16 Ιουν 2014

ΜΟΛΙΣ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Στο... σπίτι του ο «Σούμι»

Στο... σπίτι του ο «Σούμι»
Ίσως να είναι η είδηση που όσο καμία άλλη κατάφερε να… αποπροσανατολίσει τον κόσμο του αθλητισμού από την ποδοσφαιρική λαίλαπα του Μουντιάλ.
Αναφερόμαστε, βεβαίως, στην ανακοίνωση που έκανε η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, σύμφωνα με την οποία ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν νοσηλεύεται πλέον σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου είχε εισηχθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2013.
Ο Μίχαελ Σουμάχερ βρίσκεται πλέον στο… σπίτι του! Για να ακριβολογούμε, πολύ κοντά σ' αυτό, μιας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Χουφ της Λωζάνης στο οποίο βρίσκεται από χθες, απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από την κατοικία των Σουμάχερ στο Γκλαντ, δίπλα στην Λίμνη της Γενεύης.
Όπως αποσαφήνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ελβετικού νοσοκομείου, Ντάρσι Κρίστεν, «ο κύριος Σουμάχερ μεταφέρθηκε σήμερα στο Χουφ. Η οικογένειά του βρίσκεται δίπλα του, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο ιδιωτικό χώρο, όπου θα παρέχονται στον ασθενή όλες οι απαραίτητες ιατρικές συμβουλές. Όπως συμβαίνει με κάθε ασθενή, θα τηρηθεί αυστηρά το ιατρικό απόρρητο».
Η Ζαμπίνε Κεμ, νωρίτερα σήμερα, δεν είχε αποκαλύψει τον ακριβή τόπο όπου θα συνεχιστεί η νοσηλεία κι αποκατάσταση του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες των γερμανικών ΜΜΕ, αντιδρά στα ερεθίσματα που του ασκούν οι γιατροί. Μάλιστα, η «Bild» ανέφερε πως ο «Σούμι» έχει ανοίξει τα μάτια του και με το βλέμμα μπορεί να συνεννοηθεί με τη σύζυγό του, Κορίνα και τα δύο παιδιά του.

Πηγή: Goal

Live Streaming. 01:00 Ghana vs USA - FIFA WC 2014 Eastern European Time

 

Τα "πέντε" πρόσωπα του Ρονάλντο

 

Ιράν - Νιγηρία 0-0

 

Live Streaming.22:00 Iran vs Nigeria 0-0 FIFA WC 2014

 

Live Streaming.19:00 Germany - Portugal 4-0(video) FIFA WC 2014

 

Περιμένουν πως και πως Γκατούζο και ΟΦΗ στην Έουπεν


Επίσημη πρόταση Παναθηναϊκού στον Καλάθη

 

«ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ» ΣΤΟΝ «ΤΙΓΡΗ» Ο Ζαρντίμ πουλάει τον Φαλκάο!

 

ΟΑΕΔ: Μόνο το 15% των ανέργων παίρνει επίδομα

 

Κατσουράνης: “Δεν έχουμε κλονιστεί, μπορούμε” (vid)

 

Καγκάβα: «Πρέπει να αντιδράσουμε με την Ελλάδα»

 

Γιατί μοιράζει… κώνειο ο Σωκράτης!

 

Πάλι εσύ;

 

Οι πρώτοι κανόνες του ποδοσφαίρου

 

Live Streaming.03:00 San Antonio Spurs vs Miami Heat 104-87(video) NBA - Play Offs

Δεν υπάρχουν σχόλια: