7 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.5ος Όμιλος: Πρώτη από το… πουθενά η Τσέλσι!

5ος Όμιλος: Πρώτη από το… πουθενά η Τσέλσι! | onsports.gr

Σε μία φανταστική αναμέτρηση η Τσέλσι επικράτησε 3-2 της Σαχτάρ με τέρμα στις καθυστερήσεις, έχοντας γλιτώσει αρκετές φορές με τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά.
Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα που επικράτησε της Σαχτάρ μετά από 37 αναμετρήσεις. Οι «μπλε» επικράτησαν 3-2 και έτσι βρέθηκαν στην πρώτη θέση μαζί με τη Σαχτάρ,
Ο Τόρες μόλις στο 6’ μετά από τραγικό λάθος του Πιατόφ, άνοιξε το σκορ, ωστόσο η απάντηση των «ανθρακωρύχων» ήταν άμεση με τον Βίλιαν να ισοφαρίζει στο 9’. Στο 40’ ο Πιατόφ έκανε ακόμα ένα τραγικό λάθος για να δεχτεί ένα φανταστικό γκολ από τον Όσκαρ από τα 40 μέτρα.
Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, ο Βίλιαν με ανάλογο τρόπο, ισοφάρισε ξανά για την ομάδα του σε 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μόουσες στο 94’ με καρφωτή κεφαλιά.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Γκάρι Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Μάτα, Αζάρ, Οσκάρ (79’ Μόουσες), Τόρες (90’ Στάριτζ)
ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα (78’ Ιλσίνιο), Ουίλιαν, Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο

Στο… ρελαντί
Όλα ανοιχτά παρέμειναν στον 5ο όμιλο μετά τη νίκη της Γιουβέντους με 4-0 επί της Νόρντζελαντ καθώς μείωσε στον πόντο από την πρώτη θέση. Οι «μπιανκονέρι» μόλις στο 6’ με τέρμα του Μαρκίσιο άνοιξαν το σκορ.
Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Βιντάλ στο 23’ με έναν αστείο τρόπο να κάνει το 2-0 και τον Τζιοβίνκο με εκπληκτικό σουτ στο 38΄να κάνει το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Κουαλιαρέλα στο 75’ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι (69’ Λούσιο), Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Μαρκίσιο, Πίρλο, Ασαμόα, Βιντάλ (53’ Πογκμπά), Ίσλα, Τζιοβίνκο (61’ Κουαλιαρέλα), Μάτρι.
ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Οκόρε, Μτίλιγκα, Πάρκχαρστ, Ρούνιε, Άντου (46’ Κρίστενσεν), Στόκχολμ, Λόρεντσεν, Μπέκμαν (73’ Νόρντστραντ), Τζον, Λάουντρουπ (46’ Κρίστιανσεν).

.ΠΗΓΗ:Onsports.gr 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: