9 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ασταμάτητη η Ζαλγκίρις, πέρασε και από την Τουρκία!

Η Ζαλγκίρις σημείωσε την εντυπωσιακή αήττητη πορεία της στη Euroleague και έκανε το 5 στα 5, καθώς νίκησε και την Αναντολού Εφές στην Τουρκία με 77-64.Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση ήταν εξαιρετική σε ποιότητα, με τις δύο ομάδες να βαδίζουν πόντο - πόντο.Η Ζαλγκίρις, όμως, κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του ματς στην τρίτη περίοδο και με επί μέρους σκορ 23-14 έγινε "αφεντικό" στο ματς.Η Εφές πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στην τελευταία περίοδο και γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη διοργάνωση.Με 7 στα 10 τρίποντα ο Μάρκο Πόποβιτς ήταν ο παίκτης που... εκτέλεσε τους τούρκους.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Link.Panathinaikos vs BC Khimki


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Πρόβλημα με Πιπίνη, «έξω» και ο Καρντάσιο

Αστέρας Τρίπολης: Πρόβλημα με Πιπίνη, «έξω» και ο Καρντάσιο | onsports.gr
Ο Χρήστος Πιπίνης δεν θα δώσει το «παρών» στο ερχόμενο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανθρακικό, καθώς δεν του το επέτρεψαν οι ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες έκαναν την... εμφάνισή τους.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι αυτό που δημιουργήθηκε με τον Χρήστο Πιπίνη στον Αστέρα, καθώς ο αριστερός μπακ των Αρκάδων δεν έλαβε μέρος στη σημερινή (09/11) προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Ακόμα ένα πρόβλημα για τον Σάκη Τσιώλη είναι ο Καρντάσιο, που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και θα μείνει εκτός για το παιχνίδι της Κυριακής.
 ΠΗΓΗ:Οnsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Βιντιάδης: Παίρνουμε την ΑΕΚ!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Βιντιάδης: Παίρνουμε την ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Βιντιάδης μιλώντας εξ ονόματος της οικογένειάς του, αλλά και των συναιτέρων του, ξεκαθάρισε μέσω γραπτής του τοποθέτησης την Παρασκευή, πως μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της ΠΑΕ ελήφθη η απόφαση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΚ! Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Βιντιάδη:"H-SAP HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTDΑθήνα, 09/11/2012Η επιθυμία της οικογένειάς μας και των συνεργατών της να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση με όλους τους πιστωτές της ομάδας για τη συμφωνία διευθέτησης όλων των υποχρεώσεών της και ευελπιστούμε οτι όλοι θα δείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις παραμέτρους της προσφοράς μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Μέχρι τότε, ζητάμε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.Δημήτρης Βιντιάδης". 

Πηγή: Sport.gr

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ???

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Αντιδρά και κάνει άλμα πρόκρισης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Σάντος: «Η Εθνική είναι ανοιχτή σε όλους»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Μετοχικές έριδες στο ΔΣ του ΠΑΟ

Η μεγάλη κόντρα στο συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την περασμένη Τρίτη για το θέμα του Φερέιρα ανέδειξε χωρίς αμφιβολία τις διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν και σε αυτό το συμβούλιο του τριφυλλιού» ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Δεν ξεχάσαμε το μπάσκετ...»

Ο Ολυμπιακός ανέκτησε την αυτοπεποίθησή του μετά το διπλό στο Μιλάνο, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη που μίλησε στον Sentra 103,3. Δεν ξεχάσαμε το μπάσκετ, ούτε αλλάξαμε ομάδα, σχολίασε.