11 Μαΐ 2014

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η «DAILY MAIL» «Χαλάστηκε» με τον Μουρίνιο ο Αμπράμοβιτς!


«Χαλάστηκε» με τον Μουρίνιο ο Αμπράμοβιτς!
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να είναι πολύ δυσαρεστημένος με τον Ζοσέ Μουρίνιο και να έχει πολλά παράπονα από τον Πορτογάλο τεχνικό, σύμφωνα με την «Daily Mail». Οι ελάχιστες εμφανίσεις του Ρώσου μεγιστάνα ιδιοκτήτη της Τσέλσι στο «Stamford Bridge» αυτή την σεζόν και η πολύ σπάνια παρουσία του στα εκτός έδρας παιχνίδια, θεωρούνται οι πιο τρανταχτές αποδείξεις ότι κάτι δεν… αρέσει στον Αμπράμοβιτς.
Μάλιστα, αυτό έγινε πιο ξεκάθαρο, σύμφωνα με τους Άγγλους, από το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τη Νόριτς. Ο Αμπράμοβιτς φέρεται, λοιπόν, ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από το γεγονός ότι οι «μπλε» δεν κατέκτησαν ούτε ένα τρόπαιο φέτος, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, αλλά και από το στιλ ποδοσφαίρου που παίζει η ομάδα και τα… ξεσπάσματα του Μουρίνιο.
Οι απουσίες πάντως του Αμπράμοβιτς από τους αγώνες της Τσέλσι, ήταν κάτι που είχε συμβεί πριν απολύσει τον Μουρίνιο στην πρώτη θητεία του Πορτογάλου στον σύλλογο, αλλά και πριν την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι.
Ένα από αυτά που έχουν δυσαρεστήσει τον Αμπράμοβιτς, ακόμα, είναι το γεγονός ότι ο Μουρίνιο αυτή την σεζόν τα έβαλε με όλους… Τους αντίπαλους προπονητές, τους διαιτητές, την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και προσφάτως και με τους παίκτες του!
Χαρακτηριστικά, εκτός από τα όσα ειπώθηκαν από τον Πορτογάλο και τον Αζάρ, ο Μουρίνιο κριτίκαρε έντονα και τον Όσκαρ, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Αμπράμοβιτς.
Βέβαια, όσο ήταν η Τσέλσι σε «τροχιά» Champions League ο Ρώσος ήταν πιο δεκτικός σε όλα αυτά, αλλά με τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο και την ήττα από τη Σάντερλαντ, το κλίμα «βάρυνε».
Όσον αφορά τους παίκτες φαίνεται ακόμα πως Μουρίνιο και Αμπράμοβιτς έχουν τελείως διαφορετική άποψη. Πηγή κοντά στον σύλλογο, χαρακτηριστικά είπε πως είναι σαν ο Μουρίνιο, με την πώληση του Χουάν Μάτα και την αναμενόμενη μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ, να «πολεμά» το στιλ ποδοσφαίρου που θέλει να καθιερώσει ο Αμπράμοβιτς στον σύλλογο με τους παίκτες που έφερε όλα αυτά τα χρόνια.
Βέβαια η θέση του Μουρίνιο φαίνεται ότι ακόμα δεν κινδυνεύει, με τον «Special One» να έχει πολλούς συμμάχους στα αποδυτήρια και στην διοίκηση. Πάντως ο Πορτογάλος θα έχει μια πίεση για να παίξει η ομάδα του πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν.

Πηγή: Goal

Γκέλες και τελικός στο "Καμπ Νόου"(videos)

 

Live Streaming.20:30 Atromitos Athens vs PAOK Saloniki 1-2

 

Πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι(videos)

 

Live Streaming.18:45 Roma - Juventus 0-1 Italy Serie A

 

Live Streaming.20:00 Atletico Madrid - Malaga CF 1-1,Elche CF - Barcelona 0-0,Celta Vigo - Real Madrid 2-0 Spain LIGA BBVA

 

Η "χρυσή Βίβλος" της Premier League

 

Live Streaming.18:15 Panathinaikos vs Asteras Tripolis 1-0(video)

 

37η αγ.: Σοκ στο 96' για Μίλαν

 

Live Streaming.18:45 Roma - Juventus 0-1 Italy Serie A

 

"Καταλανός" μετά το Μουντιάλ ο Λουίζ

 

Live Streaming.18:15 Panathinaikos vs Asteras Tripolis

 

Live Streaming.17:30 Halep vs Sharapova 1-2 set(6-1)(2-6)(3-6), WTA Madrid Tennis,

 

"Καταλανός" μετά το Μουντιάλ ο Λουίζ

 

Live Streaming.17:00 Manchester City - West Ham 2-0,Cardiff - Chelsea 1-2,Liverpool FC - Newcastle 2-1,Southampton FC - Manchester United 1-1,Norwich - Arsenal 0-2,Hull - Everton FC 0-2,Sunderland - Swansea 1-3,Tottenham - Aston Villa 3-0,West Bromwich - Stoke 1-2,Fulham - Crystal Palace 2-2 England Premier League

 

Live Streaming.16:00 Sampdoria vs Napoli 2-5,Torino v Parma 1-1.Italian Serie A Simulcast - Diretta Gol

 

Τα φάουλ έβγαλαν οφσάιντ τον «εκλεκτό» του Σαββίδη

 

Χάος στην Αγ. Πετρούπολη (video)

 

Live Streaming.ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ

 

Last day Premier League(videos)


Ανακατασκευή της Τούμπας!

 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΙΝΤ ΕΙΧΕ 15/25 ΤΡΙΠΟΝΤΑ.Η μπάλα ήθελε… Νετς! (vid)

 

Τα πάνω, κάτω με Ουζουνίδη και Εργοτέλη

 

«Η Ίντερ νίκησε τον Ολυμπιακό»

 

Ώρα για αντεπίθεση

 

Live Streaming.13:30 Atalanta v AC Milan Serie A Eastern European Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: