29 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Βρήκε στο χέρι μου αλλά...»

Ο Νίκος Ψυχογιός, που ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης του πέναλτι στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, τόνισε πως ναι μεν η μπάλα βρήκε στο χέρι του αλλά εκείνο ήταν πάνω στο σώμα του.

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μανιάτης: «Μείναμε στο Μονπελιέ...»

Η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη και η αιτία για την απώλεια βαθμών, με τον διεθνή μέσο να τονίζει πως η ευθύνη ανήκει στους παίκτες.

Πηγή: Gazzetta

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LINKS.19:30 Aris Thessaloniki vs Olympiacos Piraeus


Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LINKS.19:30 Aris Thessaloniki vs Olympiacos Piraeus


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LINKS.17:15 OFI Crete vs Panathinaikos Athens

Link 1

Link 2 

Link 1 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Rewind στο Αρης-Ολυμπιακός (videos)

Ενόψει της αποψινής (19:30) αναμέτρησης του Αρη με τον Ολυμπιακό το contra γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται με videos παλαιότερους αγώνες των δύο ομάδων στο Χαριλάου. Μη χάσετε απόψε στις 21:45 την εκπομπή "SUPER BALL" με πλούσια ρεπορτάζ από την 8η αγωνιστική της Super League.

Πηγή: Contra 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κολοβός: Τίποτα επίσημο από Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Κολοβός αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως δεν έχει υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από την πλευρά των ερυθρόλευκων.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός στον NovaΣΠΟΡ FM:Για τη νίκη του Πανιωνίου στην έδρα του Πανθρακικού, μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη από την Κέρκυρα: « Πιστεύω ότι και να κερδίζαμε την Κέρκυρα θα πηγαίναμε στην Κομοτηνή για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε κάθε ματς πηγαίνουμε για να κερδίσουμε, θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ομάδα που τα παρατάει ή που έχει ξεφουσκώσει. Και με την Κέρκυρα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι».Για τη φετινή πορεία των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα « Οφείλεται στη δουλειά που κάνουμε. Φυσικά στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και τη βοήθεια της τύχης. Εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Σίγουρα το να αμύνεσαι και το να επιτίθεσαι το ίδιο καλά είναι δύσκολο. Μαζί με τον προπονητή έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και προσπαθούμε αυτά που κάνουμε να βγαίνουν στο γήπεδο».Για τους στόχους της ομάδας, με βάση τα αποτελέσματα που έχει μέχρι σήμερα « Δεν πιστεύω ότι ακόμη έχει τελειώσει κάτι. Πρώτα στο μυαλό μας είναι η σωτηρία, με αυτό το στόχο ξεκινήσαμε τη σεζόν. Έχουμε δείξει ότι κάποια πράγματα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αρχικά κοιτάμε τη σωτηρία και μετά ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε».Για τους προσωπικούς του στόχους και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: « Δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου. Είμαι στον Πανιώνιο κοιτάζω την ομάδα μου. Θέλω να έχω υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν».Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ « Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, περιμένουμε έναν ωραίο αγώνα. Θα δούμε».

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τραγική μείωση στα εισιτήρια των ομάδων

Μεγάλη μείωση στα εντός έδρας εισιτήρια έχουν υποστεί οι ομάδες της Superleague τη φετινή σεζόν, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να πληρώνουν τη μεγαλύτερη ζημιά.

 Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Φορούσαν... κόκκινες φανέλες οι διαιτητές»

Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, σχολιάστηκαν από την πρώτη στιγμή στα social media, με τους πάντες να… κράζουν τον διαιτητή του αγώνα Μαρκ Κλάτενμπεργκ ...

Πηγή: Goal 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτος τσακωμός για μια φανέλα (vds)

Απίστευτες στιγμές διαδραματίστηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Σαουθάμπντον, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Τότεναμ. Στιγμές που θυμίζουν πως οι οπαδοί μιας ομάδας μένουν για πάντα... παιδιά, όταν πρόκειται για μπάλα, για την ομάδα τους ή απλά μια.. ...

Πηγή: Goal 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Live ο τυφώνας Σάντι από τις ΗΠΑ‏

Η Νέα Υόρκη περιμένει τον τυφώνα Σάντι καθώς πλησιάζει στην Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Δείτε σε Live streaming στο gazzetta όλο το 24ωρο τον τυφώνα από διάφορες πόλεις.

Πηγή: Gazzetta 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ίσως πήραμε κι εμείς ένα σφύριγμα»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έριξε το φταίξιμο στον Φερνάντο Τόρες για την αποβολή του καθώς παρότι παραδέχτηκε ότι ο Εβανς τον βρήκε, τόνισε πως ο Ισπανός έπρεπε να μην πέσει.

 
 Πηγή: Gazzetta