4 Ιαν 2009

Σκόντα Ξάνθη και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0

Σκόντα Ξάνθη και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια. Οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες,ωστόσο ο Παπαδημητρίου από την μεριά της Σκόντα Ξάνθης και ο Ντελούρα από την μεριά του Πανιωνίου δέχτηκαν δεύτερη κίτρινη κάρτα και απεβλήθηκαν από τον αγώνα.Από την πλευρά της Σκόντα Ξάνθης οι Βάλλας,Κωστούλας,Γκρζέλακ και Λαμπριάκος δέχτηκαν κίτρινη κάρτα, ενώ από την πλευρά του Πανιωνίου οι Κρέσιτς και Κοντοές.
Σύνθεση Σκόντας Ξάνθης:Γκσπούρνινγκ,Παπαδημητρίου, Βάλλας,Κωστούλας,Ζουέλα,Φεριέ Ρομέν,Γκρζέλακ Ραφάλ,Ταϊντέρ Ναμπίλ,Μασιέλ Ντα Κούνια Λίμα,Σουάνης,Πόϊ Μάουρο
Σύνθεση Πανιωνίου:Κρέσιτς,Μανιάτης,Κοντοές,Τζαβέλας,Σκούφαλης,Κουτσόπουλος,
Μάκος,Μπάρκογλου,Νικολάου,Ντελούρα,Μαϊστόροβιτς
Αλλαγές:
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ
Λαμπριάκος Σταύρος στην θέση του Μασιέλ Ντα Κούνια Λίμα στο 45' λεπτό.
Παππάς Χάρης στην θέση του Σουάνης Δημήτρης στο 63' λεπτό.
Ντοριβάλ Φεράζ Τζούνιορ Ντας Νέβες στην θέση του Φεριέ Ρομέν στο 80' λεπτό.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Κοιλιάρας Δημήτρης στην θέση του Μπάρκογλου Γιώργος στο 45' λεπτό.
Σιόβας Δημήτρης στην θέση του Σκούφαλης Μανώλης στο 87' λεπτό.
Μπερτέ Σέκου στην θέση του Κουτσόπουλος Βαγγέλης στο 71' λεπτό.


«Πωλείται άνω των 10 εκατ. ευρώ ο Ποντόλσκι»


Διψήφιο αριθμό σε εκατομμύρια ευρώ αξιώνει η Μπάγερν Μονάχου για την πώληση του Λούκας Ποντόλσκι. Ο διεθνής επιθετικός δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί και οι Βαυαροί δε θα έλεγαν «όχι» σε παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν. Αυτό φαίνεται πως δεν μπορεί να το κάνει η Κολωνία, που θέλει να αποκτήσει ξανά τον 23χρονο αριστεροπόδαρο άσο, αλλά δεν μπορεί να διαθέσει περισσότερα από 7,5 εκατ. ευρώ.

«Αν δεν πάρουμε τα χρήματα που ζητάμε, δεν θα παραχωρήσουμε τον παίκτη», ξεκαθάρισε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ούλι Χένες. Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα και Μαρσέιγ είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον «Πόλντι».
πηγή:www.sport-fm.gr

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ


Το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος για το 2009 μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ξεχωρίζει από το σημερινό (04/01) πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Superleague. Στις 15:00, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή. Λίγο αργότερα (16:45, Alpha), ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη, ενώ την ίδια ώρα (Novasports 1) o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Την ώρα που οι «πράσινοι» και η «Ένωση» «μάχονται» στο ΟΑΚΑ, ο Θρασύβουλος θα έρχεται αντιμέτωπος με τη Λάρισα στη Φυλή. Χθες, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο και η Skoda Ξάνθη με τον Πανιώνιο έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια.
πηγή:www.sport-fm.gr

''Δεν φεύγω από την Βαλένθια'' δήλωσε ο Βίγια


Ο Νταβίντ Βίγια ήταν σαφής. Όχι απλώς διέψευσε τις φήμες περί προφορικής συμφωνίας με τη διοίκηση της Βαλένθια να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αλλά ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2014, και να παραμείνει ακόμη περισσότερο στις «νυχτερίδες».

«Έχω συμβόλαιο για έξι χρόνια και περιμένω να το τηρήσω, ίσως ακόμη και να παραμείνω για περισσότερα χρόνια. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που απαντώ σε αυτή την ερώτηση. Αποφασίζω μόνος μου για το μέλλον μου», δήλωσε ο 27χρονος επιθετικός, που πέτυχε το πρώτο από τα τρία τέρματα της ομάδας του στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
πηγή:www.sport-fm.gr

''Παίζει ο Μπέκαμ στο φιλικό με Αμβούργο'' δήλωσε ο Αντσελότι

Στο φιλικό παιχνίδι με το Αμβούργο πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Αυτό έκανε γνωστό ο προπονητής των «ροσονέρι», Κάρλος Αντσελότι, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Άγγλος μέσος να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με την Ρόμα της 11ης Ιανουαρίου. «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται λίγο πίσω στη φυσική κατάσταση αλλά ακόμη και έτσι μπορεί να αγωνιστεί κατά του Αμβούργου», τόνισε, χαρακτηριστικά, ο Κάρλος Αντσελότι και πρόσθεσε: «Με ρωτάτε εάν θα παίξει στο παιχνίδι με τη Ρόμα. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος. Γιατί όχι;». Το φιλικό της Μίλαν με το Αμβούργο είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα στο Ντουμπάι, όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η ιταλική ομάδα για μία σειρά από φιλικά παιχνίδια…
πηγή:www.sport-fm.gr

Πέρασε από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την Τρίπολη, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα και συνεχίζει να μη δίνει… δικαιώματα στους διώκτες του. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι ο Γκαλέτι (28’). Επεισόδια από οπαδούς των «ερυθρόλευκων» πριν από το ματς. Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε ο Πανθρακικός επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στο άλλο ματς της ημέρας, Skoda Ξάνθη και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια σε ένα μέτριο ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες, με τις αποβολές των Ντελούρα (79’) και Παπαδημητρίου (90’).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-1 (40' Κλεμέντ) ΞΑΝΘΗ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0 ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/1

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ (15:00) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ (16:45, ALPHA) ΠΑΟΚ- ΟΦΗ (16:45, NOVA) ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ- ΛΑΡΙΣΑ (19:00, NOVA) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΕΚ (19:00, NET)
Η επόμενη αγωνιστική (17η):

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (16:45 NOVA) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (16:45 NOVA) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (19:00 ΝΕΤ)
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/1

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00 ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (16:45 Alpha) Ο.Φ.Η. - ΗΡΑΚΛΗΣ (16:45 NOVA) ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (19:00 ΝΕΤ) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (20:15, NOVA)
πηγή:www.sport-fm.gr