14 Ιουν 2014

"Δίνουμε 400.000 ευρώ για τον Μάντζαρη"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην ερυθρόλευκη ανακοίνωση, εξηγώντας ότι "στο εξής θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσης της: ως ανέκδοτο".
Το "καλά μπάνια" της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, διαδέχθηκε η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία αναφέρεται στα αντανακλαστικά των "ερυθρόλευκων", την "έλλειψη σοβαρότητας" και για το τέλος αφήνει την αύξηση στην προσφορά για τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Το ακριβές κείμενο της ανακοίνωσης Τύπου:
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινήθηκε σοβαρά, επίσημα και υπεύθυνα  σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη. Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μας εξέπληξε με δεδομένο ότι θεωρούσαμε πως έχουμε να απευθυνθούμε σε μιά σοβαρή εταιρεία.
Μετά τη λάθος εκτίμησή μας- αν και θα έπρεπε να την έχουμε κάνει νωρίτερα με τα non paper και τους "κύκλους" που δημοσιεύτηκαν αβασάνιστα- υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ακριβώς επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσής της: ως ανέκδοτο! Τους καταλαβαίνουμε όμως, καθώς πρέπει να είναι αρεστοί εκεί που λογοδοτούν χρόνια τώρα!
Μια σοβαρή εταιρεία θα έδινε επίσημη απάντηση (θετική ή αρνητική) ή έστω θα ρωτούσε τον αθλητή αν ενδιαφέρεται. Μια σοβαρή ΚΑΕ, όπως προαναφέραμε, θα τα έκανε αυτά.
Προφανώς με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός, παρά μόνο με την παραλία όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης. Το ότι χρειάστηκαν δε, περίπου 36 ώρες ώστε να αποφασίσουν να βγάλουν μια ανακοίνωση 5-10 λέξεων είναι ενδεικτικό και των ταχύτατων αντανακλαστικών τους.
Παρ' όλα αυτά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά της, στις 400.000 ευρώ".

Πηγή: Sport 24

Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα 1-3(videos)

 

Live Streaming. 23:00 Athletics: IAAF Diamond League New York

 

Τον έφαγαν τα άκυρα τον Τσάτουμα

 

Live Streaming.22:00 Uruguay vs Costa Rica 1-3(videos)FIFA WC 2014


Ελλάδα-Κολομβία 0-3(videos)


Μουντιάλ 2014: Η συγγνώμη του Κασίγιας

 

Live Streaming.19:00 Colombia VS Greece 3-0(videos)FIFA WC 2014 .

 

Η πρεμιέρα μας στο Μουντιάλ

 

Πρώτος πράσινος τελικός για Άννα

 

Η Μουντιαλική διατροφή των διεθνών

 

«Δικτάτορας, αλλά όχι και με τον Διαμαντίδη!»

 

Τι θέλω να δω από την Ελλάδα

 

Το μήνυμα του Γκάλη για το 1987

 

Όλος ο Ελληνισμός… μετακομίζει Βραζιλία

 

Αγωνία για Μπουφόν στην Ιταλία

 

Ο Βιντάλ… διώχνει την Ισπανία

 

Χιλή - Αυστραλία 3-1(videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: