4 Μαΐ 2014

«Φανέλα, μέταλλο και αθλητές-πρωταθλητές» Δημήτρης Καζάζης


«Φανέλα, μέταλλο και αθλητές-πρωταθλητές»
Σε μια σεζόν έντονης αμφισβήτησης, ο Ολυμπιακός έκανε φινάλε με πρωτάθλημα (και νταμπλ) και ο Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Διπλός Espresso» με τον Άκη Τριανταφύλλου, εξήγησε τι ήταν αυτό που συσπείρωσε τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη στον Sentra 103,3...
Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς παρότι είχαμε οργανώσει καλά την ομάδα και την είχαμε στήσει από νωρίς, με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, κυρίως τραυματισμούς, που χάλασαν την ισορροπία και την χημεία της ομάδας. Αντιμετωπίσαμε μια σειρά από τραυματισμούς και καταστάσεις που μας έφεραν σε δύσκολη θέση και ήρθαν οι ήττες με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή μας. Στον α' γύρο δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Καθίσαμε κάτω, είδαμε πόσοι υγιείς παίκτες έμειναν, καλύψαμε τα όποια προβλήματα, τα οποία μας συσπείρωσαν και αφού κάναμε μια νέα αρχή, καταφέραμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, κατακτήσαμε το Κύπελλο και επικρατήσαμε στους τελικούς, που ήταν πολλοί σκληροί. Βγάλαμε τα ημιτελικά και τα τελικά με έναν πασαδόρο και δύο κεντρικούς και τον Γιορντάνοφ με πολύ σοβαρό πρόβλημα στο χέρι του. Στο τέλος τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους, κατακτήσαμε το νταμπλ και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό».
Ο Δημήτρης Καζάζης στον Sentra 103,3
Για την κριτική που δέχθηκε ο Ολυμπιακός: «Η άμυνα που έχουμε μας κάνει πιο σκληρούς και πιο αποφασιστικούς όταν δεχόμαστε κριτική. Αυτό έγινε και σε μένα και στα παιδιά και στην ομάδα. Η αμφισβήτηση που ήρθε, ίσως δεν ήταν δίκαιη πάντα. Δώσαμε κάτι παραπάνω από τον εαυτό μας και τελικά βγήκαμε νικητές».
Για την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του: «Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό και δεν έρχονται θετικά αποτελέσματα, πάντα υπάρχει αμφισβήτηση. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να κερδίζει και όταν κάνεις μια-δυο-τρεις ήττες αμφισβητούνται οι πάντες και τα πάντα. Τον Δεκέμβριο είχα πει πως στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές και επαληθεύθηκα και χαίρομαι πολύ για αυτό».
«Φανέλα, μέταλλο και αθλητές-πρωταθλητές»
Για το αν έπαιξε ρόλο η βαριά φανέλα: «Σίγουρα. Και η φανέλα και το μέταλλο της ομάδας. Νομίζω πως οποιαδήποτε άλλη ομάδα που θα είχε αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα, ούτε στους ημιτελικούς δεν θα ήταν. Μετράει επίσης ότι υπάρχουν στην ομάδα αθλητές-πρωταθλητές».
Για την επόμενη μέρα: «Είπα χθες πως θέλουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και μετά θα δούμε. Ακόμα είμαστε στην Αλεξανδρούπολη και θέλουμε να χαλαρώσουμε. Εγώ προσωπικά δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ. Ας χαρούμε αυτό που έχουμε πετύχει. Την γραμμή για την επόμενη μέρα θα την χαράξει η διοίκηση και εμείς είμαστε εδώ πέρα να υλοποιήσουμε αυτό που ονειρεύεται».
Για την ευρωπαϊκή πορεία: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, ταξίδια και δυνατές ομάδες. Με τόσο μεγάλη κούραση και τόσες ελλείψεις στο ρόστερ, η πορεία μας ήταν πάρα πολύ καλή».
Για την «απουσία» του κόσμου: «Παρότι καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες και σε δύο χρόνια έχουμε πάρει πέντε τίτλους, ο κόσμος δεν είναι τόσο κοντά μας όσο θα θέλαμε. Και σίγουρα αυτή η ομάδα αξίζει περισσότερο τη συμπαράσταση των οπαδών. Όταν είναι κοντά μας η ομάδα αποδίδει καλύτερα. Δίνουν φοβερή βοήθεια και τους έχουμε ανάγκη. Ελπίζω να εκτιμήσουν την προσπάθειά μας και να είναι κοντά μας».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ακόμα και για εμάς, που κατακτήσαμε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν υπήρχε ούτε ένα εύκολο παιχνίδι. Όλοι οι αγώνες ήταν σκληροί. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Έχουν μειωθεί οι διαφορές και έγιναν παιχνίδια που καθήλωναν. Η διαιτησία δεν ξεκίνησε καλά και στον πρώτο γύρο είχαμε μέτριες διαιτησίες, αλλά στον δεύτερο γύρο βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Έγιναν λάθη και θα γίνονται πάντα, το θέμα είναι να βελτιώνονται για να βοηθούν το έργο όλων μας».
Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν: «Η δική μου άποψη είναι πως πρέπει να πάμε σε λιγότερες ομάδες, μια κλειστή λίγκα δηλαδή και μια πολύ πιο δυνατή Α2 χωρίς ομίλους. Να υπάρχουν κριτήρια και υγιείς ομάδες στην Α1. Έτσι το επίπεδο θα ανέβει ακόμα περισσότερο».

Πηγή: Goal

Σπερς - Μάβερικς: Ο Πάρκερ «καθάρισε» τον Νοβίτσκι (photos+videos)

 

Live Streaming.22:00 Toronto Raptors vs Brooklyn Nets 103-104 NBA PLAY OFF

 

Ας μιλήσουμε για την Πριμέρα (καλύτερα...)


Live Streaming.22:00 Real Madrid - Valencia CF 2-2(videos) Spain LIGA BBVA.,AC Milan vs Inter Milan 1-0(video) Serie A

 

Photostory: Τα επεισόδια της Λεωφόρου

 

Live Streaming.20:30 Panathinaikos vs PAOK 1-1(video)

 

Live Streaming.18:00 UD Levante - Atletico Madrid 2-0 (videos)Spain LIGA BBVA

 

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-0

 

Live Streaming.18:00 Chelsea vs Norwich City 0-0 Premier League


ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΓΑΛΛΟΣ Στο «Έμιρεϊτς» ο Λουίς Ρεμί

 

ΑΕΚ - Αιγάλεω 1-0

 

Ήττα η Ρόμα, πρωταθλήτρια η Γιουβέντους(videos)

 

Live Streaming.15:30 Arsenal vs West Bromwich Albion 1-0(videos) Premier League


Βαλβέρδε: "Τέτοια ομοιογένεια μόνο στην Αθλέτικ Μπιλμπάο"

 

Μπήκε γκολ και έσπρωξε τον αντίπαλο προπονητή!(βίντεο).

 

Το απόλυτο κοντράστ (video)

 

Κρίσιμες ώρες για τον οπαδό της Νάπολι

 

Παρέλαση σκάουτερ στη Λεωφόρο!


Αβέβαιο το μέλλον για Κουφό-Καλάθη

 

Ούτε στην Αγγλία, ούτε στη Γερμανία... Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά...

 

Live Streaming.22:00 Fiorentina v Napoli 1-3 (videos)Coppa Italia Final

Δεν υπάρχουν σχόλια: