26 Ιουν 2014

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Ανησυχία για Αγκουέρο


Νοκ –άουτ για τη συνέχεια του Μουντιάλ 2014 βγάζει πιθανόν τον Σέρχιο Αγκουέρο ο τραυματισμός που υπέστη στη χθεσινή νίκη της Αργεντινής επί της Νιγηρίας με 3-2.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έδειξαν θλάση στο αριστερό πόδι κι έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την «αλμπισελέστε» στον αγώνα με την Ελβετία για την φάση των «16», που θα διεξαχθεί την Τρίτη (1/7) στην «Αρένα ντε Σάο Πάουλο».
Ο προπονητής της Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια, χτες μετά το τέλος του αγώνα με τους «σούπερ αετούς» σχολιάζοντας τον τραυματισμό του Αγουέρο υποστήριξε : «Υπάρχουν κι άλλοι επιθετικοί στην ομάδα με το αγωνιστικό στιλ του Αγκουέρο, αλλά και οι άλλοι με το διαφορετικό στιλ παιχνιδιού, όπως ο Λαβέτσι, που μπήκε σήμερα στον αγώνα και έπαιξε αρκετά καλά στα πλάγια».

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αισθάνθηκε πόνο στο πρώτο μέρος του χθεσινού αγώνα και ζήτησε αλλαγή και οι γιατροί διαπίστωσαν οίδημα στον αριστερό μηρό. Αν πρόκειται για θλάση αυτό θα σημαίνει περισσότερο από 10 ημέρες απουσία από τους αγώνες κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης της ομάδας του με την Ελβετία ίσως μείνει εκτός και στον αγώνα των «αλμπισελέστε» για τους «8» της διοργάνωσης στις 5 Ιουλίου.

Πηγή: OnSports

«Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες»

 

Χαμός στην εθνική Γκάνας και αποπομπή παικτών

 

Στηρίζει Σουάρες ο Κάραγκερ

 

Η... ελληνική χώρα που δεν διαθέτει στρατό

 

Ο Γκάλης επέστρεψε στον Άρη!

 

Ονδούρα - Ελβετία 0-3(videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: