8 Ιαν 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΟΝΕΩΝ/ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ/ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ/ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΚΡΟΚΕΑΤΙΚΟΣ 1-10 !!! ημιχ.0-6!

  • ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Τα γκολ σημειωθηκαν:Στο 5 υστερα απο αποκρουση τερ/κα Ευρωτα και κοντινο σουτ το 0-1.Στο 13 με πεναλτι το 0-2.Στο 17 με σουτ 0-3.Στο 21 με σουτ το 0-4.Στο 27 το 0-5.Στο 30 το 0-6.                                                                                                       
  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο απο αποκρουση τερμ/κα Ευρωτα εγινε με μικρο σουτακι το 0-7.Στο 44 το 0-8.Στο 49 το 0-9.Στο 54 ο Ευρωτας μειωσε σε 1-9(δεν εχει σημασια ποιος αφου πριν...ειχα γινει!).Στο 58 το τελικο 1-10!!!. Ο Κροκεατικος θα μπορουσε να βαλει και αλλα τερματα.                                                                           
  • Προ του τελους...αγωνα εγινε μια φαση οπου τρεις μικροι του Κροκεατικου εχασαν και οι τρεις την μπαλα μονοι τους με το τερμα...ο προπονητης τους ο Κυριος Κoκκολης δεν τους ειπε απολυτως τιποτα καθιστος στον παγκο,ενω καθολη την διαρκεια του πρωτου ημιχρονου ηταν ορθιος και μαλιστα εντος αγωνιστικου χωρου και αγριεμενος διοτι δεν αλλαζαν σωστα την μπαλα.                                                               
  • Σε αυτο το σημειο μου προκαλει την εντονη αντιδραση μου...(και ζητω συγγνωμη για αυτη την ενεργεια μου εκ προοιμιου)ομως,δεν μπορω να δεχτω παρα πολλα,επειδη εχω μαθει να δινω την μαχη μου και ποτε δεν θα εδινα εντολες σε εντονο υφος σε μικρους μιας ηλικιας,που ειχαν απεναντι τους νηπια,που εκαναν αυτο που κανουν στο ζεσταμα οι προπονητες του απογευματος,που συνηθως απλωνουν κατα τις 14:30 καθε ΣαββατοΚυριακο!!!.                       
  • Μετα το τελος του αγωνα ειχαμε ενα συντομο φιλικο διαλογο για τον αγωνα Κροκεατικου-Δυναμο Κροκων 19-1 και την φαση με τον μικρο που τον αφησαν να βαλει γκολ και αν,αυτα ειναι σοβαρα πραγματα.Μου ειπε οτι λογω (καποιου προσωπικου)προβληματος δεν ηταν στο αγωνα και οτι του εδωσαν και παικτες στην Δυναμο για να γινει ο αγωνας,ενω για τον σημερινο αγωνα ειχε δωσει εντολη να βαλουν μονο 6 γκολ!.Αστεια πραγματα για καποιον που γνωριζε και τα παιδια,αφου στον πρωτο αγωνα ηταν μονο 13 παιδια και οι αλλαγες εγιναν μπροστα στα ματια μου και το ενα παιδι που επαιζε στον δευτερο αγωνα...δεν ηταν μεσα στα 13 και το νοημα προς τον τερμ/κα απο τον παγκο της ομαδας το ειδα να μην μου λεει τα ονοματα τους οταν τον ρωτουσαν....τα ονοματα τα ειχα ολα,απλα ηθελα να κανω μια επιβαιβεωση τους για να τα βαλω και αυτα στο blog...παντως το εκανε το krokeai.gr μετα απο δυο ημερες και τετοιο ονομα δεν ειχαν επισημα...το τι ειχαμε εμεις ειναι γνωστο στον Κυριο προπονητη!!!              

  • Ο δικοι μου...μου λενε οτι δεν μπορω να δεχτω την ανωτεροτητα του αλλου.Κατι τετοιο δεν εχει συμβει ποτε εχω μεινει μεχρι το τελος του αγωνα ακομα και αν αυτο ειναι στους μεγαλους του Ευρωτα,ποσο μαλλον στους μικρους. Απο τον Κροκεατικο εχω χασει  δυο φορες με 6-0....την ωρα που ολοι εφευγαν...ενω εγω οχι.Ουτε στο Ελος με τις δυο τεσσαρες ημουν εκει μεχρι το τελος!.Εχουμε φαει 9,7,6,5,4 γκολ αρκετες φορες.Ειχαν καλυτερη ομαδα και νικουσαν δικαια ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!.Ομως,ο Κυριος Πλατανας,που ηταν διπλα του μια ολοκληρη ζωη ηταν...τιμωρημενος(και θα ειναι παντα)σε δικαιες ηττες παντα τον κυνηγουσαν οι διαιτητες,τους εποπτες παλια και οι νυν βοηθοι τωρα,ακομα και οταν εχανε δικαια και το σκορ ηταν στο 5-0,η 6-0 κλωτσαγε τα νερα,η 5-1 μεσα σε ενα ημιχρονο χαλουσε τον κοσμο και τον εβγαζαν εξω οι διαιτητες!!!.                         
  • Στην διαρκεια ενος αγωνα εχω τσακωθει με τον Θοδωρο στο σημειο να φτασει να μου πει:Σταματα να μιλας επιτελους ρε Γιαννη και ασε μας να παιξουμε μπαλα λες και τους κρατουσα(απλα μιλουσα με αλλλον φιλαθλο)...ο αγωνας εγινε μεσα στις Αμυκλες με τον Α.Ο Λογγαστρας(λογω τιμωριας του) σε ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ,για το ποια θεση θα πρεπει να αγωνιζεται ενας ποδοσφαιριστης του Ευρωτα...στους μεγαλους φυσικα.Βεβαια στο τελος ειχα δικιο αλλα αυτο δεν εχει σημασια για μενα...ως παραδειγμα αυτο...δεν ειμαι προπονητης και δεν το εχω κανει μονο μια φορα ασχετως αν δεν με ακουσε....            
  • Κυριε Κοκκολη.Με την εναρξη του αγωνα ειπα χρονια πολλα στο μικρο τερματοφυλακα σου,αφου ηξερα οτι τον λενε Γιαννη και στις αλεπαλληλες ερωτησεις μου για τους μικρους του Κροκεατικου...εκανε οτι δεν ακουει οχι μονο για εμενα,αλλα και για τους αλους που τον ρωτησαν εκανε το ιδιο,προκλητικα θα εφτανα στο σημειο να πω...εμας οταν μας ρωτουσαν δεν νομιζω να καναμε το ιδιο...να ειχε δουλεια δεν νομιζω...Καποιον που ρωτησα στον χθεσινο αγωνα αγωνα με την Δυναμο μου ειπε τους παιχτες στους συσικα με τους μεγαλους.Αυτος ηταν μεγαλος.Δεν ξερω τι εκαναν...ασχημο αυτο και σιγουρα αδικο να γινονται τετοια πραγματα σε συμβολα μιας ολοκληρης ζωης να κανουν πραξεις που δεν επιτρεπονται να γινουν απο καμια ομαδα σε αλλη ομαδα και απο το ιδιο χωριο...                                                                                  
  • ΑΝ,ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΟΛΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΗΔΗ ΣΕ ΑΥΤΟ BLOG ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ OXI ΑΥΡΙΟ ...ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ...ΕΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 9 ΚΑΙ 13....