22 Ιουν 2014

Αγωνία για τα αδέλφια Τουρέ και τον Ντρογκμπά

Η μονιμοποίηση του 36χρονου Ντ. Ντρογκμπά στον... πάγκο έχει βάλει στο στόχαστρο του Τύπου τον προπονητή των Ιβοριανών Σ. Λαμουσί. 
Η μονιμοποίηση του 36χρονου Ντ. Ντρογκμπά στον... πάγκο έχει βάλει στο στόχαστρο του Τύπου τον προπονητή των Ιβοριανών Σ. Λαμουσί. Μια ομάδα κι ένας προπονητής στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης! Η κατάσταση στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού δείχνει χαοτική δύο μέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την εθνική Ελλάδας, που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο του Γ' ομίλου για τη νοκ άουτ φάση του 20ού Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η συμμετοχή των αδελφών Τουρέ είναι στον... αέρα, μετά τον θάνατο του μικρότερου αδερφού τους, Ιμπραήμ στο Μάντσεστερ από την επάρατη νόσο αργά το βράδυ της Πέμπτης. Ομως η παρουσία τους δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Γαλλοτυνήσιο προπονητή των Ιβοριανών, Σαμπρί Λαμουσί.
Ο 42χρονος Λαμουσί καλείται να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις στην πρώτη του προπονητική απόπειρα. Ηδη, έχει στο παθητικό του μία... αποτυχία, καθώς οι «ελέφαντες» υπό τις οδηγίες του αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στις αρχές του 2013.
Πλέον, έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Τύπου της χώρας, χάρη στην... επιμονή του να κρατά στον πάγκο τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Λαμουσί έχει χρησιμοποιήσει, και στα δύο ματς, με την Ιαπωνία και την Κολομβία, ως αλλαγή τον 36χρονο άσο προτιμώντας στην κορυφή της επίθεσης τον Βίλφριντ Μπόνι. Ο φορ της Σουόνσι δεν τον έχει δικαιώσει για την επιλογή του, καθώς έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ (κατά της Ιαπωνίας), ενώ δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.
Γι' αυτό και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν θα είναι βασικός ο Ντρογκμπά ολοένα και αυξάνονται στις συνεντεύξεις Τύπου, με συνέπεια ο Λαμουσί να μη κρύβει τον εκνευρισμό του: «Είναι σημαντικό να μην υπάρξει εμμονή με τον Ντρογκμπά, γιατί έχει μείνει στον πάγκο μόνο σε δύο αγώνες». Ωστόσο, ίσως αν θυμηθεί τα 65 διεθνή τέρματα του Ντρογκμπά, να τον χρησιμοποιήσει βασικό, αν και δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει αλλαγές στο σύστημα 4-3-3 που εφαρμόζει στο γήπεδο.
Ενας άλλος «πονοκέφαλος» είναι ο αντικαταστάτης του κεντρικού αμυντικού Ντιντιέ Ζοκορά, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Ο 34χρονος αγωνίζεται ως στόπερ, αν και είναι αμυντικός μέσος, δείγμα πως το κέντρο της άμυνας, το οποίο συγκροτεί μαζί με τον βαρύ κεντρικό αμυντικό της Τραμπσονσπόρ, Μπάμπα, συνιστά την «αχίλλειο πτέρνα» των Ιβοριανών κι εκεί που θα πρέπει να χτυπήσουν οι Ελληνες διεθνείς.

Πηγή: Εθνοσπορ

Κρυφοί λογαριασμοί της FIFA στην Ελβετία

 

Live Streaming. 01:00 USA vs vs Portugal 2-2(videos) FIFA World Cup 2014 

 

Νότιος Κορέα - Αλγερία 2-4

 

Live Streaming.22:00 South Korea vs Algeria 2-4 FIFA World Cup 2014

 

Βέλγιο - Ρωσία 1-0(video)

 

«Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία»

 

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 15 ΓΚΟΛ ΣΕ MUNDIAL Ρονάλντο: «Κλόζε, καλώς ήρθες στο κλαμπ»!

 

26 λεπτά Γουίμπλεντον(video)

 

Live Streaming.19:00 Belgium vs Russia 1-0(video) FIFA World Cup 2014

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Ο Ντελ Μπόσκε έδιωξε τον Φάμπρεγας από την προπόνηση (vds)

 

Μπροστά στις εξελίξεις

 

«Πρέπει να παίξουμε περισσότερο βρώμικα»

 

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ «Αντί-Λο» ο Λαφαγέτ, φουλ για Ντιλέινι!

 

«Βλέπει» Νεγρέδο η Ατλέτικο

 

Live Streaming.01:00 Nigeria vs Bosnia and Herzegovina 1-0(videos) FIFA WC 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: