Η κακοδαιμονία με τους κεντρικούς αμυντικούς στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν συνεχίζεται καθώς ο Πάμπλο Κοντρέρας θα χάσει τα ματς με ΟΦΗ και Μονπελιέ.Ο Χιλιανός στόπερ είχε τραυματιστεί στο ματς της Θεσσαλονίκης με τον Άρη και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπορεί να τον υπολογίζει στα δύο προσεχή ματς των «ερυθρολεύκων» σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.
Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το δίδυμο Μανωλά-Σιόβα σε αυτές τις αναμετρήσεις. Την ίδια ώρα ανησυχία υπάρχει και για τη συμμετοχή του Ραφίκ Τζιμπούρ στο ματς με τη Μονπελιέ.
Ο Αλγερινός επιθετικός έχει να προπονηθεί από το ματς της Γαλλίας και η συμμετοχή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» κρίνεται αμφίβολη. Να σημειωθεί ότι εκτός παραμένουν ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Φρανσουά Μοντέστο ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τη Μονπελιέ.
Τέλος όσον αφορά την κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου όλα δείχνουν ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.
Πηγή: Gazzetta

ΑΠΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:5 Ιουλ 2012.ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ/ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...