18 Φεβ 2012

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΓΗΠ.ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ 0-3 α.α λογω αντικανονικης συμμετοχης παικτη.ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Λ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...

  • Ο ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ,ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Η Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΕΡΝΕΙ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 10 o Tζαμουρης Νικος σουταρε ο Αποστολακος απεκρουσε αρχικα και το νεο σουτ που εγινε κοπηκε απο παικτη της Α.Ε. Σπαρτης μπροστα απο την γραμμη της εστιας της ομαδας του,στην πρωτη μεγαλη ευκαΑιρια για τον Ευρωτα!!!.
  • Στο 12 απο εκτελεση κορνερ ο καραμιχας με κοντινη κεφαλια ανοιξε το σκορ κανοντας το 0-1. 
  • Στο 14 απο γρηγορη εκτελεση πλαγιου αουτ ο Τζαμουρης Νικος και απο λιγο πλαγια εκανε ενα σουτ που εφυγε αουτ.
  • Στο 19 εγινε ενα δυνατο σουτ απο τον Κλαψη Χρηστο στο κεντρικο αξονα του ΑποστολαΚου και λιγο στα δεξια και αυτος απεκρουσε!.
  • Στο 23 ο διαιτητης του αγωνα διεκοψε σε χρονο μηδεν,μια φαση κατα την οποια ο Σμπυρακος δεχτηκε το πατημα αντιπαλου του...τι εκανε ο εν λογω διαιτητης αντι φαουλ...εδωσε ελευθερο και εμεις την μπαλα στην ομαδα της Α.Ε Σπαρτης!!!.(ο συναδελφος του διαιτητης,επι δυο λεπτα παιζοταν ο αγωνας με τον Μολαικο χωρις να δωσει τιποτα οταν ο ΤζαμοΥρης βρισκοταν κατω...τι απο τα δυο ισχυει μπορει να μας δωσει καποιος τα φωτα του,η κανουν οικονομια ????.Στο Καστορι οι φιλαθλοι εβριζαν τον κυριο διαιτητη και αυτος διεκοψε τον αγωνα...για μια φαση σαν αυτη που εγινε και λιγο πιο κατω στον σημερινο αγωνα,με την μονη διαφορα οτι αυτη ηταν ο ορισμος του πεναλτι και η αποβολη του παραβατη...τι πρεπει να γινει να φαει ξυλο καποιος και μετα βγει στα Μ.Μ.Ε ο εχων το γενικο προσταγμα να λεει ιστοριες???.Για...ηλιθιους ψαχνουν???.).
  • Στο 27 ο Τζαμουρης εκλεψε την μπαλα και απεναντι στο Αποστολακο πλασαρε χλιαρα και ο εμπειρος τερμ/κας μπλοκαρε!!!.
  • Στο 30 ο Αλιμπαλης ξεπερνα το εμποδιο παικτη της Α.Ε Σπαρτης,ο οποιος τον τραβαει καθαρα απο την φανελα και ο κυριος διατητης αντι του πεναλτι και την αποβολη του παικτη δειχνει παιζεται και να δεχεται το βρισιμο ολων των φιλαθλων του Ευρωτα χωρις καμια διακοπη αγωνα, σαν του συναδελφου του...(στην πιο παραπανω αναφορα για το πεναλτι στην φαση αυτη κοιτουσε ενα αεροπλανο,που πετουσε πανω απο το γηπεδο και δεν ακουγε τιποτα απο τον θορυβο.(σε ερωτηση μου προς τον τερμ/κα του Ευρωτα για την φαση στο Καστορι μου ειπε οτι δεν εκανε πεναλτι...ο γνωστος παικτης του σημερινου πεναλτι μπορει να πει οτι δεν εκανε τιποτα???>)(δεν μου επιτρεπουν να αναφερω ονοματα αλλα δεν πειραζει...καπου φιλοξενουν ενα αλλο μπλογκ...αλλα εκει επιτρεπεται το βρισιμο και χωρις κανενα δυσμενες σχολιο...χωρις να επεμβει κανεις τους...αλλου γιατι μπορουν και σιωπουν???.Να το ψραψω και παλι αν δεν εχουν ικανους διαιτητες να καλεσουν απο διπλα...καποια χρονια που δεν ειχαν καλουσαν...).
  • Στο 32 ο ΑλιμπΑλης τσιμπαει την μπαλα σε συρτη σεντρα απο τα δεξια της επιθεσης του Ευρωτα απο τον Αποστολακο και κανει το 1-1 μεσα σε ξεφρενους πανηγυρισμους η μπαλα αποδιδει δικαιοσυνη κυριε διαιτητη του αγωνα!!!.
  • Στο 41 σε μεγαλο αμυντικο κενο του Ευρωτα με δυο εναντι 5 παικτων της Α.Ε Σπαρτης,ο μοναδικος ελευθερος παικτης εχει την μπαλα και ειναι ετοιμος να σουταρει απο το 7 μετρα η παρεμβαση του Σμπυρακου ειναι σωτηρια και σταματα την μπαλα...την ωρα που σουταρει ο παικτης σε κορνερ στην μοναδικη κλασσικη ευκαρια για την Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
  • Στο 42 ο Κρητικακος βγαζει μακρινη μπαλια στον Αλιμπαλη που παει να κρεμασει τον Αποστολακο και η μπαλα περνα αουτ σε μια νεα μεγαλη ευκαιρια για τον Ευρωτα.
  • Στο 45+1 ο διαιτητης δινει ανυπαρκτο φαουλ,που δεν θα το εδινε ουτε ενας μαθητεΥομενος διαιτητης της σχολης τηςΕ.Π.Σ.Λ και οχι μονο αυτα η ομαδα του Ευρωτα εχει παραπονα και σε αλλες αποφασεις του!!!.Ο Ευρωτας ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ(φορουσε ασπρα η Α.Ε Σπαρτης με λιγο μπλε) ηταν συγκλονιστικος και στο πρωτο ημιχρονο  και σε ολον τον αγωνα,οπου οι παικτες του εκαναν τα παντα μεσα στο γηπεδο,οπου για δευτερη φορα ενας κυριος του στεΡει την νικη και τους δυο βαθμους...πιο πριν ενας  αλλος τον βαθμο της ισοπαλιας!!!.Η Α.Ε Σπαρτης δεν ξερω αν,ηταν κουρασμενη αλλα οταν μια ομαδα δεχεται 6 γκολ δεν μπορει να ειναι δικαιολογια...και αυτο θα γινει πασιφανες στην συνεχεια της ροης του δευτερου ημιχρονου!  
  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 46 αφυλακτος παικτης απο τα πλαγια και χωρις να απειλει αμεσα τον Φεριζη κανει ενα σουτ που παει στην αγκαλια του.
  • Στο 51 σε σεντρα του Κλαψη ο Αλιμπαλης Γιωργος δεν βρηκε καλα την μπαλα με συνεπεια να μην μπορεσει να σουταρει σωστα,χανοντας σημαντικη ευκαιρια για το 2-1!!!.
  • Στο 56 ο Τζαμουρης Νικος σπαει τοΟφ-σαιντ και μπανει μονος στην περιοχη της Α.Ε Σπαρτης αλλα ολιγωρει και τον προλαβαν οι αμυντικοι και εκοψαν την πασα που ηταν ετοιμος μα κανει!.
  • Στο 63 απο μια εκτελεση μακρινου φαουλ και απο κακη συνενοηση ο Κοντακος Ζαχαριας με κεφαλια στελνει την μπαλα στα διχτυα της ομαδας του κανοντας το 1-2!.Στο 65 Τζαμουρης Νικος και Αλιμπαλης Γιωργος εξαφανισαν την μπαλα,η εξοχη πασα του πρωτου με αποδεκτη τον δευτερο,που Στελνει την μπαλα στην δεξια γωνια του ανυμπορου να κανει κατι Αποστολακου,που απλως κοιτουσε και τα ειχε με την αμυνα του,την ωρα που ο Αλιμπαλης αγκαλιαζε τον Τζαμουρη και την ομαδα του Ευρωτα σε ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΚΟΛ!!!.(ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟς ΣΚΟΡΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Τ ΑΠΟ ΤΟ 1981.ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 70 ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΕ 62,ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ 46.ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ 45,ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 40.Ο ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΕ 5 ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ!!!).
  • Στο 79 και σε μια ακομα στημενη φαση οι παικτες του Ευρωτα και τερμ/κας του μαζεψαν την μπαλα απο τα διχτυα για τριτη συνεχομενη φορα,υστερα(απο κοντινη κεφαλια,η σουτ.)δυστυχως ολα εδειχναν μια ακομα αδρανεια και κακη επιλογη του τερμ/κα και στην συνεχεια,οσων βρεθεικαν σε αυτη την φαση!!!.
  • Παρα ταυτα δεν το εβαλαν κατω με τιποτα,η σημερινη εμφανιση του Ευρωτα δεν τον ηθελε να φυγει ηττημενος απο το γηπεδο και εδωσαν συνεχεια στην προσπαθεια με οσες δυμαμεις τους ειχαν απομεινει και στα λιγα λεπτα κερδισαν ενα κορνερ.
  • Στο 84 κερδισαν το κορνερ μετα απο την εκτελεση του,πολλοι πηγαν πανω στην μπαλα εντος της μικρης περιοχης και κανεις δεν την ακουμπησε και εφτασε στο δευτερο δοκαρι εκει εγινε μια εμπλοκη 5-6 παικτων...και επειδη υπαρχει...και ο θεος της μπαλας ενα ποδι παικτη της Α.Ε.Σπαρτης η μπαλα πηγε στο βαθος της εστιας του εξαλλου Αποστολακου... 
  • Αυτα τα εχει το ποδοσφαιρο κανονικα ο Ευρωτας ηταν αυτος που επρεπε να φυγει νικητης απο το γηπεδο...αλλα καποιοι οσα εμποδια κι αν,του βαζουν φετος ο Ευρωτας εχει εδρα...οτι και να γινει θα παιζει για την νικη.
  • Ο Ευρωτας εσπασε την παραδοση με τις βαριες ηττες απο την Α.Ε Σπαρτης.αφου ειχε 5 σερι ηττες με βαρια σκορ και τερματα 0-28.
  • Συνολικα εχει σε 14 αγωνες.2 νικ.1 εντος,1 εκτος,1 ισοπ. εντος.5 ηττες εντος,τερμ.5-21 συν.και εκτος 4-35!.
  • Συνολικα εντος και εκτος εχει:2 νικ.1 ισοπ.11 ηττες και συνολο τερμ.μολις 9 υπερ,κατα 56!!!.    
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:Φεριζης Νικος,Σμπυρακος Χρηστος,Κοντακος Δημητρης,Κ,Τζαμουρης Στελιος,,Τσολινας Θοδωρος,Αλιμπαλης Γιαννης Δημ.,Κλαψης Χρηστος(στο 81 Αλιμπαλης Αλεκος Δημ.)Κοντακος Ζαχαριας,Τζαμουρης Νικος(στο 86 Μιχελακος Κωστας Μιχ. ),Αλιμπαλης Γιωργος θ.,Κρητικακος Γιωργος Μαν.
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ.Με κοκκινο τα γκολ εντος εδρας και με γαλανο τα εκτος εδρας.
  1.  Aλιμπαλης Γιωργος Θ 1η,3η,3η,5η,10η,13,13η,14η,15η,19η,19,.
  2. Τζαμουρης Νικος Γ. 1η,3η,,19η,11η,13η,17η.
  3. Κλαψης Χρηστος Λ. 1η,3η,14η.
  4. Τζαμουρης Στελιος Γ. 2η.
  5. Ρουμπης Μιχαλης 4η..
  6. Α.λιμπαλης Γιαννης Δημ. .
  7. Τσολινας Θοδωρος 14η..
  8. ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ:12η,12η,12η.
  9. Αυτογκολ:19η.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21/2/2012.To γκολ επισημα αποδιδεται στον Χρηστο Σμπυρακο για να υπαρχει αυτογκολ...υπαρχει ενας ατυπως κανονισμος που εχει ως εξης:αν,η μπαλα ειχε πορεια προς τα διχτυα και υπαρχει παρεμβαση ποδοφαιριστη δεν θεωρειται αυτογκολ.στην περιπτωση που υπαρχει συμμετοχη και δευτερου ειναι αυτογκολ...δεν ειχε κανεις την δυνατοτητα να δωσει σαφη απαντηση τι ακριβως συνεβει σε αυτη την δυσκολη φαση,αυτο που εχει σημασια ειναι οτι η μπαλα βρηκε διχτυα.Στο παρελθον εχουν χρεωση αυτογκολ κατα της ομαδα του Ευρωτα,που δεν ηταν αφου η μπαλα ειχε πορεια αντιθετη προς την εστια και παικτων που σκοραραν σε αλλους...αυτα που γραφονται στην ιστοσελιδα τησ Ε.Π.Σ.Λ για τον αγωνα απεχουν χρονικα παρα πολυ απο απο τον πραγματικο χρονο!!!.
  10. Ανεπαφη την εστια:1η,10.12,13η,14η.
  11. ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ:7η,8η,η,9η,16η,18η.
  • ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ πλην ενος 19/2/1012*
  1. Κρονος Αγ,/Δημ.-Δυναμο Κροκεων       2-0             (18/2)       
  2. Ευρωτας Ελους-Α.Ε Σπαρτης                 3-3            (18/2)       
  3. Ηφαιστος Βροντ.-Αστερας Βλαχ.           1-2            (18/2)          
  4. Α.Ο Λογγαστρας-Α.Ε.Δημ. Πελλανας   2-0             (18/2)
  5. Λεωνιδας Σπαρτης-Μολαικος                2-0             (19/2)                 
  6. Απολλων Ξηροκ.-Εθνικος Βατικ.           5-1            (18/2)                
  7. Α.Ε.Δημ.Σκαλας-Λεωνιδας Γλυκ.           1-3           (18/2)                 
  • Στο τελος αυτης της αναρτησης υπαρχει μια,δυο,τρεις εκλησεις προς την Ε.Π.Σ.Λ.
  •  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗς 19ης αγωνιστικης
  1. Μολαικος                    48       
  2. Λεωνιδας Γλυκ.            40
  3. Α.Ο Λογγαστρας                 39
  4. Λεωνιδας Σπαρτης              39       
  5. Α.Ε Σπαρτης                 37
  6. Κρονος Αγ./Δημ.                 34
  7. Απολλων Ξηροκ.                 27 
  8. Αστερας Βλαχ.                    24
  9. Α.Ε.Δημ. Πελλανας              21
  10. Ευρωτας Ελους                    21
  11. Α.Ε Δ ημ.Σκαλας                  16
  12. Εθνικος Βατικων                  15
  13. Δυναμο Κροκεων                 13
  14. Ηφαιστος Βροντ.                 06          
  • ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ...ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ,ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... 
  • ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,Η ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ)...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΣΤΙΕΣ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΣΩΜΑΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ???.
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Ο,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ...
  • ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΕΙΟ(ΠΟΥ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΑΤΕ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ)ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ,Η ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015???.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ...
  • ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ