2 Ιουν 2014

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

Στην τελική ευθεία για το μπαράζΤα πλάνα τους για το παιχνίδι μπαράζ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησαν να… καταστρώνουν στην Ξάνθη. Ατομικό ΟΙ Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης. Επιστρέφει ο Σολάρι.

Ύστερα από περίπου ενάμιση μήνα αναμονής η Ξάνθη έμαθε το απόγευμα της Κυριακής, τον αντίπαλο (Ολυμπιακό Βόλου) της στο μπαράζ που θα δώσει για την παραμονή της στη Superleague. Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στις 13 Απριλίου, όταν και νίκησαν 3-1 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο τους και μέχρι χθες έκαναν… συντήρηση.
Τη Δευτέρα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, ξέροντας για ποια ομάδα, θα πρέπει να κάνουν τα πλάνα τους. Η προετοιμασία για τον αγώνα νοκ-άουτ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/6) στο «Κλεάνθης Κικελίδης», όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, μπήκε στην τελική ευθεία.
Οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησαν και πάλι ατομικό και η υπόλοιπη ομάδα ξεκίνησε με τρέξιμο και ασκήσεις νευρομϊκής συναρμογής και συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του δούλεψαν και στο ψυχολογικό κομμάτι.
Ο μεγάλος απών της κυριακάτικής αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Εστεμπάν Σολάρι θα βρίσκεται από την Τρίτη στην Ελλάδα για να συνεχίσει στην Ελλάδα την αποθεραπεία του, ώστε να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του, που προετοιμάζονται για το κρισιμότατο ματς.

Πηγή: Σπορ FM

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)


O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: