12 Οκτ 2012

Το τρία στα τρία ψάχνει η Εθνική με Βοσνία!


Το τρία στα τρία ψάχνει η Εθνική με Βοσνία!
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναζητά η Ελλάδα κόντρα στη Βοσνία (21:45, MEGA/OTE SPORT1) για να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Ο Φερνάντο Σάντος μετά από από αρκετές προπονήσεις σε σχήματα και πρόσωπα κατέληξε στη δοκιμασμένη συνταγή, καθώς θα παρατάξει την Εθνική με 4-4-2 και τον Γκέκα να αποτελεί τελικά τον παρτενέρ του Σαμαρά στην επίθεση.

Ο Καρνέζης θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του, τους Μαλεζά και Παπασταθόπουλο, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Σπυρόπουλο αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τζιόλης και Κατσουράνης, ο Μανιάτης στο δεξί άκρο και ο Φορτούνης στο αριστερό. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Γκέκας και Σαμαράς.

Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Γλύκος, Λάμπρου, Σιόβας, Καραγκούνης, Δημούτσος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας και Φωτάκης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα και Χολέμπας.


Από την άλλη πλευρά ο Σάφετ Σούσιτς θα παρατάξει κι αυτός την ομάδα του με 4-4-2 με την αρχική ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Λούλιτς, Μουιτζα, Σαλίχοβιτς, Ζαχίροβιτς, Στεβάνοβιτς, Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς και Ντζέκο.
ΠΗΓΗ:Soccerlpas.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Nικοπολίδης βοηθός του Ζαρντίμ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στις 22:30 το ματς Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απορρίφθηκε το αίτημα του Βωβού

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Τεχνικής Εταιρίας "Μπάμπης Βωβός" για προσωρινή αναστολή της εκτέλεσης είσπραξης οφειλών, έως ότου συζητηθεί η αίτηση για την υπαγωγή του στο άρθρο 99..


Συγχρόνως, όπως επισημαίνουν επιχειρηματικοί κύκλοι, η απόφαση αυτή αποτελεί πρόκριμα για την απόρριψη της αίτησης του και συμπληρώνουν, ότι θεωρείται απίθανο η εταιρία να αποφύγει την πτώχευση.
Διαβάστε περισσότερα στα Prasinanea.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέρασε το κεφάλι για μπάλα!

 Ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας Άλβες στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα από την περιοχή του, έδωσε μία γερή μπουνιά στον συμπαίκτη του Νταβίντ Λουίζ (video)

  Πηγή: Sport 24

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το σκεπτικό της πρόσληψης Νικοπολίδη

Οι λόγοι που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να προχωρήσει στην τοποθέτηση του Αντώνη Νικοπολίδη δίπλα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι, έτσι όπως εκφράστηκαν και από συνεργάτες του, οι εξής.

Πηγή: Contra

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O Nικοπολίδης βοηθός του Ζαρντίμ

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ.Μ.Ε ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ(αλλα εγινε επειδη ενοχλει καποιουςΙ..)ΠΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΟΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ...ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΩ...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr