1 Απρ 2012

ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1800/1801.ΓΗΠ.ΞΕΦΩΤΟΥ(ΝΥΝ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ).ΓΕΡΙΚΟΣ ΘΡΟΝΟΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 1-1 ημιχ.1-1.ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ...

  • ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 3 σημαντικη ευκαιρια για τον κοκκινο ποταμι ο Νο 9 σουταρει χλιαρα,η μπαλα απο δερμα βουβαλιου στην αγκαλια του εμπειρου τερμ/κα του Γερικου Θρονου. 
  • Στο 14 σε μια σεντρα απο τα δεξια της επιθεσης ο τερμ/κας του Κοκκινου Ποταμου κανει εξοδο με την γροθια του,στο υψος της περιοχης,ο λιμπερο του Κοκκινου Ποταμου παρακολουθει την μπαλα που ερχεται(τι να σκεφτοταν να διωξω η οχι?)ο τερμ/κας χανει την μπαλα απο την εξοδο του και ο σεντερ--φορ του Γερικου Θρονου σημειωνει με κεφαλια το 1-0 μεσα σε αξαλλους πανηγυρισμους του ιδιου αλλα και μερικων της φυλης του... 
  • Καποιοι λιγοστοι φιλοι της αλλης φυλης αρχισαν να εχουν προβληματισμους αλλα...δεν μπορει στο στοιχημα δεν ηταν ο αγωνας.
  • Στο 19 ο Κοκκινος Ποταμος χανει νεα ευκαιρια για γκολ σε κλασσικη του ευκαιρια η βουβαλισια μπαλα περνα διπλα απο το δοκαρι.
  • Στο 22 σε μια προσπαθεια του επιθετικου της φυλης Κοκκινου ποταμου χτυπα το χερι του,η μαγος(ο κανονικος μαγος δεν βρισκοταν σε καλη κατασταση και εστειλε καποια μαγισα χωρις σκουπα) μπαινει στο γηπεδο και προσφερει της υπηρεσιες της δενοντας του χερι και συνεχιζει τον αγωνα,αφου οι φιλοξενουμενοι ειναι μολις 11.
  • Στο 24 ο Κοκκινος Ποταμος κανει εν ψυχρω το 1-1 νεος προβληματισμος του ενος εκ τον 5 -6 φιλων της ομαδας του,που εσβησαν αμεσως μετα την σεντρα...αφου καποιος σφυραει ειναι ο ψηλος αρχων ολων των φυλων.
  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Ο αρχων πινει ενα ποτο με την ονομασια ΝΤΑΦΑ ειχα πιει και εγω ειναι ενα ειδος νερου και ζωμου απο ενα σπανιωτατο δεντρο!!!.
  • Μολις το ηπιε δεν ξερω αν το πληρωσε περπατουσε μαζι του προς το κεντρο του ξεφωτου που μετα εγινε Καστρο!!.
  • Ο ενας δινει την μπαλα στον αλλον αργα αλλα σταθερα και στα σιγουρα και τα πλησιασματα δεν επιτρεπονται στα δυο δεντρα εστιες,ο χρονος κυλουσε αργα-αργα σε καποια στιγμη και απο συνηθεια παικτης του Κοκκινου Ποταμου σουταρει προς την αντιπαλη εστια κρυος ιδρωτας επιασε τους παντες Κοκκινους και Γερικους παιχτες,η μπαλα χτυπα στο δεντρο ο δραστης γελαει,κανεις αλλος δεν ειδε με συμπαθεια την προσπαθεια του καποιοι πηγαν να του κανουν παραπονα..
  • Ο αγωνας με την βουβαλισια μπαλα πεταει στον αερα ο αρχων κουναει ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΕΙ.. 
  • Οι ουδετεροι παρατηρητες και προστατες του αρχοντα τον πλησιαζουν και του δινουν συγχαρητηρια για την αψογη συνεργασια του με ολους τους παραγοντες του πρωταθληματος Ζουγκλα Α Κατηγοριας,οσοι δεν ηταν του τα ειχαν δωσει απο πριν!!!.
  • Οι φιλοι της Κοκκινης φυλης με τα μεσα μεταφορας που πηγαν στο γηπεδοξεφωτο αποχωρουν...
  • Εμεις ειχαμε μεταβει με μια Στρουθοκαμηλο και κατα την εξοδο μας απο το ξεφωτο...πεσαμε πανω σε ενα Ελεφαντα που ετρεχε να προλαβει το δευτερο ημιχρονο και για λιγο να εχουμε μια επαφη ολιγον δυσαρεστη αλλα με τις καταλληλες ενεργειες δεν συνεβη τιποτα...με το που εμαθε απο εμας οτι ο αγωνας ελαβε τελος...μαλλον δεν ειναι ακομα εκει διοτι την τελευταια φορα που πηγαμε δεν ηταν στην εισοδο του ξεφωτογηπεδου!!!.
  • Απο το ταμ-ταμ εμαθα απο την τοπικη ανταποκριση οτι ο Κοκκινος Ποταμος θαυμαστηκε για την μεγαλη κινητικοτητα που εδειξε στο ξεφωτο και ο Γερικος Θρονος εμεινε στην Α Ζουγκλας τριτο μονοπατι δεξια απο εναν θαμνο...
  • Οι αλλες αγωνες της κατηγοριες της Α Ζουγκλας ειχαν γινει απο την προηγουμενη,πλην του αγωνος Γερικος Θρονος-Κοκκινος Ποταμος,που στο ιδιο ταμ-ταμ μηνες αργοτερα εμαθα απο το αρχηγο του Γαλαζιου Κεραυνου,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...,οτι απο λαθος εμειναν στην Α Ζουγκλας Τριτο μονοπατι αριστερα του θαμνου...(οχι και τους λογους,απο αλλα...μακρινα ταμ-ταμ)λογω ενος μακρινου νησιου,που δεν ανηκε στην Α Ζουγκλας μεσω ανωτερου των φυλων δυτικα της Ζουγκλας για τους λογους,που συντομα η Ζουγκλα και οι φυλες της θα ριχνουν,διαφορα κοματακια απο επεξεργασμενο με ειδικη πετρα καστικισιο δερμα σε μια πλεγμενη καλαθα,που δεν θα βγει ο Αρχηγος της Ζουγκλας...αλλα θα πανε με την σειρα σε εναν πιο μεγαλο Αρχηγο,που εκλεγουν ολες οι φυλες των αρχηγων η ο αρχηγος της μια φυλη καθε 5 χρονια για να μην κανει τιποτα και αναλογως θα βγει ο νεος και δεμενος χειροποδαρα Αρχηγος της Νεας Ζουγκλας,που ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,απο μια αλλη και μακρινη Ζουγκλα που συνεχεια θα ζηταει με απλωμενο το χερι,αλλα δεν θα ειναι αυτος ο ζητιανος...που ποτε δεν απλωσε ο μη ζητιανος!!!Οι αλλοι το απλωναν...
  • Ολα τα παραπανω ειναι αληθινα δεν ειναι Πρωταπριλιατικο ψεμα...ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ 21 χρονια,ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΟΛΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΟ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤιΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ(ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ FLY ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ Κ.ΨΥΧΟΓΙΟ!!!!