29 Δεκ 2008

Άλλη μια ήττα του Ευρώτα εκτός έδρας

28/12/2008
13η αγωνιστική Α' κατηγορίας Πρωταθλήματος Λακωνίας
Αστέρας Βλαχιώτη-Ευρώτας Έλους 2-0

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 13' από πλευράς Αστέρα έγινε ένα σούτ που έφυγε άουτ.Υπήρξαν και άλλα σούτ που έφυγαν άουτ.Το πρώτο σούτ του Ευρώτα έγινε στο 43' από τον Κοντάκο όπου έφυγε άουτ.Στο 45+1 ο Τζαμουρής Στέλιος έκανε ένα φράγμα και ο Γιαννόπουλος Βασ. του έδειξε με καθυστέρηση δεύτερη κίτρινη...και άλλη μια αποβολή.Χωρίς καμιά κλασική όπως λέμε στο Α' μέρος με τον Αστέρα να πιέζει τον Ευρώτα αλλά χωρίς ουσία και ο Ευρώτας με σχήμα νέο χωρίς τον Σταμογιάννο με 5-4-1 αλλά για λίγο.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Πρίν καν βρει ο Ευρώτας τον αμυντικό του προσανατολισμό στην πρώτη σέντρα που γίνεται κόλλησαν όλοι και το 1-0 έγινε στο 50' από ένα ωραίο γκόλ με κεφαλιά.Στο 54' ο Μιχελάκος Άγης πιάνει ένα σούτ αριστερό με φάλτσο και η μπάλα... στην συμβολή των δοκαριών του Καλογιάννη...που απλά έβλεπε όπως όλοι.Στο 60' ο Μαραγκουδάκης αποκρούει το αρχικό σούτ... και ελλείψεις αμυντικών ευννοούν τον Πορφύρη ο οποίος σε κενή εστία κάνει το 2-0.Ο Σταμογιάννος προωθεί τον Αλέκοβ και ο Κουλούρης με τον Κρητικάκο Γιώργο μένουν σχεδόν μόνοι τους στην άμυνα.Ο Ευρώτας έχει ήδη ανεβάσει την απόδοσή του και άρχισε να κλείνει κάπως τον Αστέρα ο οποίος κάνει κάπως σκόρπιες αντεπιθέσεις χωρίς ουσία!!Στο 68' ο Μιχελάκος Άγης σουτάρει αλλά ο Καλογιάννης αποκρούει.Στο 70' μια προσπάθεια διαρκείας από τον Συριόπουλο Π. η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 88' ο Νικόλας Μπέρντι έδωσε μάχες μόνος και είχε ένα σούτ που έφυγε λίγο άουτ.Ο Αστέρας με αμυντική τακτική όπως συνήθως πήρε την νίκη δίκαια αλλά...δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν ο Ευρώτας είχε 11 παίκτες(ούτε θα το μάθουμε ποτέ) ο κ. Γιαννόπουλος είχε αλλοπρόσαλλες αποφάσεις όσον αφορά το τι είναι φάουλ και τι όχι!Τέταρτη σερί νίκη στο Βλαχιώτη ο Αστέρας .Σόκ στο Δαφνί όπου ο Α.Ο.Κροκεών έχασε από την Ένωση Περ. Φιλισίου με 1-0 και μάλλιστα το γκόλ ήταν με εκτέλεση πέναλτι του Ελοσίτη Αλίμπαλη Γιώργου Θ. .... ο Πλατάνας θα περάσει μαύρη πρωτοχρονιά.Η διαφορά έπεσε στους 6 βαθμούς!!
Στους άλλους αγώνες:Πανγυθειατικός 2001-Α.Ο.Λογγάστρας 2-1
Μολαϊκός-Κρόνος Αγ. Δημητρίου 2-1
Λεων.Γλυκόβρυσης-Λεων.Σπάρτης 3-1
Βοίας Νεάπολης-Α.Ο.Μυρτιάς 2-0
Κάστωρ Καστορείου-Α.Ε.Δήμου Σκάλας 2-2 με πέναλτι στο 90' για την Α.Ε.Δήμου Σκάλας και 5η ισοπαλία και χωρίς νίκη στο Α' γύρο.
Σύνθεση Ευρώτα:Μαραγκουδάκης Νεκτάριος,Συριόπουλος Νίκος,Κουλούρης Νίκος,Τζαμουρής Στέλιος,Κρητικάκος Γιώργος,Αλέκοβ,Κοντάκος Ανδρέας,Συριόπουλος Παν.,Νικόλας Μπέρντι,Γεωργόπουλος Γιάννης,Μιχελάκος Άγης
*Αλλαγές:Στο 72' ο Χρύσανθος Παπανάκος στη θέση του Συριόπουλου Νίκου και στο 80' ο Ζωρντός Παναγιώτης στη θέση του Άγη Μιχελάκου.