31 Μαΐ 2014

Live Streaming.21:30 Portugal vs Greece 0-0 Friendlies,Netherlands - Ghana 1-0 Friendlies,Ιreland vs Italy 0 -0 Friendlies

Ελλάδα-Πορτογαλία 0-0

Ελλάδα-Πορτογαλία 0-0,ellada-portogalia 0-0Υψηλό βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά χαμηλό στο δημιουργικό πήρε η Εθνική ομάδα στο φιλικό της κόντρα στην Πορτογαλία (0-0). Οι παίκτες του Σάντος δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα αλλά δημιούργησαν μόλις μία καλή φάση στα αντίπαλα καρέ (με τον Φετφατζίδη). Ανησυχία για τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

Η μέτρια εμφάνιση της Ιταλίας (0-0) κόντρα στην Ιρλανδία συνδυάστηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Μοντολίβο

Ιταλία-Ιρλανδία: 0-0
Δεν έκανε καλό παιχνίδι η Ιταλία στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Ιρλανδία, μένοντας στο ισόπαλο 0-0.
Ο τραυματισμός του Ρικάρντο Μοντολίβο στο πρώτο τέταρτο που θα τον κρατήσει εκτός Μουντιάλ, στιγμάτισε τη φιλική αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ιρλανδία. Αυτό γιατί οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 0-0.
Η «σκουάντρα ατζούρα» είχε τον έλεγχο, ωστόσο αδυνατούσε στο να φτάσει στο γκολ, με τους Ιρλανδούς να παίζουν αμυντικά και να κρατούν σχετικά άνετα το μηδέν στην άμυνά τους. Αυτή ήταν η πρώτη φιλική αναμέτρηση των Ιταλών και θα πρέπει σίγουρα να βελτιώσουν την εικόνα τους στη συνέχεια.
ΙΤΑΛΙΑ: Σιρίγκου, Παλέτα, Μπονούτσι, Νταρμιάν (88' Αμπάτε), Ντε Σίλιο, Μότα (62' Ντε Ρόσι), Μοντολίβο (18' Ακουιλάνι (38' Παρόλο), Μαρκίσιο, Βεράτι, Ρόσι (71' Σέρτσι), Ιμόμπιλε (57' Κασάνο).
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φορντέ, Ο' Σέι, Κόουλμαν, Γουορντ, Πιρς, ΜακΓκίντι, Χούλαχαν (67' Κουίν), Μέιλερ (85' Γκριν), Πίλκινγκτον (58' ΜακΚλιν), Χέντρικ, Λονγκ (73' Κοξ).

Πηγή: AEK365

Με Φαν Πέρσι η Ολλανδία

Δεν έχει καταφέρει ακόμα να δείξει το καλό της πρόσωπο η Ολλανδία η οποία επικράτησε με δύσκολο τρόπο 1-0 της Γκάνας στο Ρότερνταμ.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ολλανδία έμενε στο ισόπαλο 1-1 με τον Ισημερινό και στο φιλικό της με την Γκάνα, ήθελε να δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Μπορεί το ζητούμενο που ήταν η νίκη να ήρθε με 1-0, ωστόσο για ακόμα μία φορά, δεν έθελξε με την εμφάνισή της.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «οράνιε» ήταν ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, ο οποίος στο 5’ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Φλάαρ, Γιάνμαατ, Μπλιντ, Ντε Βρι, Ίντι, Ρόμπεν, Σνάιντερ (82’ Λενς), Ντε Γιόνγκ, Ντε Γκούζμαν, Φαν Πέρσι (74’ Ντεπάι).
ΓΚΑΝΑ: Καρασέι, Ακαμίνκο (94’ Μενσά), Ινκούμ, Σουμάιλα, Εσιέν (46’ Άκουα), Αντομά, Ραμπιού (64’ Αγιού), Αγιού (56’ Βάρις), Σλουπ (69’ Αφούλ), Ατσού (46’ Μπόατενγκ).

Πηγή: OnSports

Ελλάδα-Πορτογαλία 0-0,Ιταλία-Ιρλανδία: 0-0,Ολλανδία- Γκάνα 1-0(video)


Live Streaming.20:30 Greece vs Slovakia 0-3(22-25)(21-25)(23-25) Volleyball

 

Δεν τα κατάφερε

 

Πέρασε ο Ναδάλ και... περιμένει Φερέρ

 

To σήκωσε μέσα στην έδρα της ΑΕΛ ο ΑΠΟΕΛ!

 

«Έκανα λάθος με τον ΠΑΟΚ»

 

Αινιγματικός ο Κουρτουά για το μέλλον του

 

Το έχασε σε κενή εστία ο Ντρίμιτς (VIDEO)

 

«Μην επιτρέψετε σε κανέναν να στερήσει αυτόν τον τίτλο»!

 

Η ΑΕΚ καλεί την πολιτεία να τιμωρήσει τους υπεύθυνους

 

«Πόρτα» έριξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη Μίλαν για τον πάγκο της

 

Συνεχίζει απτόητος ο Χριστοφιδέλης

 

Το εκπληκτικό γκολ του Στάριτζ (VIDEO)

 

Live Streaming.13:30 Safarova vs Ivanovic,Court Suzanne Lenglen Roland Garros,Live Streaming.13:30 Nadal - L. Mayer Roland Garros Court Philippe Chatrier Tennis

 

Πονάει ο Ρονάλντο, τρέμουν στη Πορτογαλία

 

ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ Δύσκολα η Ουρουγουάη απέναντι στον Κάρολ (vds)

 

Κόμπι: «Ζηλεύω τον Ντάνκαν…»

 

Πρόστιμα 20 εκ. ευρώ σε καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ

 

Top5 με την υπογραφή του απολαυστικού Τζέιμς (VIDEO)

 

3-0 ΤΟ ΠΕΡΟΥ Πειστική εμφάνιση από την Αγγλία (vds),Η Ισπανία φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο (vds)

Δεν υπάρχουν σχόλια: