13 Φεβ 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ(δεν μου επιτρεπουν ονομασιες εκτος των αγωνων) ΚΑΙ ΣΤΑ 20 ΔΕΥΤΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Ε ΠΕΛΛΑΝΑΣ-ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ-ΚΡΟΝΟΥ Α/Δ...

  1. Ο υπογραφων σε αυτο το Blog δεν ειναι δημοσιογραφος,ουτε καποιο δημοσιο προσωπο,φερει μια και μοναδικη ιδιοτητα και δεν ειναι του φιλαθλου!!! 
  2. Στον μεταξυ μας αγωνα αγαπητε Στελιο ειπες οτι και οι δυο ομαδες ειχαν πολλες ελειψεις...ο Ευρωτας δεν ειχε...οσα γραψω παρακατω,τα γραφω με τον απολυτο σεβασμο που εχω προς το προσωπο σου και αυτο ειναι κατι που το ξερεις.
  3. Στον αγωνα Ευρωτα-Μολαικου.Ο Ευρωτας ειχε ευκαιριες για γκολ,που δεν εγινε καμια αναφορα σε αυτες,πλην καποιον θετικων σχολιων για την ομαδα του Ευρωτα...αλλα εφερες στην μνημη σου,οτι ειχες καιρο να ακουσεις το συνθημα νατοι-νατοι οι πρωταθλητες(πραγμα που ανεφερα και στην αναρτηση μου για τον αγωνα,υπαρχει η μια φαση του Μολαικου,ενω η περιγραφη του αγωνα δεν εχει σχεση με τα πραγματικα  στοιχεια του,στην επισημη ιστοσελιδα του Μολαικου,δεν γινεται κατι αντιστοιχο για τις φασεις,που ειχε ο Ευρωτας,οτι ο Ευρωτας επαιζε αμυντικα, ενω η παρουσιαση ειναι ακρως μονομερης.),που ουτε αυτοι που το φωναζαν δεν ειχαν ιδεα ποτε πηρε ο Μολαικος για τελευταια φορα το πρωταθλημα(περιοδος 1997/98,για λιγο μακρινο δεν μοιαζει?).Αυτο που θα γραψω τωρα,το εγραψα και μετα την προηγουμενη εκπομπη,που ειπες(καλυτερα να μην πουμε τιποτα για την διατησια και μας λενε οτι γινομαστε παλι εμεις οι κακοι)και οτι ο συνεργατης σου ζητησε να κανεις καποιο σχολιο για την αποβολη του Μητρογλου,λιγα λεπτα πριν!!!.Για τον αγωνα και στο δικο σου μη σχολιο για την διαιτησια του αγωνα με τον Ευρωτα δεν ειπε τιποτα!!!(ισως δεν ηταν στο γηπεδο,καποτε ειχε ερθει σε εντονη αντιπαραθεση με τον εχων το γενικο προσταγμα για τα οσα γινονται,η δεν γινονται στο Λακωνικο ποδοσφαιρο,για θεμα που ειχε σχεση και με τον Ευρωτα...η αποστολη μιας επιστολη σε μια εφημεριδα).(την εν λογω αναρτηση την διεγραψα εντος 24 ωρων).                                                                                   
  4. Ουτε και σε σχολιο σου για την μη αποβολη του παικτη μιας ομαδας που εχει την εδρα της στο γηπεδο ανεμου και εκανε δυο πεναλτι,χωρις να αποβληθει ο παικτης που τα εκανε απο την κορυφη της Λακωνικης διαιτησιας.Την απορια σου μπορω να την λυσω,εκει τα γηπεδα εχουν 4ρις γωνιες...και διχως να εχουν τιποτα πανω σε αυτες κανενας αγωνας δεν ξεκινα,μονο εκει γινονται αγωνες!!!. 
  5. Σημερα(αλλα και σε αλλους αγωνες του Ευρωτα ειπωθεικαν ελαχιστα)η τοπικη ομαδα νικησε,αλλα οχι οπως εγινε η παρουσιαση του αγωνα...ο Ευρωτας ηταν κακος αλλα δεν αντεξε μονο στο ημιχρονο και ειχε ελειψεις...στο γηπεδο εγιναν και πραγματα σαν αυτα που καλυτερα να μην γραψω τιποτα...διοτι ηδη ειναι γραμμενα στο παρον blog οπως ακριβως εγιναν...αυτο εδω το κειμενο δεν ειναι διαμαρτυριας αλλα αποριας...διοτι εχετε πληροφοριες για αλλες ομαδες,απο αλλες κατηγοριες και στο παρελθον ειχατε προσβαση σε φυλλα αγωνων,που δεν σας αφορουσαν αμεσα...δικη σας ειναι η εκπομπη και μπορειτε να λετε για τις ομαδες,που αγαπαει ο καθενας σας και ειναι λογικο αυτο ακομα και αν,σας αδικουν,οπως εχει γινει πολλες φορες στο παρελθον...αλλα σε αλλους αγωνες,που δεν εχεται εικονα πρεπει να αναφερεται και το ονομα αυτου,που παρεχει την πληροφορια,οπως γινοταν στο παρελθον.Ευχαριστω.Πατωντας αρχικη σελιδα θα διαβασετε τι εγινε στον αγωνα Α.Ε ΠΕΛΛΑΝΑΣ=ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ στην παρακατω αναρτηση απο αυτη που τυχον διαβασατε.