7 Σεπ 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ Ε.Π.Σ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2011/12-2012/13,Ε.Π.Σ ΑΡΤΑΣ 2010/11-2012/13,Ε.Π.Σ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2011/12!!.,Ε.Π.Σ.ΚΙΛΚΙΣ 2009/10-2011/12.ΑΥΤΕΣ ΟΙ Ε.Π.Σ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ,Η ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ???.ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ???.


  • Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΑΓ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ <<ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ>> ΤΗΣ Ε.Π.Σ(ΠΟΥ ΛΙΓΟ...ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 16 ΟΜΑΔΩΝ,ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΣΥΝΟΛΙΚΑ,ΠΟΥ ΟΙ 3 ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!)ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΟΙΡΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ???.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2010(Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ 12 ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ...ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ) ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2-3 ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ...
  • ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ!!!.ΚΑΠΟΤΕ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ...ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ...ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!. 
  • ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2011-2012 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ των Σωματείων Α΄ Κατηγορίας στα πρωταθλήματα υποδομής που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και  δεν θα ισχύσει καμία εξαίρεση και όποιο Σωματείο της Α΄ Κατηγορίας δεν θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα υποδομής δεν θα γίνεται δεκτό στο πρωτάθλημα της 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

    ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

    ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012

    Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αφού έλαβε υπόψη:
    α) Το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Κορινθίας
    β) Την ισχύουσα αθλητική Νομοθεσία.
    γ) Τους Κανόνες Παιδιάς (Διαιτησίας) Ποδοσφαίρου.
    δ) Τον Κ.Α.Π. όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
    ε) Το καταστατικό και τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.
    στ) Την από 18.7.2011 απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας και επιθυμώντας να συμβάλλει στη διαμόρφωση και ανάδειξη των αυριανών αθλητών που θα συνδυάζουν την αθλητική ικανότητα και τη σωματική ανάπτυξη με τη σωστή συμπεριφορά, με στόχο την καλλιέργεια της ευγενικής άμιλλας στους αθλητικούς στίβους.

    Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

    Αγώνες Πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ περιόδου 2011 - 2012

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

    Στο Πρωτάθλημα αυτό έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη των μελών της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΜΕ ΟΤΙ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2011-2012 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ στα πρωταθλήματα υποδομής που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ . Από την παρούσα περίοδο δεν θα ισχύσει καμμία εξαίρεση και όποιο Σωματείο της Α΄ Κατηγορίας δεν θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα υποδομής δεν θα γίνεται δεκτό στο πρωτάθλημα της Αης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
    Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή ή αποχωρήσει από το παιδικό Πρωτάθλημα απαγορεύεται η συμμετοχή του στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας (με όλες τις προβλεπόμενες εκ του Κ.Α.Π. κυρώσεις) έως την συμμόρφωσή του με την παραπάνω υποχρέωσή του.
    Download this file (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ1 2012-2013.doc)ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ1 2012-2013.doc[ ]108 Kb Ε.Π.Σ Κορινθιας 2012/13
  • Ε.Π.Σ ΑΡΤΑΣ:Τα σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωμένα να συμμετά-
    σχουν με παιδική ομάδα στο πρωτάθλημα υποδομής που θα διοργανώσει η Ενωση,
    με την υποχρέωση να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής ότι θα συμμετά-
    σχουν σ΄ αυτό. Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχουν, απαγορεύεται η συμμετοχή
    τους στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
    θ]Αν το παιδικό τμήμα σωματείου της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αποχωρήσει
    από το παιδικό πρωτάθλημα, αυτομάτως αποχωρεί και το ανδρικό τμήμα από το
    πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής και υποβιβάζεται στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατη-
    γορία.
    ι]Σε περίπτωση αποχώρησης σωματείου από το πρωτάθλημα της Α΄ και Β΄ Ερασι-
    τενικής Κατηγορίας, αποχωρεί και το αντίστοιχο τμήμα του από το παιδικό πρωτά-
    θλημα, εφόσον συμμετέχει σ΄ αυτό.
      
  •  Παρασκευή, 03 Σεπτέμβριος 2010:ΠΗΓΗ:ΑΡΤΑ ΣΠΟΡ

    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2012-2013-ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    Το Δ.Σ της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ κατά την συνεδρίαση της 2-8-2012 αποφάσισε τα κάτωθι:
    1-Δηλώσεις συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Α΄, Β΄Εραστεχνικής-Κύπελλο  μέχρι 17-8-2012.
    2-Κλήρωση Πρωταθλημάτων Α΄, Β΄ Ερασιτεχνικής-Κυπέλλου 22-8-2012 στο Αθλητικό Κέντρο.
    3-Υποχρεωτική η συμμετοχή στο Κύπελλο τ... 
  •  ΠΗΓΗ:In.Argolida.gr.Τη   Δευτέρα 27 Ιουλίου συνεδρίασε το Δ.Σ  της ΕΠΣ Αργολίδας με κυρίαρχο θέμα την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 12 ομάδων.
    Στη δεύτερη φάση οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα συναντηθούν σε διπλούς αγώνες με τους τέσσερις πρώτους του άλλου για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
    Οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν επίσης αγώνες PLAY OFF  ενώ στη Β κατηγορία θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίο από κάθε όμιλο.
    Όλοι οι αγώνες της  β φάσης θα διεξαχθούν σε γήπεδα με  χόρτο.
    Από την περίοδο 2011-2012 όλες οι ομάδες της Α κατηγορίας  θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο παιδικό πρωτάθλημα.
    Μέχρι τις 14 Αυγούστου οι σύλλογοι οφείλουν  να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα.
  • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, 29/11/2011 13:23 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ έχοντας υπόψη: Τους κανονισμούς και τις  αποφάσεις του Δ.Σ της Ε.Π.Ο. 2.   Τις διατάξεις του Κ.Α.Π  3.Το καταστατικό της, τους κανονισμούς  και τις αποφάσεις του Δ.Σ της Ένωσης   ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ   Τη διοργάνωση των αγώνων ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ μετα... περισσότερα...
  • ΟΡΟΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΟΚΤΩ 2009/10
    1. Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε ένα από τα παιδικά πρωταθλήματα που θα προκηρύξει η Ε.Π.Σ. Κιλκίς.Μη τήρηση της υποχρέωσης αυτής ή μη κάθοδος σε πλέον των (2) ΔΥΟ αγώνων επιφέρει τον υποβιβασμό της ομάδας από την ΑΛΦΑΟΚΤΩ στην Α Κατηγορία. ανεξάρτητα από τη βαθμολογική της       συγκομιδή.
    2. Υποβιβασμός ομάδας ή ομάδων που απορρέει από την υποχρέωση αυτή, λειτουργεί ευεργε­τικά υπέρ του Κεφαλαίου ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ της ΑΛΦΑΟΚΤΩ κατά το ήμιση και το υπόλοι­πο ήμιση υπέρ του Κεφαλαίου ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ Α' Κατηγορίας (στην περίπτωση περιττού αριθμού ομάδων υπέρ του Κεφαλαίου ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΛΦΑΟΚΤΩ) ομάδες ανεξάρτητα από τον αριθμό τους που δεν ανταποκρίνονται στον παραπάνω όρο υποβιβάζονται υπέρ των ομάδων της Α' Κατηγορίας.
    3. Υποχρεωτική είναι η παρουσία γιατρού αγώνος (με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας), η απου­σία του συνιστά λόγω μη διεξαγωγής του αγώνα με τις κυρώσεις που προβλέπονται από το άρθρο 21 παρ. 2α του Κ.Α.Π..
  • Προκήρυξη πρωταθλήματος για την περίοδο 2009-2010 Προβολή (149KB)
  •  ΑΡΘΡΟ 2ο : ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
    Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των σωματείων της Δ' Εθνικής με μία τουλάχιστον ομάδα στα παιδικά πρωταθλήματα της Ένωσης μας και προαιρετική η συμ/χή για την Α10 - Α' - Β' και Γ' Ερασ. κατηγορία. ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011/12
  • Προκήρυξη πρωταθλήματος υποδομών (Νέων - Παίδων - Παμπαίδων) για την περίοδο 2011-2012 Προβολή (164KB)                                         
  • Ε.Π.Σ Μεσσηνιας,Ε.Π.Σ.Ανοτολικης.Αττικης,Βοιωτιας,Δραμας,Σαμου(?).Αυτοι ειναι οι απολυτοι συμμαχοι της Ε.Π.Σ Λακωνιας???.ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ???.                       

  •  ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:Η Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ.Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Η Ε.Π.Σ ΗΛΕΙΑΣ,ΟΛΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ???