20 Μαΐ 2014

H σιγουριά του Ρονάλντο και τα νεύρα(video)


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την συμμετοχή του στον τελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου.


Αν και προκάλεσε ανησυχία με τη μη συμμετοχή του στον αγώνα με την Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα, παρ' όλα αυτά ο ίδιος καθησυχάζει τους πάντες σχετικά με την παρουσία του στον τελικό του Champions League.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε στη Media Day της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της μεγάλης μάχης με την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Λισαβόνα το Σάββατο (24/5) και είπε πως θα δώσει το παρών κανονικά.
Ερωτηθείς για την αγωνιστική του κατάσταση, απάντησε πως "θα είμαι εκεί το Σάββατο. Σήμερα, δεν είμαι στο 100%, αλλά θα είμαι για τον τελικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι δουλεύουμε όλο τον χρόνο για να παίζουμε σε τελικούς και να τους κερδίζουμε. Ανήκουμε στην ελίτ, παίζουμε κάθε εβδομάδα και είναι πολύ φυσιολογικό το σώμα σου να μην είναι πάντα στο πικ.
Είναι και θέμα τύχης ότι αυτά τα προβλήματα εμφανίστηκαν στο τέλος της σεζόν. Κανείς δεν θέλει να χάσει έναν τελικό, για τον οποίον ανυπομονούμε να παίξουμε όλο τον χρόνο. Θέλω να βοηθήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης για να κατακτήσει το Κύπελλο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαι 100% στον τελικό".
Ο Ρονάλντο αναφέρθηκε και στα "κλειδιά" του τελικού, λέγοντας ότι "πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να παίξουμε καλά. Πρέπει να απολαύσουμε το ματς και να μην έχουμε εμμονή με ορισμένα πράγματα".
Ο ίδιος αισθάνεται καλά για τους συμπαίκτες του και για το αγωνιστικό τους επίπεδο ενόψει του τελικού, ενώ είπε ότι η Ατλέτικο έχει καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά είναι σίγουρος πως η Ρεάλ θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο

Από εκεί και πέρα, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το αν είναι ανεύθυνο που πιέζεται για τον τελικό, μιας και ακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και απάντησε με εκνευρισμό. Δεν ήχησε καλά στ' αυτιά του η ερώτηση αυτή και είπε πως "δεν ρισκάρω την συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νιώθω καλά και το Σάββατο θα είμαι στα καλύτερά μου. Θέλω να βοηθήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης και νομίζω ότι θα είμαι καλά το Σάββατο".

Πηγή: Sport 24

Ιντιάνα Πέισερς: Τα μπλουζάκια του δεύτερου τελικού (photo)

 

Ο Μάνος Σέργιος αποκαλύπτεται στους Ελληνες

 

Όλοι στο πλευρό της Σερβίας

 

Μίτσελ: "Το πλεονέκτημα της Ατλέτικο λέγεται Σιμεόνε"!

 

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Mundial 2014: Συνέχισαν την προετοιμασία τους οι 7 παίκτες και ο Σάντος

 

Χαμός για τη νέα «αδιάκριτη» αλλαγή στο FB (pics)


Ισπανία και Τουρκία για το Ευρωμπάσκετ 2015

 

Πήρε φωτιά η ρεπλίκα του Mundial

 

Ανακοινώνει κινήσεις για τους -3 βαθμούς

 

Μπεκενμπάουερ: Πρώτο φαβορί η Βραζιλία, πάνω και από την Ισπανία

 

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ (sic)... Στην Ισλανδία διαγράφουν τα χρέη των νοικοκυριών

 

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! Έκλεψαν το μετάλλιο του Φιλιππίδη

 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ! Ζήτησε ασφάλιση των παικτών ο Ολυμπιακός

 

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΡΝΙΘΕΣ....ΤΙ ΕΡΓΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ????

 

Γιαννάκης: «Απλές φήμες για Εθνική»

 

Ο Ζιοβάνι υποκλίνεται στον Σέργιο(video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: