6 Μαΐ 2014

Live Streaming.Manchester United vs Hull City 3-1(vdeosΤο αντίο του Γκιγκς)Premier League,LNapoli v Cagliari 3-0 Serie A

ManUtd,

Το μέλλον και το παρελθόν της ManUtd

Στο ματς που αποχαιρέτησε το "Ολντ Τράφορντ" ο Ράιαν Γκιγκς, η ManUtd νίκησε 3-1 την Χαλ με δύο γκολ του 18άχρονου, Τζέιμς Γουίλσον, στο ντεμπούτο του! Ο 2ος που το κάνει μετά τον Φαν Νίστελροϊ (videos)


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>
Γκιγκς,gkigks

Το αντίο του Γκιγκς

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθεώθηκαν με τον Ράιαν Γκιγκς να βρίσκεται στο επίκεντρο και να βγάζει λόγο. Ακολούθησε και ο Νέμανια Βίντιτς.

Πηγή: Sport 24

«Κλείδωσε» το σεντόνι με τριάρα η Νάπολι

Την παρουσία της στα προκριματικά του Champions League σφράγισε η Νάπολι μετά τη νίκη 3-0 επί της Κάλιαρι.
Οι Κυπελλούχοι Ιταλίας παρέλαβαν με το τρόπαιο που κατέκτησαν στον τελικό της Ρώμης, ωστόσο, το κλίμα ήταν… βαρύ, ελέω της μάχης που δίνει ο 30χρονος Τσίρο που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια με τους οπαδούς της Ρόμα.
Όσον αφορά στον αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ με το πέναλτι του Μέρτενς και στο 43’ ο Πάντεφ με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 54’ ο Πάντεφ ανετράπη από τον Σιλβέστρι, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Κάλιαρι.
Ωστόσο, ο Χάμσικ από τα… 11 βήματα απώλεσε την ευκαιρία, όμως, στο 56’ ο Ντζεμαϊλί διαμόρφωσε το 3-0 εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του Αβράμοφ στο σουτ του Πάντεφ.
ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα (46' Κολόμπο), Μέστο, Φερνάντες, Μπρίτος, Γκουλάμ, Ινλέρ (63' Σαπάτα), Ντζεμαϊλί, Μέρτενς, Χάμσικ, Καγιεχόν, Πάντεφ (75' Ραντόσεβιτς).
ΚΑΛΙΑΡΙ: Σιλβέστρι, Πιζάνο (75' Πιζάνο), Αστόρι, Ροσετίνι, Μούρου, Ντεσένα, Κόντι, Έρικσον, Ιμπραΐμι (55' Αβράμοφ), Σάου (64΄Αβελάρ), Ιμπαρμπό.

Πηγή: OnSports

«Κανείς αδιάφορος»

 

Το εντυπωσιακό κορεό της Κρίσταλ Πάλας

 

Διπλό... "σκαμνί" την Πέμπτη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

 

60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! «Xρυσή» συμφωνία για Γιουνάιτεντ, «απομακρύνεται» ο Μίλερ!

 

Αναστασιάδης: Κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ δεν με θέλουν

 

Αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ!

 

Είπε «όχι» στη Γιουνάιτεντ ο Αντσελότι

 

Αναζήτηση προέδρου μέσω.. αγγελίας

 

Πρόστιμο 60 εκατ. ευρώ σε Σίτι και Παρί για το FFP!

 

Προπονητής ο Τάσος Κάκος

 

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Liverpool FC 3-3 (videos)Premier League,Juventus vs Atalanta Bergamo 1-0(videos) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: