13 Δεκ 2012

Κατσουράνης: «Ήθελα να ξαναπαίξω στην ΑΕΚ, αλλά…»

Για τους λόγους που αποφάσισε να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δεν έκρυψε ωστόσο την επιθυμία του να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.
«Θα ήθελα πολύ να ξαναπαίξω στην ΑΕΚ, αν υπήρχαν οι συνθήκες, αλλά δεν υπήρχαν, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για φανταστικά πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής μέσος στην κρατική τηλεόραση, όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων και στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.
«Ήταν μια από τις αποφάσεις της ζωής μου που δεν τη σκέφτηκα πολύ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχουν μπει καινούριοι άνθρωποι που έχουν νέες ιδέες και εγώ θα πάω να δώσω ότι μπορώ σαν επαγγελματίας 100% και να βοηθήσω το ήδη υπάρχον υλικό που είναι αξιόλογο να πετύχει τους στόχους του και να κάνουμε κάτι καλό», τόνισε αρχικά ο Κατσουράνης, ο οποίος θα παρουσιαστεί αύριο (14/12) από τον «Δικέφαλο» και πρόσθεσε ερωτηθείς:

Για το αν σκέφτηκε να πάει στην ΑΕΚ: «Σίγουρα, μου πέρασε από το μυαλό, θα ήθελα πολύ να ξαναπαίξω στην ΑΕΚ, αν υπήρχαν οι συνθήκες, αλλά δεν υπήρχαν αυτές, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για φανταστικά πράγματα».
Για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και τα όσα ακούστηκαν για τον χαρακτήρα του: «Αυτό το λένε κάποιοι... Θεωρώ ότι αν ήταν έτσι όπως τα παρουσιάζουν, δεν θα με επέλεγαν ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Βρύζας. Προτάσεις υπήρχαν, μπορούσα να πάω στο εξωτερικό, εκεί έλεγα πως πάει το πράμα, αλλά εμφανίστηκε η πρόταση του ΠΑΟΚ».

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Παίρνει θέση ο Φεϊζάλ

 

Λίνεν: «Να οδηγήσω την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει»

 

Παναθηναϊκός: Απίστευτη ταλαιπωρία!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: