24 Ιαν 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/01/2011 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΥΘΕΙΟΥ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 2-0 ημιχ.1-0

  • Α ΜΕΡΟΣ:Στο 4 σουτ απο τα πλαγια και στην κλειστει γωνια του απεκρουσε ο Συριανος.Στο 12 ο Τζανετακος Βασ,ειχε σουτ στο καθετο δοκαρι καθετο!!!.                                                                         
  • Στο 14 Τζανετακος σουταρει και ο Συριανος αποκρουει.                                                                                                
  • Στο 20 ο Τζανετακος Β σουταρει και η μπαλα στα διχτυα και 1-0.    
  • Στο 30 ατομικη προσπαθεια παικτη του Ολυμπιακου Γυθ. και σουτ απο κοντα που εφυγε αουτ!.                                                                   
  • Στο 40 σουτ παικτη του Ολυμπιακου απο κοντα η μπαλα περνα λιγο αουτ,πανω απο οριζοντιο δοκαρι!.                                               
  • Στο 44 συρτη σεντρα παικτης του Ολυμπιακου κανει προβολη απο κοντα χωρις να βρει την μπαλα!.                                                         
  • Πληρης ηταν η κατοχη της μπαλας απο τον Ολυμπιακο Γυθ.,εκανε και πολλα σουτ που,ομως ηταν αστοχα!!!.                                             
  • Ο Ευρωτας απο την πλευρα του δεν ειχε καμμια ευκαιρια,αφου ο Μιχελακος Αγης βρισκοταν μονος στην επιθεση και λιγο πιο πισω του ο Παπαγιαννοπουλος,που ουτε αυτος πηρε τις μπαλιες απο το κεντρο,οπου στα ανασταλτικα καθηκοντα τα πηγε αρκετα καλα...αλλα δεν μπορουσε να κανει αξιολογη κατοχη της μπαλας...η αμυνα τα πηγε καλα οσο μπορουσε!!!.                                                     
  •  Β ΜΕΡΟΣ:Στο 54 ο Ευρωτας ειχε την μια και μοναδη ευκαιρια για πετυχει γκολ οταν ο Κολλατος βρεθηκε εντος περιοχης και εκανε την προσποιηση,αλλα δεν σουταρε σε πρωτο χρονο με συνεπεια να παει πλαγια και το σουτ που εκανε εφυγε αουτ!!!                                   
  • Στο 60 ο Ολυμπιακος εχει δευτερο αριστερο καθετο δοκαρι!Στο 65 παικτης του Ολυμπιακου σουταρει απο κοντα και ο Συριανος κανει μια μεγαλη αποκρουση βγαζοντας την μπαλα κορνερ!!!.                      
  • Στο 71 και παλι νεο σουτ και ο Συριανος ειναι σε ετοιμοτητα και κραταει το 1-0!                                                                                          
  • Στο 73 ο Συριανος σε μεγαλη ημερα στελνει σε κορνερ την μπαλα!.                                                                                                       
  • Στο 90+1 ο Ολυμπιακος περνα στην αντεπιθεση(την στιγμη που οι παικτες του Ευρωτα πιεζουν με οσες δυναμεις τους εχουν μεινει)ο Τζανετακος βγαινει μπροστα και περνα τον Ταμβακολογο Π κανει την πασα σε συμπαικτη του που μονος απο κοντα κλεινει το σκορ!!!                                                                                                         
  • Στο Β μερος ο Ευρωτας επαιξε οπως και στο πρωτο ημιχρονο αμυντικα και με την συνδρομη του Συριανου,που εκανε καθοριστικες επεμβασεις,αλλα και την τυχη εφτασε στο 77 σε εκεινο το σημειο ο Σταμογαννος τα επαιξε ολα για ολα και ανοιξε την ομαδα κανοντας εσωτερικες αλλαγες,εφυγαν απο την αμυντικη γραμμη οι Ρουμπης,Αλεκοβ ο ενας προς το κεντρο και ο αλλος στην επιθεση και ο Παπαγιαννοπουλος απο την επιθεση στο δεξι ακρο της αμυνας και ο Ταμβακολογος στο αριστερο ακρο και στο 80 και 83 ειχαμε δυο (τσαφ) της αμυνας του Ολυμπιακου οπου δεν υπηρχε παικτης του Ευρωτα...σε γενικες παρατηρησεις ο Ευρωτας κρατησε το σκορ σε χαμηλα επιπεδα παρα της απουσιες που ειχε και αυτη την αγωνιστικη,αφου εμεινε σε ολο τον αγωνα ο Σταμογιαννος Θοδ.υστερα απο εναμισυ μηνα!.                                        
  • Ο Μιχελακος Αγης για τεταρτο σερι αγωνα μενει σε ολη την διαρκεια του,κατι που δεν εχει γινει στους 10 προηγουμενους αγωνες και δεν ειχε πολλες δυναμεις ουτε λιγα λεπτα μετα την εναρξη του αγωνα !!!Ο Κατεχος Γιαν. την 7 αγωνιστικη ειχε χρονο συμμετοχης 127 λεπτα,ξεκινα βασικος στους 4 τελευταιους αγωνες με χρονο συμ.299 λεπτα!!!Ενω ο μικρος Αλιμπαλης Γιαν.(που δεν επαιξε χτες..)εχει στους τελευταιους 7 αγωνες 299 λεπτα απο 25 λεπτα!!!Τα παιδια αυτα ηταν αντικαταστατες των Σμπυρακου,Αλιμπαλη Γιωρ.                                     
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:Συριανος Κωστας,Λατσης Θανασης,Κατεχος Γιαννης Δημ.,Ρουμπης Μιχαλης,Μαργαριτης Γιωργος,Κολλατος Θοδωρος,Αλεκοβ Αλεξ,Παπαγιαννοπουλος Κλεανθης,Μιχελακος Αγης,Μιχελακος Κωστας Μιχ. (στο 63 Ταμβακολογος Παναγιωτης Γεωργ.),Σταμογιαννος Θοδωρος Π.                                                       
  • Με το τελος του αγωνα ειχαμε μεγαλη ενταση στο στρατοπεδο των γηπεδουχων απο μια ομαδα φιλαθλων τα ειχε βαλει με παικτες,αλλα και στα αποδυτηρια...(για αγνωστο λογο).Ο Ολυμπιακος Γυθ. ειναι η ομαδα που μπορει να παρει το πρωταθλημα(εφοσον το θελει)με το να φυγει απο την Γλυκοβρηση αηττητος,ο οποιος εχασε απο τον Μολαικο με 1-0!