30 Δεκ 2008

Στατιστικά ομάδων Πρωταθλήματος Λακωνίας

ΟΜΑΔΕΣ

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΒΑΘΜ.

Ν-Ι-Η

ΓΚΟΛ

ΒΑΘΜΟΙ

Ν-Ι-Η

ΓΚΟΛ

ΒΑΘΜΟΙ

ΥΠΕΡ

ΚΑΤΑ

ΥΠΕΡ

ΚΑΤΑ

Α.Ο.Κροκεών

6-0-1

22

2

18

4-2-0

23

6

14

32

Ένωση Π/Φ

3-1-2

13

11

10

5-1-1

8

4

16

26

Μολαϊκός

4-2-1

16

8

14

3-2-1

4

2

11

25

Παν/κος 2001

6-0-1

15

4

18

1-2-3

7

14

5

23

Βοίας Νεάπ.

5-1-1

17

7

16

1-2-3

9

10

5

21

Αστ.Βλαχιώτη

4-2-1

9

3

14

2-1-3

6

7

7

21

Λεων.Γλυκ.

4-3-0

13

6

15

1-2-3

6

14

5

20

Λεων.Σπάρτης

4-1-2

7

8

13

2-0-4

10

14

6

19

Α.Ο.Λογγάστ.

2-2-1

11

10

8

2-1-4

10

17

7

18

Ευρώτας Έλ.

4-1-1

14

6

13

1-1-5

6

19

4

17

Κρόνος Αγ. Δ.

2-1-3

11

10

7

1-2-4

9

13

5

12

Κάστωρ Καστ

1-2-4

9

13

5

1-1-4

11

20

4

9

Α.Ο.Μυρτιάς

1-1-4

9

19

4

0-1-6

3

17

1

5

Α.Ε.Δ.Σκάλας

0-3-3

9

16

3

0-2-5

11

18

2

5

H Μαρσέιγ επιθυμεί Κεϊτά

Την απόκτηση του Σεϊντού Κεϊτά φαίνεται πως επιθυμούν στην Μαρσέιγ. Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», οι Γάλλοι έχουν στην μεταγραφική λίστα τους τον μέσο της Μπαρτσελόνα και σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν επίσημη πρόταση προκειμένου να τον αποκτήσουν. Η ομάδα της Μασσαλίας επιθυμεί να κάνει δικό της τον Κεϊτά το ερχόμενο καλοκαίρι κάτι που είναι αρκετά δύσκολο καθώς ο παίκτης τώρα μεταγράφηκε στην «Μπάρτσα» και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012.
Πηγή:www.sport-fm.gr

Η Real προσφεύγει στο CAS

Στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, γνωστό και ως CAS, θα προσφύγει πιθανότατα η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την απόρριψη του αιτήματός της να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τόσο τον Λασανά Ντιαρά, όσο και τον Κλας-Γιαν Χούντελαρ στο Champions League. Τόσο ο Γάλλος μέσος όσο και ο Ολλανδός φορ έχουν αγωνιστεί φέτος στην Ευρώπη με Πόρτσμουθ και Άγιαξ αντίστοιχα, συνεπώς και βάσει των κανονισμών της UEFA, μόνο ένας από τους δύο μπορεί να δηλωθεί για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της «βασίλισσας». Οι πρωταθλητές Ισπανίας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουν διαθέσιμους και τους δύο νεοαποκτηθέντες άσους, αφού τα κενά στο ρόστερ είναι πολλά μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, Μαχαμαντού Ντιαρά και Ρούμπεν Ντε λα Ρεντ, οι οποίοι χάνουν το υπόλοιπο της περιόδου.
πηγή:www.sport-fm.gr

«Χωρίζουν οι δρόμοι» του Ατούμπα με το Αμβούργο

Παρελθόν από το Αμβούργο θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, ο Τιμοτέ Ατούμπα, αμέσως μετά από την λήξη της τρέχουσας περιόδου. Ο 26χρονος Καμερουνέζος αμυντικός και ο γερμανικός σύλλογος δεν «τα βρήκαν» στο οικονομικό σκέλος της πρότασης για ανανέωση της συνεργασίας τους κι ως εκ τούτου το «διαζύγιο» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Μάλιστα, απ’ ότι φαίνεται οι άνθρωποι του Αμβούργου δεν δείχνουν διατεθειμένοι να επανέλθουν, έστω και με την ίδια πρόταση, κάτι που φάνηκε από τα λόγια του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Ντίτμαρ Μπαϊερσντόρφερ, ο οποίος δήλωσε πως: «Δεν δέχθηκε την προσφορά μας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄ αυτό. Πλέον η πρόταση δεν ισχύει». Ο Ατούμπα αγωνίζεται με τη φανέλα του Αμβούργου από το 2005, έχοντας 81 συμμετοχές στο γερμανικό πρωταθλήμα.
πηγή:www.sport-fm.gr

Ο Ριμπερί δήλωσε:''Όνειρό μου η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα''

Την επιθυμία του να παίξει στο μέλλον σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, εξέφρασε ο Φρανκ Ριμπερί. Μπορεί ο άσος της Μπάγερν Μονάχου να υποστηρίζει ότι και η γερμανική ομάδα είναι ανάμεσα στους σημαντικότερους ευρωπαϊκούς συλλόγους και ότι αισθάνεται καλά εκεί, ωστόσο επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί μια μέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Μπαρτσελόνα ή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή της Τσέλσι. «Προφανώς η Μπάγερν είναι ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερους συλλόγους στον κόσμο», δήλωσε αρχικά ο Ριμπερί στο περιοδικό «Kicker» και συμπλήρωσε:

«Ωστόσο υπάρχουν και οι άλλες ομάδες που αποτελούν όνειρο για τους ποδοσφαιριστές. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, όπως και η Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγαπώ τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της εξαιρετικής παράδοσης που έχει, όμως είμαι πολύ χαρούμενος και εδώ στην Μπάγερν. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι. «Πιστεύω στον Μέσι περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλο. Νομίζω ότι έχουμε το ίδιο στυλ. Καθορίζουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και παίζουμε για την ομάδα».
πηγή:www.sport-fm.gr

Θέλει Ζοσέ η Βέρντερ

Στην απόκτηση του Ζοσέ Ικενγκ Άλεξ προχώρησε η Βέρντερ Βρέμης. Ο 20χρονος αμυντικός υπέγραψε στους «πράσινους» για τους επόμενους έξι μήνες, στους οποίους θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός άσος άνηκε στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης, η οποία συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Τον Άλεξ ενδιαφέρονταν να εντάξουν οι Χόφενχαϊμ, Ντόρτμουντ και Χέρτα Βερολίνου στο δυναμικό τους. Το 2006 και 2007, ο παίκτης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στο γόνατο και η Βέρντερ προσέφερε μικρής διάρκειας συμβόλαιο στον παίκτη, με την ελπίδα ότι δεν θα έχει προβλήματα παίζοντας στην Bundesliga.

Πιστός και αφοσιωμένος στην δουλειά του δηλώνει ο Ντιόγο

Πιστός στον Ολυμπιακό και αφοσιωμένος στη δουλειά του δηλώνει στον Τύπο της Βραζιλίας, αν και κολακευμένος από το ενδιαφέρον σπουδαίων ομάδων του εξωτερικού.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος αν ακούω αυτές τις φήμες, αλλά ως τώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ανήκω στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για το καλό της ομάδας μου», δήλωσε ο νεαρός επιθετικός, όταν κλήθηκε από τους συμπατριώτες του να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Όσο για τις πληροφορίες που θέλουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα, να ετοιμάζεται να τον καλέσει στη «σελεσάο», ο ίδιος το θέλει πολύ, αλλά δεν παρεκκλίνει της πορείας του. «Θα ήμουν πανευτυχής αν μου δινόταν η ευκαιρία και είχα μία κλήση στην εθνική ομάδα. Κι αν δεν έρθει όμως αυτή η κλήση, θα συνεχίσω με την ίδια αφοσίωση στην ομάδα μου τη δουλειά μου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Σεμπαστιάν Λέτο στον Ολυμπιακό λέγοντας: «Μπορεί να με βοηθήσει πολύ, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και η συνεργασία μας αποφέρει καρπούς».
πηγή:www.sport-fm.gr

Ο Ντούσαν θέλει αποκτήσεις

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται πως κουράστηκε να περιμένει… φως από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός κατέθεσε μέσω του Στέλιου Μανωλά λίστα με ονόματα παικτών που κρίνει πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του και περιμένει απαντήσεις από τους μετόχους για το αν και ποιοι μπορούν να αποκτηθούν. Ο 60χρονος προπονητής, που φέρεται δυσαρεστημένος από την κωλυσιεργία στο θέμα ενίσχυσης της ομάδας, παραθέτει ονόματα περίπου 15 παικτών από την ελληνική και ξένη αγορά (κυρίως από Αργεντινή και Βραζιλία), που αγωνίζονται στις θέσεις που πονά η ομάδα του: δηλαδή ακραίους μπακ, έναν επιτελικό μέσο κι έναν δεξί ή αριστερό χαφ. Η λίστα του «Ντούσκο» περιλαμβάνει δύο, τρεις ή και περισσότερες επιλογές για κάθε θέση, για όλα τα βαλάντια. Από την εγχώρια αγορά ψηλά στη λίστα είναι το όνομα των ακριβών δεξιών μπακ του Πανιωνίου, Γιάννη Μανιάτη, και του Άρη, Νέτο, των πιο προσιτών αριστεροπόδαρων Κώστα Γιαννούλη (μπακ) και Γιώργου Ιωαννίδη του Ηρακλή (χαφ), Μανώλη Μονιάκη του ΟΦΗ (μπακ), καθώς και των Αλεξάντερ Σίμιτς του ΟΦΗ (δεξί χαφ) και Λεονάρντο του Λεβαδειακού (μεσοεπιθετικός). Από το εξωτερικό η ΑΕΚ ασχολήθηκε με τους Βραζιλιάνους αριστερούς μπακ Αθίρσον και Μάρσιο Αζεβέδο της Ατλέτικο Παραναένσε, καθώς και τον Αργεντινό Χοσέ Αλμπέρτο Σάφερ της Ράσινγκ Κλουμπ, αλλά και τον ακριβό Παραγουανό της; Μπόκα Τζούνιορς Μορέλ Ροντρίγκες. Για τη θέση του μέσου υπάρχουν οι Λουτσιάνο Σιβέλι της Μπάνφιλντ και Βάλτερ Ασεβέδο της Σαν Λορέντζο. Για ξένους η «Ένωση» ενδέχεται να καταφύγει στη λύση δανεισμού με οψιόν αγοράς.
πηγή:www.sport-fm.gr

ΠΑΟ για Λέο!

Στο Πόρτο Αλέγκρε για να διαπραγματευτεί την απόκτηση του Λέο από τη Γκρέμιο βρίσκεται αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Εβάντρο Σμιντ, εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου αμυντικού μαζί με τον Μανουέλ Μασάδο. Οι «πράσινοι» φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν τρία εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 21χρονου άσου.

«Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι πολύ έντονο και ο ελληνικός σύλλογος έχει έρθει σε απευθείας επαφή μαζί μου. Ελπίζουμε να υπάρξει συμφωνία. Οι Έλληνες είναι ήδη στο Πόρτο Αλέγκρε και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες», δήλωσε στη «Globoesporte», ενώ ξεκαθάρισε πως ενδεχόμενη πώληση του Λέο δεν συνδέεται με την παραχώρηση του Ροντρίγκο Σόουζα από τον Παναθηναϊκό. «Νομίζω πως γίνονται διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα για τον Σόουζα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα για τη Γκρέμιο. Η συμφωνία εξαρτάται από το αν θα τα βρουν οι δύο ομάδες».
πηγή:www.sport-fm.gr