31 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κινδυνεύει με έξωση από το "Ενό"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ."Ο Δερμιτζάκης θα συνεχίσει ό,τι άφησε στη μέση"

Παρόντος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αναστάσιου Καραολάνη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η παρουσίαση του Παύλου Δερμιτζάκη ως νέου προπονητή του Πανθρακικού.

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηττα στα Σκόπια για την Βαλκανικη Λιγκα.

Δεν κατάφερε να κάνει τρεις τις νίκες της στη Βαλκανική Λίγκα, καθώς ηττήθηκε από τη σκοπιανική Κοζούβ με 79-74. Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, η απουσία του οποίου έγινε αισθητή. Οι Σκοπιανοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, όμως στο τέλος η Καβάλα αντεπιτέθηκε.

Συγκεκριμένα, δύο λεπτά πριν το τέλος, η Ενωση μείωσε σε 71-68, όμως οι γηπεδούχοι ήταν ψύχραιμοι και έφτασαν στη νίκη. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μίλαντιν Πέκοβιτς έχοντας 25 πόντους και 6/9 τρίποντα, ενώ από την Καβάλα ο Στεφανίδης είχε 19 πόντους, και τον ακολούθησε σε απόδοση ο Κρστέφσκι με 11 πόντους και οχτώ ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 41-34, 67-53, 79-74.ΚΟΖΟΥΒ: Στεργιόφ 15, Πένοφ, Καρατζόφσκι 10 (1), Ραντούλοβικ 8 (2), Φιλίποβιτς 11 (2), Μπόζοβιτς 5 (1), Βασίλεφ, Παβλόφσκι, Τζόρτζεβιτς 3, Πέκοβιτς 25 (6), Μπλαζέφσκι 2. ΚΑΒΑΛΑ: Πάνος, Αράπης 3 (1), Καλαμπάκας 4, Στεφανίδης 19 (1), Πιεβάλιτσα 3, Βελισσαρίου 7 (2), Μίτροβιτς 15 (3), Κρστέφσκι 11, Κόλεμαν 4, Ιλιεφ 8.

Πηγή: Basket Blog

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τώρα πια αντίπαλος…»

Εννιά χρόνια με οκτώ πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και τρεις τίτλους στην Ευρωλίγκα δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα. Ο Μάικ Μπατίστ την Πέμπτη θα τεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του, στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με τον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να… θάψει το συναίσθημα και να προτάξει τον επαγγελματισμό. «Έζησα μεγάλες χαρές και έκανα πολλούς φίλους, αλλά τώρα είμαι αντίπαλος», δήλωσε ο 36χρονος άσος.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜακΝτέρμοτ: "Κηδεία τα αποδυτήρια μετά το 5-7"

Ο τεχνικός της Ρέντινγκ, Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, δήλωσε πως θα πετάξει στα σκουπίδια το dvd του αγώνα με την Άρσεναλ, ενώ αποκάλυψε πως προτίμησε να μην πει τίποτα στους παίκτες του μετά την εις βάρος τους ανατροπή.

Πηγή: Sport 24

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Αστέρας Τρίπολης: Πάνοπλος και αποφασισμένος με ΠΑΣ Γιάννινα

Από την Τρίτη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το σύνθημα που δόθηκε από τον Σάκη Τσιώλη είναι αυτό της αντεπίθεσης.

Πηγή: OnSports

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πεδουλάκης: "Σημαντική εμπειρία για τους παίκτες μου"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης χαρακτήρισε ως σημαντική εμπειρία για τους πράσινους τον αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε εξαιτίας της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλαθλοι των Τούρκων τονίζοντας ότι οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

 

Η ποιότητα των αντιπάλων μας είναι αδιαπραγμάτευτη, αλλά είναι μία καινούρια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν λιγότερη ομοιογένεια. Μετά την ήττα τους από την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι.
Οι οπαδοί τους δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα, για αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν ξεσηκώνονται οι οπαδοί του. Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουμε σε αυτές τις στιγμές. Σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για τους παίκτες μας".
Πηγή: Contra.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ελπίζω κάποτε σε 50-50...»

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής μίλησε στο gazzetta για το... κάτι παραπάνω που άξιζε ο Άρης με τον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε και την... ελπίδα του, για ισότιμη διαιτησία στο μέλλον.

Πηγή: Gazzetta

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Δίωξη σε Ετο, ΠΑΟΚ για το σχόλιο στο twitter

Στα χνάρια του Αθανασιάδη βάδισε και ο Βραζιλιάνος μπακ, προκαλώντας την παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε έβαλε στο μάτι ο Μουρίνιο; Τελείωσες!

Κατακαημένε Αλμπέρτο Τορίλ τι σου έμελλε να πάθεις! Για τους μη γνωρίζοντες, μιλάμε για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια, της δεύτερης ομάδας της «Βασίλισσας» ...

Πηγή: Goal

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο πιο παραγωγικός μπακ στην Ευρώπη ο Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας είναι ο πιο παραγωγικός μπακ στην Ευρώπη και είναι μέσα σε εννέα φετινά γκολ του Ολυμπιακού.

Πηγή: Sport 24