1 Ιουν 2012

OΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ,ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΆ-ΜΟΛΑΙΚΟΥ 4-1,ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 2-0.ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1977/78 Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 2011/12.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ???.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 99,99% ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΛΑΙΚΟΥ???.ΝΑΙ.ΗΔΗ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ!!!

  1. Ο Μολαικος εχει μονο 99,99% που ηδη γραφεται στον τιτλο,δηλαδη μονο την νικη με Πορτοχελιακο την Κυριακη και ειναι η 6η συνεχομενη φορα που μεσα απο αγωνες καταταξης μια Λακωνικη ομαδα αποτυγχανει να παρει την ανοδο σε ανωτερη κατηγορια και δυσκολα θα πετυχει στο μελλον μια επιστροφη σε Εθνικο πρωταθλημα!!!.
  2. Για να μην συμβει αυτο θελει νικη την Κυριακη νικη επι του Πορτοχελιακου που παει για την ισοπαλια η την νικη,νικη την τεταρτη με τον Παναρκαδικο στην Τριπολη,σε συνδυασμο με ηττα του Πορτοχελιακου στον Μελιγαλα την ιδια ωρα,απο τον τοπικο Εθνικο κατι που φανταζει ως σεναριο επιστημονικης ταινιας,με το παραπανω ποσοστο καθιστα αδυνατο να παρει ακομα και την νικη με το Πορτοχελιακο,δειχνει να ειναι κουρασμενος,χωρις υλικο αφου ειναι μονο 13 παικτες κατι που εντοπισε εγκαιρα το blog,ηδη τα 13 γκολ που εχει δεχτει ειναι πολλα για μια ομαδα σε τετοιο επιπεδο.
  3. Eνω το blog εδωσε μετα το περας του πρωτου γυρου των αγωνων καταταξης τον αριθμητικο συνδυασμο αποτελεσματων που θα  εδινε την προκριση και την ανοδο σε δυο ομαδες,που εξ αρχης δεν ειχαν τους βαθμους που θα ηθελαν σε αυτον τον πρωτο γυρο,για να καταδειξει την δυσκολια του επιτευγματος και οχι την αγωνιστικη συγκριση,η την συμπεριφορα των ομαδων σε οποιοδηποτε επιπεδο μεσα στο γηπεδο.
  4. Σαφως το επιπεδο ειναι διαφορετικο σε καθε τοπικο πρωταθλημα και αυτο φαινεται εδω και πολλα χρονια σε Αργολιδα,Μεσσηνια με την συχνη τους παρουσια με πολλες ομαδες σε Εθνικα Πρωταθληματα,ενω Λακωνια και Αρκαδια δεν δειχνουν να εχουν την αναλογη πορεια,οπως καποτε που ειχαν ομαδες στην Δ Εθνικη,αλλα αυτο μοιαζει να βρισκεται σε ενα μακρινο παρελθον και σε αβεβαιο μελλον.Ο Εθνικος Μελιγαλας εχει εμπειρη ομαδα και το εχει δειξει,ο Πορτοχελιακος εχει και αυτος καλη και εμπειρη ομαδα,θελει ενα βαθμο για την ανοδο και πιθανον θα τον παρει την Κυριακη,η  με νικη στους Μολαους,στην χειροτερη να παει στον Μελιγαλα για θετικο αποτελεσμα.
  5. Σιγουρα το Λακωνικο ποδοσφαιρο δεν εχει να χασει τιποτα,αφου ουτως η αλλως δεν παρουσισε σημαδια βελτιωσης και οσοι μιλουσαν για ανταγωνιστικο πρωταθλημα το blog αυτο απο την 8 αγωνιστικη εδειξε τον πρωταθλητη!!!(ετικετες ιστολογιου 23.11.2011 στο κατω μερος,8.ειδικο μοντελο...).
  6. Αλλοι μιλουσαν για τα ποδοσφαιρικα μοντελα που ακολουθουν οι ομαδες μας και τα συνεδεσαν με υποδομες γηπεδικες και αλλες...αλλοι μιλουσαν για μια ομαδα σε ανωτερη κατηγορια πραγμα που πλεον ειναι μη υπαρκτη,ωστε οι μικροι να εχουν ποδοσφαιρικα κινητρα για κανουν καποιο βημα σε μια μεγαλη ομαδα,ομως οι μεγαλες ομαδες δεν υπαρχουν,οχι μονο στο δικο μας ποδοσφαιρο(απο την οικονομικη πλευρα του θεματος υπηρξαν παιδια απο την Λακωνια που κατι εκαναν αλλα...δυστυχως οι Ελληνες ηταν ακριβοι και οι εμπειροι ειχαν προτεραιοτητα στις μεγαλες και μικρες ομαδες τωρα ολα αλλαξαν,προτιμουν τους Ελληνες μεν αλλα με λιγα χρηματα)υπο αυτη την εννοια!
  7. Ομως,ο τοπος μας σταματησε να βγαζει και μεγαλους σε αξια ποδοσφαιριστες την τελευταια 10ετια πλην ελαχιστων,αλλωστε οι μεγαλες επιτυχιες ολων των ομαδων μας,κατα βαση ειχαν την στηριξη μεγαλων Λακωνων παικτων,αλλα ολοι ξερουμε οτι και χωρις παιχτες εκτος Λακωνιας και μαλιστα καλους,δεν θα  μπορουσαν να ανεβουν κατηγορια η να διατηρηθουν σε αυτες,μαζι με την δικια μας(καλη φουρνια) δεν θα εφτανε ο Α.Ο Σπαρτης να παιζει στα ισια με ομαδες Α εθνικης φτιαχνοντας εναν μυθο και υστερα ηρθε η πτωση και η διαλυση.
  8. Αυτη ειναι μια αληθεια δεν κανω την κηδεια του Λακωνικου ποδοσφαιρου,οι συνθηκες πρεπει να αλλαξουν και γρηγορα αλλα με υπομονη και οχι μεσα σε δυο χρονια καναμε ομαδες πολλων χρονων,πλεον οι μικροι δεν εχουν καμια σχεση με τους μικρους απο το παρελθον,οι μεγαλοι και αυτοι με την σειρα τους να μην κανουν δημοσιες σχεσεις-σκεψεις με το παρελθον και το παρον,αλλα σκεψεις του αυριο και δεν τις εχουν,πανε σε λαθος δρομο και εγκλωβιζουν την λογικη,δεν διοικουν ομαδες αλλα το συνολο των ομαδων και δη ιστορικων,τωρα δεν μπορουν να ενωσουν τιποτα,ουτε σε επιπεδο παικτων,σε αυτο των διοικησεων ειναι το ποιο ευκολο...αλλα δεν υπαρχουν πια οι ποροι του παρελθοντος ουτε για το τοπικο και οι παραγοντες δυστυχως,απο την ελευση των φιλαθλων στα γηπεδα δεν καλυπτουν,ουτε τα εξοδα των διαιτητων!!!.Ενας Λακωνας ποδοσφαιριστης που επαιξε στην ΑΕΚ ο Γιωργος Κουτουλας εκανε μια φοβερη δηλωση:Βρηκα τα ιδια παιδια που επαιζα πριν φυγω οταν ημουν στον Αρη Σκαλας και επαιξα παλι αντιπαλος μαζι τους,και κρεμασα σε ενα γηπεδο στα συρματα τα ρουχα μου,οπως τον παλιο καιρο!!!.(καπως ετσι τα ειπε σε συνεντευξη του...αυτο λεει πολλα,τωρα δεν τα κρεμουν εκει τα ρουχα τους αλλα οταν γυρισε,αυτο γινοταν...προσφατα μαλιστα ειπε και αλλα πολλα,με τα οποια δεν μπορω να διαφωνισω και ισως πολλοι αλλοι...)
  9. Μια ενωση ομαδων δεν θα εχει πορους,ουτε για τις αλλες ομαδες που λογικα πρεπει να υπαρχουν,ενας δημος η μια περιοχη ολοκληρη δεν μπορει να εχει μια ανδρικη ομαδα...αν καποιος εννοει Ενωση Χωριων σε Αστικα κεντρα για πρωταθλημα σαν αυτο των υποδομων,μαλλον εχει κανει μεγαλο και τραγικο λαθος.Αυτες οι ομαδες θα εχουν σιγουρα πολλους μικρους και πιθανον καλη ομαδα με 3-4 εμπειρους και υποδομη σε μικρους.Αν,εννοει την υπαρξη μονο ακαδημιων και ανδρικες ομαδες χωρις αλλες υποχρεωσεις,σε αυτη την Ενωση τοτε μπορει να γινει κατι,μια ονομασια θα την βρουν χωρις να διαλυσουν οσες δεν θελουν...Το ονομα Ευρωτας Ελους πρεπει να υπαρχει ακομα και στην Β κατηγορια(σχημα λογου εκει εχει βρεθει 4 φορες τα τελευταια 48 χρονια,αρα εχουμε ζησει 3 φορες τον υποβιβασμο την πρωτη φορα κατω απο παραξενες συνθηκες 1973/1974[αποχωριση με αλλες δυο ομαδες,οι οποιες ξαναγυρισαν εμεις οχι,αλλο το πρωταθλημα στο οποιο γυρισαμε σε 3 αγωνες στο τελος του,αλλα  το Κυπελλο το κατακτησαμε και το πηραμε στο Ελος!!!]δεν πηραμε την ανοδο απο τις ποινες και την ηττα μας σε ενα καθοριστικο αγωνα,την δευτερη φορα λογω των αγωνων καταταξης και την τριτη φορα για ενα γκολ που δεν σημειωσαμε παρα την νικη μας με 1-0 επι του Μολαικου σε αγωνες!!![πλει-αουτ])...και το γηπεδο μας και ας ειναι πιο λιγοι,απο τους λιγους που τον παρακολουθουν τωρα,αρκει σε αυτο να υπαρχουν 11 παικτες!.Ξερω οτι ολοι θα κανουν αυτο που πρεπει και τα λιγα παιδια μας θα μετεχουν στην προσπαθεια ακομα και...
  10. Δεν εχω καμια σχεση με την δημοσιογραφια αλλα δεν μπορω αλλο...να διαβαζω τα ετοιμα δελτια τυπου,χωρις το ονομα καποιου και να παραμορφωνουν την εικονα σε καθε γεγονος αθλητικο η μη...γραφουν κατι λαθος και αυτο μενει λαθος για παντα!!!.
  11. Οταν εντοπισω ενα λαθος που εχω κανει ζηταω και την αποψη των αλλων και επανορθωνω στην πρωτη ευκαιρια η αμεσα,ακομα κι αν περασει μεγαλο χρονικο διαστημα,εγω πρεπει να ρωτησω για να πραξω τα δεοντα και να δεχτω το λαθος μου...ποτε δεν ειχα την πολυτελεια να εχω την ιδανικη θεση σε πολλα γηπεδα,αλλα πολλες φορες τα λαθη των αλλων ειναι περισσοτερα...δεν βρισκονται καν στο ταδε η δεινα γηπεδο,ομως μεσα απο ενα δωματιο βλεπουν αυτα που τους μεταφερουν αλλοι και τα αποδεχονται ως δεδομενα!!!