27 Ιουν 2014

Εκτός Ευρώπης η ΑΕΚ για 10.000 ευρώ!

Εκτός Ευρώπης η ΑΕΚ για 10.000 ευρώ! Ο Δημήτρης Λαζόπουλος άφησε την ομάδα χάντμπολ να δεχθεί ακόμη ένα ηχηρό χαστούκι

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έμεινε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ! Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα Coppa.gr, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε την ΟΧΕ για την απόφασή της, η οποία πάρθηκε επειδή δεν πληρώθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ(!). Πρόκειται για ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι που δέχεται το τμήμα των Κυπελλούχων Ελλάδας, το οποίο δείχνει εικόνα διάλυσης έπειτα από την ανακοίνωση του Δημήτρη Λαζόπουλου ότι αποφάσισε να αποχωρήσει. Βέβαια, ο επιχειρηματίας είχε δεσμευτεί ότι θα αποπληρώσει όλα τα οφειλόμενα (λέγεται ότι φτάνουν συνολικά τις 200.000 ευρώ μόνο για τη φετινή σεζόν), όμως το γεγονός ότι άφησε την ομάδα να διασυρθεί ενώπιον της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για μόλις 10.000 ευρώ, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί... ενθαρρυντικό σημάδι...
Αναλυτικά το ρεπορτάζ: «H Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ενημέρωσε την ΟΧΕ ότι αποφάσισε να αποκλείσει την ΑΕΚ από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της περιόδου 2014/15 λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (μη πληρωμή προστίμου ύψους 10.000€). Το πρόστιμο αφορά τα επεισόδια που έγιναν από οπαδούς της ΑΕΚ στην διάρκεια του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πρεσόφ της Σλοβακίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει την ποινή τον Οκτώβριο και παρότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει διακανονισμό δεν ήταν τυπική ούτε στην συγκεκριμένη ρύθμιση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί άλλη μια αδράνεια της διοίκησης της ΑΕΚ, η οποία το τελευταίο διάστημα δείχνει εικόνα διάλυσης σε όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής. H EHF παραχώρησε στην ΟΧΕ μια επιπλέον θέση στο Challenge Cup την οποία και καταλαμβάνει η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς (6ος στην βαθμολογία της Α1 Ανδρών) καθόσον ο 5ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την φετινή περίοδο».

Πηγή: AEK365

Απίστευτη, αποστομωτική απάντηση από τον Σάντος σε βραζιλιάνα δημοσιογράφο!

 

Ήττα των γυναικών από την Ισπανία

 

Κοντά σε Σακίρι η Λίβερπουλ

 

Νεκροί και τραυματίες στους πανηγυρισμούς για την Εθνική Αλγερίας

 

Live Streaming.20:30 Spain vs Greece 3-1 set(19-25)(26-24)(25-22)(25-23),W Volley, Eastern European Time

 

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο… θέατρο οι Βραζιλιάνοι!

 

Mundial 2014: Η Κόστα Ρίκα δίνει μάχες στο PlayStation

 

Στο... σπίτι τους οι πιο ακριβοπληρωμένοι προπονητές!

 

Εθνική... διάψευση

 

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ «Έμπειρος κι επιτυγχημένος ο Πεδουλάκης»

 

Σε ψηφιακή «τροχιά» πέρασε η Πελοπόννησος(οχι βεβαια στην Νοτια Λακωνια δεν εχει βρει ακομη την τροχοδρομηση της..σε ολη την Πελοποννησο μπορει,αλλα που θα παει θα ερθει..στην Ελλαδα τα (καλα) πραγματα αργουν λιγο κατα παραδοση!!!.Μου ειναι αδιαφορο προσωπικα ετσι για την ιστορια...)


Η μάχη του πρώτου σκόρερ

 

Βρήκε τους πρώτους σκόρερ έξι ομίλων και πήρε 7.300 ευρώ!

 

Νέα εποχή. Εποχή Κύργιου

 

«ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ» Και τελικά Τσιώλης στην Ξάνθη

 

H αντίδραση του Θανάση Αντετοκούνμπο (VIDEO)

 

Αλγερία - Ρωσία 1-1(videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: