12 Δεκ 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 11\12\2010.ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ Μ.Ο ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ!!!ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚ.--ΕΥΡΩΤΑΣ 3-1 ημιχ,1-1.=\\=\\=\\=\\=\\

  • Στο 5' σουτ του Πορφυρη εφυγε αουτ . 
  • Στο 7' παικτης του Λεωνιδα εκανε ενα σουτ που εφυγε ελαχιστα πανω απο το οριζοντιο δοκαρι. 
  • Στο 15' απο εκτελεση φαουλ το τειχος των παιχτων του Ευρωτα δεν ηταν το καλυτερο δυνατο και η μπαλα περασε απο αυτο και πιθανον να βρηκε η μπαλα και σε παιχτη του Ευρωτα και εγινε το 1-0
  • Στο 22' απο εκτελεση φαουλ του Αλεκοβ ,παιχτης του Λεωνιδα πηρε την κεφαλια και η μπαλα παραλιγο να βρεθει στα διχτυα αντι αυτου εκατσε...πανω στα διχτυα της εστιας του Λεωνιδα.             
  • Στο 24' ο βοηθος του κυριου Σελιμου ανεκοψε με ανυπαρκτο οφ-σαιντ επιθετικη προσπαθεια της ομαδας του Ευρωτα.                                             
  • Στο 26' υστερα απο πολλες κοντρες οι παιχτες του Ευρωτα απο αλεπαλληλες προσπαθειες δεν μπορεσαν να στειλουν την μπαλα στα διχτυα .(Η ομαδα του Λεωνιδα εχει την εστια που ειναι προς την θαλασσα για οσους ξερουν το γηπεδο της Γλυκοβρυσης και εχει σημασια αυτο το στοιχειο,για την φαση που γραφω...).
  • Στο 27' εχουμε τη φαση που παραλιγο να τιναξει τον αγωνα στον αερα,παιχτης του Λεωνιδα βρισκεται στο σημειο του κορνερ και καθως η μπαλα βρισκεται στο κεντρο και στο χωρο του Ευρωτα συμπαιχτης του,χανει την μπαλα και οι παιχτες του Ευρωτα βγαινουν στη αντεπιθεση. Ο βοηθος βρισκεται μεταξυ του σημειου πεναλτυ και της μεγαλης περιοχης (Τι περιμενει εκει;;Μηπως τον παικτη του Λεωνιδα;;;Που ειδε τον παικτη του Ευρωτα οτι ειναι σε αντικανονικη θεση,που ακομα δεν εχει ακουμπισει την μπαλα και ειναι πεντε μετρα απο την γραμμη της σεντρας;;;)και σηκωνει οφ-σαιντ ενω πισω του...και εντος γηπεδου ειναι ακομα εκει παιχτης του Λεωνιδα που πατα την γραμμη του αουτ και ενω η φαση ειναι σε εξελιξη με τον Καραμιχα να περνα τον τερματοφυλακα να δινει πασα προς τον Αλιμπαλη Γιωργο,που τον κοντραρει αμυντικος...ο παιχτης του Λεωνιδα προκλητικα βγαινει εκτος γραμμης και αδιαφορα περπατα και ξαναγυριζει παλι μεσα στο γηπεδο!!!. 
  • Παραταυτα οι φιλαθλοι του Λεωνιδα διαμαρτυρονται στον Σελιμο γιατι δεν εχει δωσει το οφ-σαιντ που ο βοηθος του,εξακολουθει να κρατα ψηλα το σημαιακι του και ο Σελιμος δεν (;;;)δινει οφ-σαιντ για να μην <<εκθεσει τον βοηθο του>> ομως,στην ουσια ειναι και αυτος εκτεθυμενος .ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ;;;
  • Στο 29' ο Αλιμπαλης Γιωργ. βγαζει ωραια μπαλια στον Μιχελακο Α. που απο τα πλαγια με εξωτερικο του ποδιου σουταρει και στελνει την μπαλα στα διχτυα κανοντας το 1-1,που ο Ευρωτας το δικαιουται.
  • Στο 36' σουτ παιχτη του Λεων. απο τα πλαγια ο Καραμιχας προ της γραμμη του τερματος διωχνει σε κορνερ.
  • Στο 45'+1' παιχτης του Λεωνιδα χανει την ευκαιρια του αγωνα αφου μονος απεναντι στον Συριανο βαζει υπερολικη δυναμη στο σουτ που εκανε και η μπαλα βρισκει στο οριζοντιο δοκαρι.Ο Ευρωτας με πολλες ελειψεις και με πολλους μικρους,υστερα απο πολλα χρονια παλεψε το παιχνιδι απο τα πρωτα λεπτα και παρα το γρηγορο γκολ που δεχτηκε απο μια ακομα στατικη φαση ,δεν εχασε το θαρρος του και εφτασε 3 φορες κοντα στο γκολ,πραγμα που εκανε.Βεβαια σε δυο φασεις θα μπορουσε να δεχτει γκολ αλλα και η τυχη παιζει και αυτη .Ο Λεωνιδας δεν ηταν μια ομαδα φοβητρο με πολλα προβληματα στο κεντρο και στην αμυνα του . 
  • Β΄ΜΕΡΟΣ:Στο 46' απο κοντα και μονος του,ο παιχτης του Λεων σουταρει ψηλα αουτ . 
  • Στο 65'απο σεντρα στο δευτερο δοκαρι με κεφαλια εγινε το 2-1. 
  • Ο Σταμογιαννος εκανε αρκετες εσωτερικες αλλαγες και στο 76΄ο Μαργαριτης απεναντι στον τερματοφυλακα πλασαρει και αυτος κανει την αποκρουση του αγωνα για την ομαδα του!!!.Τ
  • Την ωρα που ο Ευρωτας πιεζε για το 2-2 και εχοντας κερδισει ενα κορνερ, που παει να εκτελεση ο Αλιμπαλης Γιωργ.,κοντα του παει ο Σελιμος και του δειχνει την κοκκινη καρτα .
  • Προφανως επειδη κατι του ειπε,το τι δεν το ξερουμε.Στο 81' κοβει ο Συριανος με τα ποδια αποκρουει και αποτρεπει το 3-1.
  • Στο 88' με μια κεφαλια εγινε το 3-1 και ο αγωνας ουσιαστικα ελαβε τελος!!!Ο Ευρωτας εκανε οτι μπορουσε και με οσες δυναμεις ειχαν οι παιχτες του,για το καλυτερο δυνατο,που θα μπορουσε να ειναι στην φαση με τον Μαργαριτη και θα ηταν το ιδανικο αν,εκανε το 2-2!!!
  • Στο 53 Σταμογιαννος Θ πηρε την θεση του Μιχελακου Αγη.
  • Ομως,στο 64 δεν μπορουσε να συνεχισει και εδωσε την θεση στον Ταμβακολογο Παναγιωτη Γεωργ.στην πρωτη του εμφανισει.
  • ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ  ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΑΝΟΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ(!!!!)ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ Η ΦΑΣΗ ΩΣ ΟΦ-ΣΑΙΝΤ...ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ...ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ;;;ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ(Δεν,μιλω για οταν εχουν αγωνα στην β εθνικη,αλλα οταν δεν εχουν!!!)ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ;;;.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ : Συριανος Κωστας, Λαγουμτζης Αλεξανδρος,Αλεκοβ Αλεξ, Πουλακος Δημητρης,Μαργαριτης Γιωργος, Κρητικακος Γιωργος Μ,Αλιμπαλης Γεωργιος Θ, Μιχελακος Αγης.(στο 53 Σταμογιαννος Θ,στο 64 Ταμβακολογος Παναγιωτης Γεωρ.)Αλιμπαλης Γιαννης.(στο 61 Buzatn Florin) Καραμιχας Στρατης, Σμπυρακος Χρηστος...