27 Φεβ 2010

Ευρώτας Έλους-Α.Ε.Περ.Φιλισίου 0-2

ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ALMA SPORT 2009-2010
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010
Γήπεδο Βασίλειος Μιχελάκος
Ευρώτας Έλους-Α.Ε.Περ.Φιλισίου 0-2(0-1 στο ημίχρονο)

Στο 6' ύστερα από κόντρες στην περιοχή του Ευρώτα η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια και απο κοντά έγινε το 0-1.Ύστερα από ένα κόρνερ ο Αλεινιν απέκρουσε.Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 38' λεπτό παίκτης της Ένωσης βγαίνει στα πλάγια,σουτάρει στην κλειστή γωνία,αποκρούει ο Αλεινιν.Στο 44' λεπτό γίνεται πέναλτι το οποίο έγινε απο τον Ταμβακολόγο και ο Αραπαντώνης Πουλίκος κάνει το 0-2.Χωρίς πολλές φάσεις και απο τις δύο ομάδες η Ένωση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο τον αγώνα,έκανε μερικά σουτ κυρίως στο β' ημίχρονο τα οποία έφυγαν άουτ ή ο Αλεινιν απέκρουσε.Ο Ευρώτας έπαιξε αμυντικά και σ' αυτό τον τομέα τα πήγε πολύ καλά.Οι μικροί του Ευρώτα που ήταν πράγματι μικροί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στην επίθεση.

Σύνθεση:Α.Αλεινιν,Λεων.Αλεξαντρής,Βασ.Τζαμουρής,Παν.Ταμβακολόγος,Μιχελάκος Νικ.,Λούτσι Μπόικο Φλορεντίν,Αλίμπαλης Γι.,Μιχελάκος Άρης,Μιχελάκος Νίκ.,Λάτσης Θαν.,Μαρτάκος Σπ.

Α.Ο.Μυρτιάς-Ευρώτας Έλους 1-4

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΑΛΜΑ ΣΠΟΡΤ
2009-2010
20-2-2010
Γηπεδο Βλαχιωτη

Α.Ο. Μυρτιας- Ευρωτας Ελους 1- 4


Στο 5' ο Αρης Μιχελακος εβγαλε τον Αλιμπαλη Γιαν. σε θεση για γκολ και αυτος εκανε το 0-1.Στο 7 ο ιδιος το 0-2. Στο 23 και παλι ο Αλιμπαλης κανει το 0-3.Στο 45 ο Α.Ο. Μυρτιας μειωνει σε 1-3 οταν η μπαλα σκαει μπροστα στον Αλεινιν και τον κρεμαει. Στο 48 ο Αλιμπαλης με εκτελεση φαουλ κανει το τελικο 1-4.Στιγμες του αγωνα:Στο 14' ο τερματοφυλακας της Μυρτιας αποκρουει με το ποδι του σε πλασε του Αλίμπαλη. Στο 33 αποκρουει σουτ στην πρωτη φαση του αγωνα του δευτερου μερους ο Αλεινιν . Στο 40 ο Ταμβακολογος Παναγιωτης έκανε λάθος εκτίμηση ομως ο Αλεινιν ειναι και παλι εκει κρατωντας το σκορ στα επιπεδα που ηταν. Στο 43 και παλι ο ιδιος αποκρουει σουτ .Στο 52 ο Αλεινιν αποκρουει δυνατο σουτ , η μπαλα βρισκει το οριζοντιο δοκαρι και σε κενη εστια μικρος της Μυρτιας σουταρει πανω απο το δοκαρι .Στο 57 ειναι και παλι στην καταλληλη θεση και διατηρει το 1-4.Οι μικροι του Ευρωτα λογω της μεγαλης απουσιας και της επαφης τους με τη μπαλα δε μπορεσαν να αποδωσουν συμφωνα με τις πραγματικες δυνατοτητες τους.Οι μικροι της Μυρτιας παρ' οτι επαιζαν με 10 παικτες ,ειχαν καλη παρουσια στο γηπεδο και θα μπορουσε να πετυχει και ενα γκολ τουλαχιστον ακόμη.

ΣΥΝΘΕΣΗ:Α.Αλεινιν,Σωτ.Πλεμμενος,Βασ.Τζαμουρης,Παν.Ταμβακολογος,Θωμ.Κρητικακος,
Λουτσι Μπ.Φλορεντιν,Γι.Αλιμπαλης,Σπ.Μαρτακος,Αρ.Μιχελακος(Θωμ.Κρητικακος στο 31 ' ),Θαν.Λατσης,Θαν.Γεωργιου