16 Ιουν 2014

"Θέλω να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ"

Η σεζόν 2012-13 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί "μαγική" για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Έγραψε 18 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, αλλά η περσινή δεν ξεκίνησε όπως θα περίμενε...



Σημείωσε τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές, ενώ βρέθηκε στο βασικό σχήμα μόλις δύο φορές, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στον Αιγινιακό. Μια κίνηση που αποδείχτηκε ματ, αφού ο ταλαντούχος 20χρονος μπακ έγραψε στην τελική ευθεία της σεζόν 20 συμμετοχές στην Football League και επανήλθε σε φουλ ρυθμούς...
Διαβάστε τα όσα είπε στην εφημερίδα ''Metrosport'':
"Η περσινή σεζόν δεν ξεκίνησε όπως θα περίμενα, αλλά το τέλος ήταν καλό", είπε αρχικά στη "Μ" και συμπλήρωσε: "Εκανα 21 συμμετοχές και έκλεισε με θετικό πρόσημο. Θέλω, πλέον, να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω ο νέος προπονητής να είναι δίκαιος και να παίζουν αυτοί που πραγματικά αξίζουν"
Για τον Γ.Δ. και τις εμπειρίες που αποκόμισε τόσο σε ΠΑΟΚ όσο και σε Αιγινιακό σημείωσε: "Εχω κάνει μία γεμάτη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, έχω και άλλη μία γεμάτη με τον Αιγινιακό και περιμένω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος με γνώρισε μέσω του ΠΑΟΚ, την πρώτη μου περίοδο. Είχα κάνει τότε καλή σεζόν, με βοήθησε πάρα πολύ ο κ. Γ.Δ. Είχαμε προσωπική κουβέντα, μου είχε πει πως με πιστεύει πάρα πολύ και ότι έχω τα στοιχεία που θέλει να διαθέτει ένα μπακ. Επίσης, μέσω των φιλικών μου έδωσε ψυχολογία. Χρωστάω πολλά στον κ. Γ.Δ. Νομίζω ότι τώρα μπορώ να ξαναπροσφέρω και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω έτοιμος από την πρώτη στιγμή".
Για τον Αγγελο Αναστασιάδη σχολίασε: "Απ' αυτά που έχω δει ο κ. Αναστασιάδης όπου και να δούλεψε ήταν κύριος. Πήγε σαν κύριος και έφυγε σαν κύριος. Πλέον, στον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει και με καλύτερο υλικό απ ότι στις προηγούμενες θητείες του".

Πηγή: PaokMania

Live Streaming. 01:00 Ghana vs USA - FIFA WC 2014 Eastern European Time

 

Τα "πέντε" πρόσωπα του Ρονάλντο

 

Ιράν - Νιγηρία 0-0

 

Live Streaming.22:00 Iran vs Nigeria 0-0 FIFA WC 2014

 

Live Streaming.19:00 Germany - Portugal 4-0(video) FIFA WC 2014

 

Περιμένουν πως και πως Γκατούζο και ΟΦΗ στην Έουπεν

 

ΜΟΛΙΣ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Στο... σπίτι του ο «Σούμι»

 

Επίσημη πρόταση Παναθηναϊκού στον Καλάθη

 

«ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ» ΣΤΟΝ «ΤΙΓΡΗ» Ο Ζαρντίμ πουλάει τον Φαλκάο!

 

ΟΑΕΔ: Μόνο το 15% των ανέργων παίρνει επίδομα

 

Κατσουράνης: “Δεν έχουμε κλονιστεί, μπορούμε” (vid)

 

Καγκάβα: «Πρέπει να αντιδράσουμε με την Ελλάδα»

 

Γιατί μοιράζει… κώνειο ο Σωκράτης!

 

Πάλι εσύ;

 

Οι πρώτοι κανόνες του ποδοσφαίρου

 

Live Streaming.03:00 San Antonio Spurs vs Miami Heat 104-87(video) NBA - Play Offs

Δεν υπάρχουν σχόλια: