9 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Περιμένουμε την ΑΕΚ για τον Κονσεϊσάο»

Επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο για την υπόθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα έχει το απόγευμα της Τρίτης (9/10) ο Ισιντόρο Σόουζα.
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ολιανένσε, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να καταβάλουν ένα ποσό στη διοίκηση του ιβηρικού συλλόγου.
Ο Ισιντόρο Σόουζα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, τόνισε πως γνωρίζει το ενδιαφέρον του «Δικέφαλου» και όλα θα εξαρτηθούν από το ποσό που θα καταβάλει η ελληνική ομάδα για να «σπάσει» το συμβόλαιο του 37χρονου προπονητή.
«Έχω μιλήσει με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ξέρω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Για αυτό το λόγο θα έχω τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της ΑΕΚ για να δούμε τι θέλει η ΑΕΚ και αν μπορεί να φύγει ο Κονσεϊσάο. Αν η ΑΕΚ πληρώσει θα φύγει. Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε. Δεν μπορώ να πω αν έχει τελειώσει κάτι αν δεν ακούσω την ΑΕΚ», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισιντόρο Σόουζα.
Και συνέχισε για το αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό που θέλει η Ολιανένσε: «Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο. Δεν το έχουμε συζητήσει. Θα ακούσουμε τι προτείνει η ΑΕΚ και θα αποφασίσουμε. Δεν έχουμε συγκεκριμένο ποσό για να αφήσουμε τον Κονσεϊσάο».
Τέλος, για τον προγραμματισμό της ομάδας σε περίπτωση αποχώρησης του προπονητή, υποστήριξε: «Σίγουρα το να φύγει ο Κονσεισάο δεν είναι καλό για μας. Θα το κάνουμε επειδή θέλει ο ίδιος και υπάρχει οικονομικό αντάλλαγμα. Η ομάδα πάει καλά για τις συνθήκες της ομάδας. Δεν είχαμε στα πλάνα μας να διώξουμε τον προπονητή, αλλά αν θέλει φύγει δεν μπορώ να μπω εμπόδιο στην καριέρα του».
ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!.ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: