30 Ιαν 2009

Σαν σήμερα 31-01-09 για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος

Σαν σήμερα 31-01-09
17η αγωνιστική Πρωταθλήματος Λακωνίας
Ευρώτας Έλους-Κρόνος Αγίου Δημητρίου

31/1/82:
Ευρώτας Έλους-Α.Ο.Δαφνίου 2-2
31/1/88:Ευρώτας Έλους-Καλογωνιά 3-0
31/1/60:Ευρώτας Έλους-Άρης Σκάλας 3-2
31/1/65:Άρης Σκάλας-Ευρώτας Έλους 4-0

''Ερυθρόλευκος πια ο Ντέρμπισαϊρ''


Και με τη... βούλα "ερυθρόλευκος" είναι ο επιθετικός Άγγλος διεθνής (με την εθνική Ελπίδων) Ματ Ντέρμπισαϊρ καθώς υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αμέσως μετά προέβη σε δηλώσεις, λέγοντας ότι η μετακίνησή του στους "ερυθρολεύκους" αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα του. "Ερχόμενος εδώ στον Ολυμπιακό, γνώριζα ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και ότι αυτό αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Έρχομαι ως δανεικός και εφόσον πάω καλά ίσως ο προπονητής μου θελήσει να με κρατήσει. Θα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η περίπτωση", είπε ο Άγγλος επιθετικός και πρόσθεσε: "Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αποφάσισα σχετικά γρήγορα. Ήμουν σίγουρος για την ομάδα, καθώς είχα μια πολύ καλή άποψη γι αυτήν, όμως ρώτησα και κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, οι οποίοι με συμβούλευσαν λέγοντάς μου ότι και αυτοί εάν βρισκόντουσαν στην θέση μου το ίδιο θα έκαναν". Ο Ντέρμπισαϊρ δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχει οψιόν ανανέωσης ή αγοράς στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, είπε ότι δεν τον αγχώνει ο πρωταθλητισμός, τόνισε πως αποτελεί τιμή να είναι ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ολυμπιακού και υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής κατά της ΑΕΚ, αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε το αποφασίσει.
πηγή:www.ert.gr

Τα φώτα στο Ο.Α.Κ.Α την Κυριακή


Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ "κλέβει" δίχως άλλο την παράσταση από τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ η κατάσταση δεν είναι καλή, αφού μετά τις πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις και την αβεβαιότητα στον συγκεκριμένο τομέα, ακολούθησε το χθεσινό σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση με τους Τζιμπούρ και Σκόκο να παίζουν ξύλο στα αποδυτήρια, ενώ η σύρραξη γενικεύτηκε. Βέβαια αργότερα οι παίχτες ζήτησαν συγνώμη τόσο από τον Μπάγεβιτς όσο και από τους συμπαίχτες τους ωστόσο η ηρεμία δεν είναι στο βαθμό που θα ήθελαν πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά και με εξαίρεση τον τραυματία Στολτίδη, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο νεοαποκτηθείς Ματ Ντερμπισάιρ, μάλλον θα μείνει εκτός αποστολής, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ, με τον "αέρα" των 11 βαθμών που τους χωρίζουν από τους διώκτες τους και με στόχο να αποδείξουν ότι δικαίως είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το Σάββατο, σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Άρη, σε μία αναμέτρηση χωρίς φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έχει φαινομενικά δύσκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό που παραμένει αήττητος στο γήπεδο του. Ο ΠΑΟΚ, που προέρχεται από πρόκριση σε βάρος του Άρη στο κύπελλο, θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη, με στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.
Τέλος, με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αναμένονται οι -εξαιρετικά αμφίρροπες- αναμετρήσεις του Πανιωνίου με τον Πανθρακικό, του ΟΦΗ με την Λάρισα, του Πανσερραϊκού με τον Θρασύβουλο και της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 31 Ιανουαρίου

16:45 ΟΦΗ-Λάρισα NOVA
19:00 Ηρακλής-Άρης NOVA
Κυριακή 1 Φεβρουαρίου
15:00 Πανιώνιος-Πανθρακικός
15:00 Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος
16:45 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός ALPHA
16:45 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης NOVA
19:00 Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης ΝΕΤ
19:00 ΑΕΚ-Ολυμπιακός NOVA
πηγή:www.ert.gr