30 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζωγράφισαν για καλό σκοπό

Την ευαίσθητη πλευρά τους έδειξαν αρκετοί νυν και πρώην ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Willow Foundation». Οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Τιερί Ανρί, Τίο Γουόλκοτ, Πατρίκ Βιεϊρά και ο Ζερμέν Ντεφόε έπιασαν το πινέλο και ζωγράφισαν σε καμβά, με τα δημιουργήματά τους να δημοπρατούνται υπέρ του συγκεκριμένου οργανισμού. Όλα τα έργα των αθλητών είναι δημοσιευμένα στην σελίδα http://starsoncanvas.org.uk, όπου και γίνεται η σχετική δημοπρασία.

Πηγή: E-Soccer

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπάλα με... 12 παίκτες!

Τα ακούσαμε και αυτό... Η Νορβηγική Ομοσπονδία βάζει τέλος στον... διασυρμό αδυνάτων και δίνει στις ομάδες 12 (!) παίκτες.

Πηγή: Gazzetta

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν υπάρχει πέναλτι» (video)

Καμία περίπτωση πέναλτι δεν υπάρχει στην παράβαση που δίνει ο διαιτητής Αρετόπολος για χέρι του Ψυχογιού, όπως αναφέρει ο Περικλής Βασιλάκης.

Πηγή: Gazzetta

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φερέιρα – αποτυχία: στάνταρ Χ (vids)!

Ο προπονητής που σπάει όλα τα ρεκόρ. Το gazzetta αναλύει το... εντυπωσιακό επίτευγμα του Φερέιρα που μετράει τέσσερις νίκες σε 15 ματς και 8 ισοπαλίες!

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φύση εκδικείται! (vids+pics)

Τα θύματα από τον τυφώνα Sandy έφτασαν τα 14 σε ΗΠΑ και Καναδά. Τρομακτική η καταστροφή στη Νέα Υόρκη. Δείτε φωτογραφίες και video.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:I love this… day!