δύο νεαρούς λαμπαδηδρόμους, με τη χρυσή Ολυμπιονίκης του μαραθωνίου στη Σεούλ (1988) και φιλέλληνα, Ρόζα Μότα να ανάβει τη φλόγα στο βωμό του Μαραθώνα.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και απηύθυναν χαιρετισμό ο ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της AIMS, Πάκο Μποράο, ο Δήμαρχος Μαραθώνα-Νέας Μάκρης Ιορδάνης Λουίζος και ο γενικός γραμματέας του ελληνικού οργανισμού τουρισμού (ΕΟΤ), Νίκος Καραχάλιος.ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σιόβας: «Να κάνουμε φέτος το αήττητο»

Σιόβας: «Να κάνουμε φέτος το αήττητο» | onsports.gr
Με καμία διάθεση να υποτιμήσει την ΑΕΚ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως στόχο τη νίκη, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σιόβας.
Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, επισήμανε πως φέτος στόχος για την ομάδα του είναι να μην χάσουν ούτε ένα ματς στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιόβα:
Πόσο ιδιαίτερο είναι για εσένα το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, υπό την έννοια πως θα είναι το πρώτο σου ντέρμπι απ' την ημέρα που ήρθες στον Ολυμπιακό;
«Σίγουρα, είναι ένα ντέρμπι, ασχέτως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ τώρα. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Εγώ προσωπικά βλέπω ένα δύσκολο ματς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Εμείς πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε φέτος το αήττητο. Αυτό θα προσπαθήσουμε. Και έτσι το κοιτάω. Πάμε μόνο και μόνο για τη νίκη».
Πάντως δεν είναι σύνηθες σε ένα ντέρμπι να είναι αντιμέτωποι ο πρώτος με τον τελευταίο στη βαθμολογία. Η βαθμολογική θέση της ΑΕΚ μπορεί να επηρεάσει την εικόνα του αγώνα;
«Όχι, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει αυτό. Ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ. Σίγουρα είναι μία μεγάλη ομάδα και θα την αντιμετωπίσουμε έτσι, σαν μία μεγάλη ομάδα και όχι σαν μία ομάδα που είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα».
Τι άποψη έχεις για τη φετινή ΑΕΚ;
«Βλέπουμε ότι δυσκολεύεται να σκοράρει. Τώρα, με τον καινούργιο προπονητή προσπαθεί να φτιάξει την αμυντική λειτουργία. Σίγουρα, η ΑΕΚ θα κλειστεί πίσω με πολλούς παίκτες. Θα έχει και πολλούς παίκτες στο κέντρο. Θα προσπαθήσουμε να διασπάσουμε την άμυνα και να σκοράρουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε».

Στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού προκύπτουν προβλήματα τραυματισμών. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν λύσεις. Για παράδειγμα το διαπιστώσαμε με την Μονπελιέ όπου έπαιξε εσύ στη θέση του Κοντρέρας. Συμφωνείς πως έχετε στην ομάδα λύσεις για το κέντρο της άμυνας;

«Σίγουρα, υπάρχουν λύσεις. Το βλέπουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και σε άλλες θέσεις. Όποιος παίκτης και να παίξει αποδίδει το ίδιο καλά. Φαίνεται και στα αποτελέσματα. Αυτό πιστεύω θα γίνει και με την ΑΕΚ. Όποιος κληθεί να παίξει, πιστεύω θα παίξει το ίδιο καλά με τους άλλους παίκτες».
Η νίκη επί της Μονπελιέ μπορεί να σας δημιουργήσει εφησυχασμό και ν' αλλοιώσει την εικόνα της ομάδας σας στο ντέρμπι της Κυριακής; Θυμίζω πως μετά την επιτυχία σας στο γαλλικό νότο, δεν ήταν ικανοποιητική η εμφάνισή σας στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη
«Πιστεύω ότι πήραμε το μάθημά μας. Θα μπούμε με ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα παίζουμε με μία πιο μεγάλη ομάδα. Άσχετα απ' τη θέση της στη βαθμολογία. Ουσιαστικά είναι ένα ντέρμπι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι επειδή κερδίσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά απ' την αρχή και να σκοράρουμε γρήγορα, ώστε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας».
Ο κόσμος περιμένει πως και πως το ματς με την Σάλκε στις 21 του μηνός που είναι σημαντικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο δύσκολο, όμως, θα είναι για εσάς να μείνετε αφοσιωμένοι στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις που μεσολαβούν;
«Εμείς κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά. Ξεκινάμε τώρα με το ντέρμπι. Είμαστε επαγγελματίες. Θα πάμε για τη νίκη στα δύο επόμενα ματς, ώστε να έχουμε καλή ψυχολογία στη Γερμανία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».Πηγη.Onspotrs.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Η ασίστ του Προέδρου