13 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Τζεμπούρ: "Μια μέρα θα γίνω Έλληνας"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ μίλησε σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο για τον ίδιο, τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του, με τους Ζαρντίμ, Μασάντο και Θεοδωρίδη να πλέκουν το εγκώμιο του Αλγερινού.


Μιλώντας στο γαλλικό κανάλι «Bein Sport» ο Ραφίκ Τζεμπούρ δήλωσε:
«Ο κόσμος είναι ο πραγματικός 12ος παίκτης του Ολυμπιακού, ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά».
Ακόμη και οι πιο δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες, όταν έρχονται στο γήπεδό μας, καταλαβαίνουν απευθείας ότι υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα».
Για τη ζωή του στην Αθήνα, τόνισε: «Πας σε πολλά μέρη και δεν πληρώνεις. Στο χασάπικο, στο ζαχαροπλαστείο πολλές φορές σε κερνάνε».
Καταλήγοντας, ο Τζεμπούρ παραδέχθηκε ότι τα ελληνικά του «δεν είναι άσχημα. Μια μέρα θα γίνω Έλληνας…».
Στο video αφιέρωμα για τον Αλγερινό μίλησε και ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ: «Φέραμε μία ισοπαλία σε ένα ματς (με τον Άρη) και αυτό δεν άρεσε στους φιλάθλους μας. Ασκούν κριτική σε όλο τον κόσμο, τον προπονητή, τους παίκτες, τους διοικούντες. Γιατί εδώ στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός παίζει για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».
Ο Πάουλο Μασάντο από την πλευρά του είπε: «Όταν φτάνεις εδώ, καταλαβαίνεις ότι οι οπαδοί, οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα είναι φανατικοί. Όταν ήρθα, κερδίσαμε 4-0 και παρόλα αυτά μας σφύριζαν στο τέλος. Πρέπει να αρέσει στους φιλάθλους ο τρόπος που κερδίζουμε τα ματς, ο τρόπος που παίζουμε. Διαφορετικά, δεν είναι ευχαριστημένοι».
Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε άπταιστα γαλλικά, υποστήριξε: «Το κοινό του Ολυμπιακού είναι… πρέπει να έρθετε! Ο Ολυμπιακός είναι η ιστορία της Ελλάδας, κατά την προσωπική μου γνώμη. Είχα την τύχη ως παίκτης να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Από τότε ο Ολυμπιακός ήταν στην κορυφή. Σε 9 εκατομμύρια κατοίκους, τα 5 εκατομμύρια είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε χωριό, σε οποιαδήποτε πόλη, το 50% ή μάλλον περισσότερο, των κατοίκων είναι με τον Ολυμπιακό». 
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια: