31 Μαΐ 2014

To σήκωσε μέσα στην έδρα της ΑΕΛ ο ΑΠΟΕΛ!

To σήκωσε μέσα στην έδρα της ΑΕΛ ο ΑΠΟΕΛ!Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΛ με 1-0 μέσα στην έδρα της και πήρε τον τίτλο στην ισοβαθμία

ΚΥΠΡΟΣ ΠΛΕΪ ΟΦ-10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ: 0-1
Γήπεδο: Αντώνης Παπαδόπουλος

Η ΑΕΛ ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να εξασφαλίσει τον τίτλο, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τρομερό διπλό με 1-0 και στέφθηκε εκείνος πρωταθλητής, στο πιο χιτσκοκικό πρωτάθλημα Κύπρου των τελευταίων ετών.
Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο αγώνα, νικήτρια της σεζόν αναδείχθηκε η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που ολοκλήρωσε ένα εντυπωσιακό άθλο στην φετινή χρονιά, κατακτώντας όλους τους τίτλους συμπληρώνοντας το τρεμπλ.
Όσον αφορά την αναμέτρηση, οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς απείλησαν κυρίως από στημένες φάσεις. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να έχει την μπάλα στην κατοχή του, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Φεγκρούς, καθώς η αμυντική γραμμή της ΑΕΛ ήταν πολύ καλά οργανωμένη.
Οι παίκτες της ΑΕΛ έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ που παρουσιάστηκαν νευρικοί. Πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 19', όταν ο Ινταμπντελάι βρέθηκε μόνος απέναντι στον Πάρντο, πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.
Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να απειλήσει, αλλά στην μοναδική καλή στιγμή που δημιούργησε, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Βινίσιους επιχείρησε το σουτ, ο Φεγκρούς απέκρουσε ασταθώς, όμως η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Σιέρινταν που καραδοκούσε, και ο Ιρλανδός επιθετικός με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών και του πάγκου.
Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι αναμενόμενο, με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού, και να προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Πάρντο, ωστόσο αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες απέναντι στην πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ.
ΑΕΛ (Ιβάϊλο Πέτεφ): Φεγκρούς, Αϊρόσα, Θεοφίλου, Ουόν, Καρλίτος, Ντεντέ, Νικολάου (74' Καλουτζέροβιτς), Οριόλ, Μοντέιρο (63' Οχένε), Εντμάρ (80' Εμπό), Ινταμπντελάι.
ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Πάρντο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Βινίσιους, Γκόμες, Χαραλαμπίδης (63' Χαραλαμπίδης), Αλεξάνδρου, Σιέρινταν (73' Μαντούκα), Ντε Βινσέντι (87' Μπόρδα).

Πηγή: AEK365

Ελλάδα-Πορτογαλία 0-0,Ιταλία-Ιρλανδία: 0-0,Ολλανδία- Γκάνα 1-0(video)

 

Live Streaming.21:30 Portugal vs Greece 0-0 Friendlies,Netherlands - Ghana 1-0 Friendlies,Ιreland vs Italy 0 -0 Friendlies

 

Live Streaming.20:30 Greece vs Slovakia 0-3(22-25)(21-25)(23-25) Volleyball

 

Δεν τα κατάφερε

 

Πέρασε ο Ναδάλ και... περιμένει Φερέρ


«Έκανα λάθος με τον ΠΑΟΚ»

 

Αινιγματικός ο Κουρτουά για το μέλλον του

 

Το έχασε σε κενή εστία ο Ντρίμιτς (VIDEO)

 

«Μην επιτρέψετε σε κανέναν να στερήσει αυτόν τον τίτλο»!

 

Η ΑΕΚ καλεί την πολιτεία να τιμωρήσει τους υπεύθυνους

 

«Πόρτα» έριξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη Μίλαν για τον πάγκο της

 

Συνεχίζει απτόητος ο Χριστοφιδέλης

 

Το εκπληκτικό γκολ του Στάριτζ (VIDEO)

 

Live Streaming.13:30 Safarova vs Ivanovic,Court Suzanne Lenglen Roland Garros,Live Streaming.13:30 Nadal - L. Mayer Roland Garros Court Philippe Chatrier Tennis

 

Πονάει ο Ρονάλντο, τρέμουν στη Πορτογαλία

 

ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ Δύσκολα η Ουρουγουάη απέναντι στον Κάρολ (vds)

 

Κόμπι: «Ζηλεύω τον Ντάνκαν…»

 

Πρόστιμα 20 εκ. ευρώ σε καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ

 

Top5 με την υπογραφή του απολαυστικού Τζέιμς (VIDEO)

 

3-0 ΤΟ ΠΕΡΟΥ Πειστική εμφάνιση από την Αγγλία (vds),Η Ισπανία φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο (vds)

Δεν υπάρχουν σχόλια: