31 Μαΐ 2014

Πέρασε ο Ναδάλ και... περιμένει Φερέρ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ επικράτησε του Λεονάρντο Μάγερ για τον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός και πλησιάζει ο εμφύλιος με τον Νταβίντ Φερέρ. Διαβάστε τι έγινε.




Αν και το πάλεψε για τα καλά, ο Λεονάρντο Μάγερ δεν θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στον "Βασιλιά" της χωμάτινης επιφάνειας. Ο Ραφαέλ Ναδάλ, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Ρολάν Γκαρός, επικράτησε με 3-0 σετ και πέρασε στους "16" του γαλλικού Γκραν Σλαμ.

Ο τενίστας από τη Μαγιόρκα πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 γκέιμ, δυσκολεύτηκε στο δεύτερο (7-5 γκέιμ), για να επιβληθεί εύκολα στο τρίτο εκ νέου με 6-2 γκέιμ και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Τώρα, θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Ντούσαν Λάζοβιτς, που επιβλήθηκε με 6-4, 7-5, 6-3 του Αμερικανού, Τζακ Σοκ.
Από εκεί και πέρα, ο Νταβίντ Φερέρ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και... ακονίζει τη ρακέτα του, περιμένοντας τον συμπατριώτη του. Ο Ισπανός απέκλεισε τον Αντρέας Σέπι από την Ιταλία, νικώντας με 3-0 σετ. Ο Φερέρ πήρε το πρώτο σετ με 6-2 γκέιμ, στο δεύτερο επικράτησε στο τάι μπρέικ και στο τρίτο με 6-3 γκέιμ.
Μάλιστα, έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στον Σέπι. Επόμενος αγώνας του, είναι αυτός κόντρα στον Κέβιν Άντερσον, ο οποίος είχε πάρει ένα σετ από τον Κροάτη, Ίβο Κάρλοβιτς, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.
Επιπλέον, ο Μαρσέλ Γκρανογέρ νίκησε με 3-1 σετ του Μάρτιν Κλιζάν (6-7, 6-2, 7-6, 7-5), στον αγώνα που είχε διακοπεί το βράδυ της Παρασκευής (30/5) και τώρα παίζει με τον Μίλος Ράονιτς στην επόμενη φάση του Ρολάν Γκαρός, σε ένα άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι.

Εκτός η Ιβάνοβιτς

Στις γυναίκες, η Άνα Ιβάνοβιτς αποκλείστηκε προτού καν φτάσει στην φάση των "16". Η Σέρβα ηττήθηκε με 2-0 σετ από τη Λούσι Σαφάροβα (6-3 και 6-3 στα γκέιμ) και αυτή ήταν η πέμπτη σερί φορά που χάνει από την Τσέχα.
Μακριά από εκπλήξεις παραμένει η Σιμόνα Χάλεπ. Η 22χρονη Ρουμάνα νίκησε με 6-3, 6-0 γκέιμ την Τίτα Τόρο Φλορ και πέρασε στις "16" καλύτερες τενίστριες. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Σλόουν Στίβενς που νίκησε με 6-3, 6-4 την Εκατερίνα Μακάροβα και πέρασε για τρίτη σερί φορά στις "16" της διοργάνωσης.
Η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα επικράτησε της Κβίτοβα με 6-7(3), 6-1, 9-7 έπειτα από έναν αγώνα διάρκειας 3 ωρών και 13 λεπτών.
Τέλος, η Γέλενα Γιάνκοβιτς νίκησε με 6-1, 6-2 τη Σοράνα Κιρστέα και θα παίξει με τη Σάρα Εράνι, που άφησε εκτός συνέχειας την Τζούλια Γκλούσκο (6-0 και 6-1 στα γκέιμ).

Πηγή: Sport 24

Ελλάδα-Πορτογαλία 0-0,Ιταλία-Ιρλανδία: 0-0,Ολλανδία- Γκάνα 1-0(video)

 

Live Streaming.21:30 Portugal vs Greece 0-0 Friendlies,Netherlands - Ghana 1-0 Friendlies,Ιreland vs Italy 0 -0 Friendlies

 

Live Streaming.20:30 Greece vs Slovakia 0-3(22-25)(21-25)(23-25) Volleyball

 

Δεν τα κατάφερε


To σήκωσε μέσα στην έδρα της ΑΕΛ ο ΑΠΟΕΛ!

 

«Έκανα λάθος με τον ΠΑΟΚ»

 

Αινιγματικός ο Κουρτουά για το μέλλον του

 

Το έχασε σε κενή εστία ο Ντρίμιτς (VIDEO)

 

«Μην επιτρέψετε σε κανέναν να στερήσει αυτόν τον τίτλο»!

 

Η ΑΕΚ καλεί την πολιτεία να τιμωρήσει τους υπεύθυνους

 

«Πόρτα» έριξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη Μίλαν για τον πάγκο της

 

Συνεχίζει απτόητος ο Χριστοφιδέλης

 

Το εκπληκτικό γκολ του Στάριτζ (VIDEO)

 

Live Streaming.13:30 Safarova vs Ivanovic,Court Suzanne Lenglen Roland Garros,Live Streaming.13:30 Nadal - L. Mayer Roland Garros Court Philippe Chatrier Tennis

 

Πονάει ο Ρονάλντο, τρέμουν στη Πορτογαλία

 

ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ Δύσκολα η Ουρουγουάη απέναντι στον Κάρολ (vds)

 

Κόμπι: «Ζηλεύω τον Ντάνκαν…»

 

Πρόστιμα 20 εκ. ευρώ σε καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ

 

Top5 με την υπογραφή του απολαυστικού Τζέιμς (VIDEO)

 

3-0 ΤΟ ΠΕΡΟΥ Πειστική εμφάνιση από την Αγγλία (vds),Η Ισπανία φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο (vds)

Δεν υπάρχουν σχόλια: