21 Σεπ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 – 2013.Η Ε.Π.Σ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ H Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ???.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝΗΠΕΙΡΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 – 2013
Η Επιτροπή Παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ έχουσα υπόψη της.
1) Τις διατάξεις του Άρθρου 3 παραγρ. 2 εδαφ. δ του Κ.Α.Π.
2) Την από 46/10 -09-2011 απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσής μας.
3) Το γεγονός ότι ο θεσμός των ΄΄ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΄΄ και το διεξαγόμενο από ετών ΄΄ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ΄΄ αποτελούν βασικούς τρόπους προβολής και κυρίως ανάπτυξης του ποδοσφαίρου της περιοχής μας,συμβάλει θετικά στη σωστή εκμάθησή του και στην ανάδειξη ταλέντων για τη στελέχωση των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΗΠ.,της Ε.Π.Ο. κ.λ.π. αλλά και των αντιπροσωπευτικών ομάδων της Ένωσής μας.
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι
Το πρωτάθλημα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωταθλήματος, περιόδου 2012-2013 με τους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις.
ΑΡΘΡΟΝ 1ον.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ
Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ,εκτός των Σωματείων της Δ΄ Εθνικής για τα οποία η συμμετοχή είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ,όσα όμως Σωματεία δηλώσουν συμμετοχή οφείλουν να ανταποκριθούν πλήρως στις υποχρεώσεις τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία της Ένωσής μας, αδιακρίτως κατηγορίας που αγωνίζονται, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο(συμπεριλαμβάνεται και η Παιδική ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και της ΔΟΞΑΣ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ,εφόσον διατηρεί ερασιτεχνικό τμήμα).
ΑΡΘΡΟΝ 2ον.
ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
1. Στο πρωτάθλημα της προκήρυξης αυτής μπορούν να λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 01/01/1998 - 99 και μετέπειτα.
2. Επίσης στο παραπάνω πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν και ΔΥΟ (2) κορίτσια (παίκτριες) σε κάθε ομάδα,της ίδιας ηλικία.Σημειωση:τα εντονα γραμματα και ο χρωματισμος ειναι του χειριστη του blog...απο κατω ακολουθει και η προκηρυξη με το ενδιαφερον κομματι με τους προπονητες...ποιος εφαρμοζει λαθος τους κανονισμους και τις προκηρυξεις?.Οι αλλες Ε.Π.Σ,η μηπως η δικη μας???